Ce inseamna visele?

M-am trezit brusc. Am visat ca am nascut si aveam gemeni: fata si baiat. Nu-s insarcinata sigur. Mama mereu ma toaca la cap ca visele inseamna ceva. Si ea …e femeie credincioasa. E normal sa creada in vise, nu? Curiozitatea m-a manat sa caut un dictionar de vise si am gasit rapid ce ma interesa. Ia sa vedeti acum ce inseamna visul meu.

 
In dictionar sunt mai multe ipostaze in care poti visa un copil.Cica daca e baiat se lasa cu suparare, daca e fata cu bucurie mare. La naiba ca aveam gemeni, care din astea o fi?. Mergem mai departe: daca visezi ca se naste inseamna moarte, daca visezi doi in acelasi timp va fi mare bucurie intre soti. Daca copilul visat e frumos vei avea o satisfactie…nu scrie de ce natura. Era frumos copilul… Daca e in bratele unui barbat ti se va naste un baiat … oare de unde? ca asta stiu sigur ca era in bratele doctorului.  Daca il visezi nascandu-se vei avea necazuri dar mana de copil inseamna succes financiar. Copiii din visul meu aveau si maini, printre altele. Copilul nou nascut inseamna oboseala care duce la deznadejde dar a sta langa un copil nou nascut prevesteste o mare bucurie. N-am inteles nimic. Pana la urma cum il interpretez?
 
Mi se pare mie sau e o mare tampenie? Nu ma mai intereseaza deloc ce inseamna visul meu , termin articolul asta si ma culc din nou. Revin sa va spun ce am mai visat!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares