Un buchet de trandafiri care merita un articol

buchet de trandafiri

Am mai scris despre flori de multe ori. Nu urmăresc să vă plictisesc cu articole pe subiectul ăsta, dar am simțit nevoia să spun mulțumesc, printr-un articol, pentru un minunat buchet de trandafiri pe care l-am primit acum 2 zile. N-a fost cumpărat, ci câștigat. Am scris un articol, pe celălalt blog al meu, și am câștigat un buchet de flori la alegere, în limita a 100 RON de AICI, de pe buchete.ro.

Deși nu aveam nicio obligație să scriu despre premiul acesta, am simțit nevoia să o fac. Motivul? Am mai câștigat flori și de la alte companii, în cei 6 ani de când scriu pe blog, dar niciodată nu am fost așa încântată de ce am primit. Nu voi da numele altor florării, deși poate ar merita, având în vedere că ele au considerat, la momentele respective, că nu merit niște flori proaspete, ci resturi. Vreau să cred că au făcut asta doar cu mine, considerând că, dacă sunt de pomană, sunt bune și trecute, și că nu fac asta și cu cei care scot bani din buzunar pentru flori.

Aveți mai jos o galerie foto cu buchetul de trandafiri primit acum 2 zile de la buchete.ro.

bottegaverde.ro

Această prezentare necesită JavaScript.

Cred că sunteți de acord că sunt niște flori superbe, că buchetul arată exact ca cel de pe site, aceeași culoare, același aranjament, totul roșu perfect sau verde absolut, fără frunze mâncate sau uscate, fără petale ofilite. Este buchetul de aici, dacă vreți să vedeți cum arată la ei pe site. Deci? Cum e? Sunt profesioniști până la ultima petală sau nu?

Bravo, oameni buni! Sunteți genul de oameni care merită un articol în plus, care merită încă 10-20 de minute din viața mea.

Minunea și mai mare este că, după 2 zile, buchetul arată la fel de bine. I-am ținut în apă, fără zahăr, aspirină și alte minuni despre care mai citisem că ar conserva mai bine trandafirii. Secretul lor este că au fost foarte proaspeți. Vă povesteam, de Valentine’s Day, despre trandafirul pe care mi l-a luat Mr. de la Mega. Când i-am tăiat codița, nu am dat de verde pe nicăieri. Era mort de mult. La trandafirii pe care i-ați admirat, când am tăiat, era codița verde-verde.

Contează foarte mult cum arată florile pe care le primești. Contează enorm respectul pe care ți-l arată oamenii și, atunci când ei te tratează așa cum trebuie, simți nevoia să spui mulțumesc. Mulțumesc, buchete.ro. Florile din vază nu vor trăi veșnic, dar impresiile vor rămâne.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 24/02/2017
    Răspunde

    Foarte frumoase .

    1. Multumesc.

    • Valeria Chertes
    • 24/02/2017
    Răspunde

    Flori frumoase pentru o fata cu suflet frumos.

    1. Multumesc.

    • Daniela
    • 24/02/2017
    Răspunde

    Bucurie mare,un buchet de trandafiri rosii arata,bestial si felicitări celor ce ti l-au trimis si sa primești zilnic asemenea flori.

    1. As vrea eu zilnic flori ca astea, dar nu-s printesa 😛

    • Barbalata Mirela
    • 24/02/2017
    Răspunde

    Felicitari Cristina! Sa te bucuri de cadou multe zile de acum incolo 🙂 . Un alt motiv de fericire 🙂 🙂

    1. Multumesc. Chiar sunt un motiv de fericire.

    • Dana Lalici
    • 24/02/2017
    Răspunde

    Of…in ce lume traim daca o chestie normala a ajuns sa fie considerata o raritate! Am experimentat si eu asta, pe alta parte: in primii ani ai relatiei noastre, cand sotul meu facea treaba prin casa sau se ridica din pat la 10 seara ca aveam eu pofta de ceva si se ducea sa cumpere, sau facea lucruri dragute pentru mine, de orice fel, nu mai stiam cum sa ii multumesc. iar el imi spunea: „nu imi mai multumi atata, e normal. Aia dinaintea mea nu au fost normali”.
    Frumos tare buchetul, uite un site de retinut!

    1. sunt perfect constienta ca asa ar fi normal sa se comporte toate florariile dar… n-a fost asa datile trecute. S-a lasat cu telefoane date ca sa imi schimbe un buchet pe care trebuia sa il duc cumnatei la cununie si il primisem ca vai de mama lui.

    • Tatiana Sorina
    • 24/02/2017
    Răspunde

    Un buchet de trandafiri face cat 1000 de cuvinte! Ma bucur pentru tine draga mea,felicitari. :*

    1. Multumesc.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 24/02/2017
    Răspunde

    Superb buchet,minunat,felicitari!

    1. Multumesc.

    • mihalache simona
    • 24/02/2017
    Răspunde

    Abia astept sa ajunga si cosul meu la destinatie 🙂 eu am optat pentru ceva foarte colorat, acum sunt in asteptare si de poze si de reactii

    1. la ce cosuri frumoase am vazut pe site-ul lor, sigur reactiile vor fi wow.

  1. Răspunde

    Felicitari, chiar meriti buchetelul. Eu sunt uimita de rapiditate. Chiar asa ceva mai rar. Totusi…. am o nelamurire! Unde sunt spinii ? 😀 Nu de alta, dar daca ma supara Mr. sa ii am de rezerva!
    P.S. trandafirii sunt superbi!

    1. Irina, vorbim cu cei de la florarie sa faca o livrare speciala cu spini pentru Mr. Sima?

    • ghelbere elena
    • 25/02/2017
    Răspunde

    Un buchet de trandafiri superbi si binemeritat. Felicitari! Trandafirii sa traiasca multe zile ca sa poata sa-ti zambeasca in fiecare dimineata cand te trezesti.

    1. Multumesc, Elena. Inca ii mai am in vaza.

  2. Răspunde

    Este superb buchetul. Am admirat trandafirii de cand ai postat fotografiile pe facebook. Cred ca e alt soi de trandafiri, ca arata mai bine decat orice trandafiri am cumparat vreodata. E frumos sa vad ca unele firme se concentreaza atat de mult pe calitate. Superb buchet!

    1. si eu i-am tot analizat si la asta ma gandeam ca trebuie sa fie un soi anume sunt mai catifelati si ma rezistenti decat orice alt trandafir am primit pana acum.

    • nicolae claudia
    • 25/02/2017
    Răspunde

    chiar arata ca in poza buchetul ..vorba ta, cred ca toate petalele si frunzele sunt identice..e foarte frumos

  3. Răspunde

    Buchetul tau arata foarte bine. Imi doresc si eu un asa buchet de trandafiri! Ma bucur ca dupa 2 zile aratau la fel de bine.

    1. inca ii mai am. Nu s-au ofilit cat sa ma indur sa ii arunc.

  4. Ce frumos si fresh e! Eu tin florile in baie, acolole place si le prieste cel mai bine.

    1. nu m-as fi gandit sa le duc in baie. Mi se pare cam intuneric acolo.

    • Cris Tina
    • 27/02/2017
    Răspunde

    O florarie care se respecta cu adevarat merita admiratia mea. Nu se compara buchetul tau primit cu ceea ce am primit eu de la Magnolia. Flori ofilite si cu un trandafir lipsa….era doar tija. Pacat de ambalaj! Felicitari.

    1. Imi pare rau de experienta neplacuta. Si eu am primit in trecut flori de genul celor despre care vorbesti tu si nu voi mai participa niciodata la vreo campanie sponsorizata de acea florarie.

  5. imi place maxim buchetul! felicitari! si… norocoaso! 😀

    • simion
    • 02/03/2017
    Răspunde

    ….urasc TRANDAFIRII ! (sunt precum femeile,nici nu infloresc bine si incep sa se scuture…..)

    1. sa iau asta ca pe o jignire la adresa femeilor? Multumim. Prefer totusi trandafirii care se scutura, in locul ciulinilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 share