Ia-ti cadoul eMAG!

Cand suntem mici nu ne dorim decat sa ajungem mai repede la 18 ani , sa fim majori. Undeva dupa 25 de ani, deja incepem sa privim cu nostalgie la aniversarile trecute si ne temem de pragul de 30. Nu ne place sa ne gandim ca imbatranim. Dar uite ca o varsta mai mare aduce si mai multe satisfactii. Unde? La eMAG! Ai cadou cat varsta ta!
 
Aici primesti o reducere constand in card cadou… cat varsta ta de mare. Deci daca faci o comanda pe numele bunicii care tocmai a implinit 70 de ani, primesti o reducere de 70%. Dar, atentie : asta nu inseamna ca din valoarea unui produs tu platesti doar 30%. Platesti produsul intreg si ti se emite un card cadou cu 70% din suma pe care o achiti. Acest voucher il poti folosi la urmatoarea comanda doar cu conditia ca acea comanda sa fie de 5 ori mai mare decat valoarea voucherului. Doar asa poti folosi voucherul intreg.
 
Spre exemplu, tu ai 30 de ani. Cumperi un Aparat foto digital Samsung PL210, 14.2MP, Negru la 599 de lei. Platesti cei 600 de lei si primesti un voucher cadou de 180 de lei (30% din 600 lei). Poti folosi acesti 180 de lei doar daca comanda plasata este de 5 ori mai mare decat voucherul tau (5 x 180 =900). Iei un  Televizor cu DVD player LCD Akai, 56cm, HD Ready, LT-2220DVD in valoare de 914,99 lei si platesti doar 734,99 de lei pentru ca iti poti folosi cardul cadou de 180 de lei. Daca aceasta comanda , a doua, nu indeplineste conditia de a fi de cel putin 5 ori mai mare decat voucherul, beneficiezi de doar 20% reducere din valorea comenzii. Asta inseamna ca la achizitia unei tastaturi care costa 200 de lei nu iti poti folosi cardul intreg si sa achiti doar 20 de lei . Dar ai o reducere de 20%. Tot e ceva!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares