Despre Clinica Hipocrat 2000

Am tot cautat pe internet sa aflu pareri despre medicii si serviciile oferite de clinica Hipocrat 2000 pentru ca planificasem sa merg acolo la stomatologie. Nu am gasit mai nimic la momentul acela. Totusi, mi-am luat inima in dinti si mi-am facut prima programare pe la jumatatea lunii februarie. Am ajuns pe mainile doamnei doctor stomatolog Alexandra Popescu, o doctorita tanara. Cam toti medicii si personalul de acolo sunt tineri. Nu inseamna ca daca sunt tineri nu isi fac treaba bine. Cu ideea asta am plecat la drum si deocamdata nu imi pare rau.
E drept ca preturile sunt ceva mai mari decat la un stomatolog cabinet individual dar ai si alte avantaje. La medicii la care mergeam pana acum, scapam cu 20-30 de lei mai ieftin dar aveai de stat cam 2 ore pe scaun pana iti venea randul, te trezeai ca stai cu gura cascata uitandu-te in tavan, cata vreme medicul vorbeste la telefon, de multe ori isi lua cunostintele inaintea ta, desi nu aveau programare. Aici, sunt la a 5 vizita si nu am asteptat niciodata mai mult de 10 minute. Esti tratat ca un om, nu ca un sac cu cartofi. Doctorita are mana foarte usoara si multa rabdare. Ai si tu dreptul sa ceri o pauza sa iei o gura de apa, fara sa bata cineva din picior langa tine. Cabinetul in care se lucreaza e mare si aerisit.
Sa trec acum la ce nu imi place. De jos, de la receptie, te intampina niste dudui care au foarte multe figuri in cap. De parca ar fi cel putin directoare acolo. Mai grav, una din ele isi pune tot timpul gene false care sunt pe jumatate dezlipite. Cand a trebuit sa fac radiografia, nu am inteles de ce nu mi-a recomandat radiologia din cadrul clinicii si am fost trimisa in alta parte. Pe holurile unde astepti este o caldura nefireasca. Mi se pare urat ca personalul sta la maneca scurta si noi trebuie sa suportam in pulover aceeasi temperatura. Si, la plecare, cand trebuie sa platesti, afli ca nu se poate plati cu cardul. Ciudat pentru o clinica moderna, cum se doreste a fi. Dar eu, sambata, tot acolo merg pentru ca imi place cum lucreaza si cum sunt tratata. E vorba de Clinica Hipocrat din Rahova. Daca aveti intrebari si stiu sa raspund la ele, va ajut cu mare drag!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Bogdan
    • 17/03/2016
    Răspunde

    Stimata doamna, lucrurile s-au schimbat fundamental de cand ati publicat articolul, si din pacate nu in bine.
    Concret, ma refer tot la clinica din Rahova, unde am fost recent pentru o ecografie. Astfel, programarea e simpla, mergi cand vrei, platesti si astepti. La intrebarea daca trebuie sa te pregatesti intr-un fel anume ti se spune ca nu, vii direct si atat. La bunul simt, am fost dimineata, fara sa fi mancat nimic inainte. Asa mi s-a parut mie ca ar fi bine, in lipsa unor instructiuni mai profesionale.
    Consultatia: o asistenta tanara si zambitoare si o alta femeie (presupun ca medic) de cca. 70 ani, incruntata, care nu stie sa raspunda la „buna ziua”.
    Aparatura veche, estimez ca de prin anii ’90, cu un ecran minuscul alb-negru.
    Am cerut ecografie abdominala totala. Toata analiza, doamna „doctor” m-a certat intr-una, ba ca stomacul este plin de resturi alimentare, ba ca abdomenul e plin de gaze si de-aia nu se vede nimic.
    Interpretarea a constat in insirarea unor parametri pe o foaie de hartie, fara nici o explicatie. La intrebarea expresa daca e ceva in neregula, mi s-a spus ca totul e bine. ASTA a fost toata analiza si interpretarea pentru care am platit 160 LEI !!
    Concluzie: evitati pe cat posibil ecografia la aceasta clilnica. Este pur si simplu o bataie de jos care costa enorm de mult!!!

      • cristina
      • 19/03/2016
      Răspunde

      Imi pare rau sa aud asta. Nici eu nu am mai mers de ceva timp acolo dar nu stiam ca sunt astfel de probleme.

    • C.
    • 13/06/2016
    Răspunde

    Constat ca nu sunt singura care a fost surprinsa neplacut de receptie.
    Omul sfinteste locul! Am fost la Domnul dr. Olar la pneumologie, un om de nota 10, care raspunde la intrebari si trateaza pacientul cu respect! Jos palaria! Tot asa, la radiologie, am gasit specialisti ok.
    Pacat insa ca receptia strica tot! O harababura fara margini, te plimba de colo colo fara sens si stai sa astepti foarte mult. Nu mi-a placut nici tonul pe care il foloseau cand se adresau pacientilor, in special celor mai in varsta. Atata acreala la o clinica privata mai rar…
    Pacat ca nu se face un training cu d-nele de la receptie, in care punctul central sa fie RESPECTUL pentru pacient…

      • Dana Oancea
      • 25/01/2017
      Răspunde

      Si eu am fost indignata si surprinsa neplacut, de personalul de la receptia Clinicii din Bd. Chisinau. Fiul meu, este asigurat la CJAS Ilfov, a avut trimitere de la medicul de familie pentru analizele anuale gratuite. Am dat telefon sa intreb daca sunt fonduri pentru CJAS Ilfov si mi s-a spus ca DA.Ne-am prezentat luni, 23 ianuarie 2017 la aceasta clinica, cu proba de urina, urmand sa primeasca bon de ordine pentru celelalte analize. Dupa ce am stat la rand, cca. 60 de minute (doamnele de la receptie se cam calcau pe picioare, dar numai una completa datele pacientului) ni s-a comunicat ca nu functioneaza sistemul si nu poate verifica la casa de sanatate daca fiul meu era asigurat sau nu. Specific, fiul meu este persoana fara venit, dar plateste lunar asigurarea de sanatate. Sa ne intoarcem miercuri 25.01.2017, ca se va remedia problema, pentru ca pe data de 23 ian. Casa de sanatate nu a lucrat. Astazi se duce din nou fiul meu, cu proba de urina, sta din nou la coada si i se comunica ca, nu mai exista fonduri pentru Casa de sanatate Ilfov. I s-a spus ca au primit comunicare luni 23 ianuarie 2017 privind acest lucru. Nu inteleg cum serverele nu au functionat dar comunicare totusi au primit-o luni? I s-a sugerat sa se intoarca dupa data de 1 februarie cand la inceput de luna sunt fonduri. Concluzia Ș De ce platest asigurarea de sanatate daca nu poti beneficia de niste gratuitati, niste lucruri normale? Luni 23 ianuarie 2017 doamna de la receptie nu a vazut ca era Casa de sanatate Ilfov. Erau in receptie 4 salariate, care nu inteleg ce faceau acolo? Parca erau la un casting nu in receptia unei clinici. Pacat de noi, pacat ca suportam, pe banii nostri, aceste umilinte. Eu asta consider.

    • veronica
    • 13/02/2017
    Răspunde

    La Hipocrat 2000 am avut si eu o problema …. tot la receptie ….o duduie blonda mai avea putin si ma apostrofa cu termenul de ” tiganca -saraca” si asta pt ca am intrebat cat ma costa 2 radiografi dentare ….? Spunandu-i doctoritei care venise s-a m-a ia de la receptie ca sa nu-mi faca doua radiografi ….ca daca nu am bani sa platesc …..?????? what …..???? I-am atras atentia politicos doamnei sa lase rasismul deoparte ….si jur daca arat a rom ……!

    • Thya
    • 05/01/2018
    Răspunde

    La Hipocrat – Rahova – Mie mi-a nenorocit una mâna la recoltare. M-a usturat rau cand a introdus acul ,am tipat dar nu am impresionat-o. Parca avea un ordin sa ma ostracizeze,si cand a scos acul,a tras zgariindu- mi 1 cm pielea. Apoi sângele nu se mai oprea,am schimbat de 2 ori ditamai tampoanele de vata caci se imbibau urgent. Ce plasture,ce leucoplast ,sau diskete de vata,nu ,nene! șomoiage de vata! Oribil! Ce sfaturi ,sa tii apasat,sau orice ..sfat.
    Posibil asistenta asta durdulie vine de la un cabinet veterinar de cabaline. Iar cele de la receptie nu cunosc comportamente decente. Am fost in multe locuri dar aici parca e dispensarul de la tara cu adunatura suburbana… Ieri m-a trimis una de la Receptie acasa, ca sa revin azi fara sa motiveze de ce..
    Este prima, dar ultima …imprudenta pe care o fac venind aici in Rahova…
    La Polisano – cuza voda, este ordine ,respect ,competenta, calitatea actului medical!. La fel la Romgermed- Tineretului,dar aveau termene indepartate.,si ei nu aduna oamenii ca pe oi, in turma,sa astepte 3 ore…
    (Uneori graba si iluzia ca am câstigat timp ne fac sa pierdem mai mult….) sper ca nu m-a infectat durdulia de la recoltari,caci acul nu era ambalat in ceva,doar i-a ridicat un capacel…nesigilat.

    1. N-am mai fost la ei de atunci pentru ca doar la stomatologie mergeam acolo si doctorita care imi placea mie a plecat. In schimb, la receptie, am, vazut ce poame au. Imi pare rau pentru experienta dumneavoastra si va multumesc ca ati scris opinia aici ca sa vada si altii.

    • gheorghe
    • 09/01/2020
    Răspunde

    Si eu sunt nemultumit de receptie. Am venit sa iau rezultatele de la analizele sotiei. Nu mi s-au dat desi aveam Cartea de identitate a sotiei. Aceasta nu putea sa se deplalseze avand probleme grave de sanatate. Personalul de la receptie s-a comportat foarte urat. Nu a acceptat sa mi se acorde si a vorbit foarte urat. Este bine sa se caute un personal la receptie care sa stie sa dialogheze cu pacientii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares