Am furat o caciula!

Mare noroc am ca nu va scriu de la inchisoare. Am facut o mare greseala sambata. Am fost dimineata la cumparaturi in Carrefour Orhideea si ne-am luat de acolo cate o caciula de Mos Craciun la 2,99 lei bucata. Am purtat caciula cam toata ziua, undeva la tara, pe langa Targoviste. Chiar se murdarisera deci era clar ca fusesera purtate. Intorsi seara in Bucuresti, ne-am oprit in Carrefour Colosseum, cu gandul sa cumparam un cuptor cu microunde, un fier de calcat si o masa de calcat. Afara ploua asa ca ne-am pus pe cap caciulile ca sa nu ne udam podoaba capilara pana la intrarea in magazin. Am intrat cu caciulile pe cap, fara sa ne mai dam seama ca ele trebuie „declarate”. Dar cel putin 4 angajati CPI ne-au vazut intrand cu ele. 
Am petrecut 30 de minute la raionul de electrocasnice, asteptand un angajat sa ne ajute cu ceva pentru ca produsele pe care noi le vroiam nu existau decat expuse. Am mai asteptat inca 10 minute sa verifice daca in depozit exista modelul de cuptor cu microunde pe care il vroiam. Total sictirit, angajatul ne-a spus ca  nu il mai au. L-am intrebat atunci de ce il mai tin expus? Doar nu e treaba mea sa vin sa il iau de acolo. S-a intors cu spatele la mine si a plecat la fel de scarbit cum venise. Am lucrat in domeniu si stiu ca asa ceva nu se face. Daca era dupa mine , as fi cerut sa vorbesc cu un superior; in viziunea mea daca nu are chef de munca e invitat sa elibereze locul. Nu m-a lasat a mea consoarta …ca ii fac rau baiatului. De parca lui i-a pasat de mine!
Dupa 40 de minute pierdute si foarte enervata de atitudinea angajatului, am decis ca nu imi mai trebuie nimic din Colosseum si trebuie sa plecam. La iesire mare surpriza. Un paznic „la oi” colorat din cale afara, mai ca imi smulge caciula din mana , intrebandu-ma  ce e cu ea. Ii raspund politicos ca am intrat cu ea si imi cer scuze ca am uitat complet ca o am pe cap. E foarte nervos omul. Am furat caciula. L-am rugat sa ia mana, am scos portofelul si i-am pus in fata bonul din Carrefour Orhideea in valoare de 1500 de lei, invitandu-l sa caute si caciulile pe bon. M-am mirat ca stia sa citeasca, dupa cum arata. Le-a gasit pe bon. Si am scapat de puscarie. Acum intrebarea mea e urmatoarea. Cat de tampit sa fii sa te duci in Carrefour si sa nu gasesti ceva mai bun de furat decat o caciula de 2.99 lei si sa mai vrei sa iesi si cu ea in mana? Sau daca imi cumpar azi o pereche de chiloti din Orhideea si maine ma duc in Berceni trebuie sa am grija sa nu carecumva sa se vada chilotii ca ma dezbraca acolo sa vada daca i-am furat.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares