Mai vreti reduceri mincinoase? Mai avem!

LED LG 32LN575S

Duminica va semnalam o reducere de pe eMAG, care se dorea a fi una foarte atractiva. In aceasta postare de pe pagina de facebook a blogului, va atrageam atentia asupra acestui aparat foto care, pe eMAG, avea o mega reducere de la 999 de lei la 599 de lei, ceea ce este pretul aproape normal pe slte site-uri. Mai multe detalii gasiti in postarea atasata.

Haideti sa va arat ce am gasit si va intreb daca vi se pare frumos. Avem acelasi aparat foto in trei magazine.
1. Il…

Posted by Caietul Cristinei on 26 Iulie 2015

Astazi, primind un nou newsletter de la eMAG, mi-a atras atentia o reducere mare la un televizor de care as cam avea nevoie. Marea majoritate a oamenilor, cand vad un asemenea discount la un produs, il si pun in cos ca sa nu rateze oferta. Eu am cautat rapid produsul pe un comparator de preturi si au reiesit urmatoarele:

televizor-led-smart-samsung-32j5500-80-cm-full-hd_66849_1_1434114874Aici aveti pagina produsului de pe eMAG. Vedeti si voi ca, dupa aplicarea reducerii de 300 de lei din pretul initial, televizorul ajunge sa coste 1699 de lei, ceea ce e un pret bun pentru un Televizor LED Smart Samsung, 32J5500, 80 cm, Full HD, nu zic ca nu. Am transport gratuit si suna bine si asta.

bottegaverde.ro

Merg mai departe si gasesc acelasi televizor si aici, pe evoMag. Imi dau seama ca pretul de la care s-a pornit mai sus era oricum cam maricel si ca, daca nu era in oferta, il gaseam mai ieftin aici. Oferta eMAG ramane in continuare atractiva.

Parcurg mai departe lista de preturi si gasesc televizorul si pe Strada IT la 1749 de lei, pret redus si aici. Oferta de la eMAG ramane inca cea mai buna alegere. E cel mai mic pret de pana acum.

Asta pana imi sare in ochi pretul lui pe site-ul de unde mi-am luat si eu frigiderul. Va vine sa credeti sau nu, fara reducere, la pret normal, este mai ieftin decat pe eMAG la proomotie, costa doar 1670 de lei si transportul e gratuit si la Badabum. Ca sa va convingeti ca nu bat campii, puteti verifica voi insiva pretul aici. Daca mi-as cumpara televizorul asta, as miza pe pretul de aici pentru ca nu imi plac oamenii care ma mint in fata.

Nu e greu sa cautati produsele si sa vedeti care magazin ofera un pret mai bun la ele. Ramaneti pe aproape pentru ca azi, cel tarziu maine, am sa va explic cum trebuie sa procedati ca sa va feriti de ofertele si reducerile mincinoase!

Etichete: , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaela
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Un articol foarte util Cristina! Multumesc si abia astept continuarea.

    • Tudor Alexandra
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Da, si eu am rămas surprinsă cand am deschis newsletter-ul cu „spectaculoasele reduceri Summer Fest” ….. Este un pret bunicel pentru un televizor Samsung LED, dar daca iti spun ce am gasit in Carrefour nu ma crezi… Tot televizor LED Smart, Samsung, diagonala de 80 cm sau mai mult (nu mai tin cont exact dar cred ca asa) la pretul de 999 lei! L-am cumpărat fara sa mai stau pe gânduri, nu stiu daca e vorba despre acelasi televizor de care vorbesti in articol, dar oricum este un foarte bun raport calitate-pret! In plus, am primit cadou un telefon Samsung (ce-i drept este din acela, gen cărămidă cu butoane, dar conteaza ca a fost gratis! ) . 😀

    • Mihaica Iuliana
    • 28/07/2015
    Răspunde

    ce coincidenta…si noi am fost acum 2 zile intr-un magazin care anunta reduceri….insa am ajuns acolo si am constatat ca pretul era mult mai mare decat in alt magazin…oare sa dau nume?

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Repede ne-ai dat de gol Iulia….Asa a fost, am plecat dezamagiti si fara cuptor cu microunde

    • Catalina Dumbrava
    • 29/07/2015
    Răspunde

    Totul este psihologic, maresc preturile ca apoi, vai avem reduceri dar defapt il cumperi la acelasi pret

    • Hacman Mariana
    • 29/07/2015
    Răspunde

    Strategii pentru a vinde….prosteala pe fata))) …multumim Cristina ca ne -ai atentionat!Pe viitor voi tine cont de aceste informatii si sigur i mi vor fi de mare ajutor!Se aseamana un pic si cu asa zisa reducere a Tva…au marit preturile inainte si apoi vezi Doamne au scazut Tva)))….

    • Hacman Radu
    • 30/07/2015
    Răspunde

    mereu ne confruntam cu astfel de probleme in supermarket…niste nesimtiti …nu credeam ca se poate intampla la fel si pe site,comenzi online…dar se pare ca orice e posibil,…fiecare trage pentru el in ziua de azi nu mai putem avea incredere nici in haina de pe noi…

    • Valeria
    • 13/01/2016
    Răspunde

    Am comandat lenjerie de pat de pe http://www.casa-new-fashion.ro/
    Pe site scrie ca la peste 399 ron comanda transportul e gratuit, ca la 2 lenjerii primesti un cadou, ca vin ambalate intr-o cutie de carton si fiecare lenjerie ambalata este insotita de o punga de cadou din acelasi material.
    Am comandat de peste 450 lei si i-am si sunat ca sa confirm ca nu ma taxeaza transportul.
    Ghici ce! A venit cu plata transportului, nu am primit nici un cadou (‘momentan nu avem’), erau in plastic si ala rupt si ce trebuia sa fie lenjerie alb cu crem era MARO cu PORTOCALIU!!! Cand am sunat la firma „managerul” a tipat la mine „cheama curierul si trimite-MI lenjeria inapoi” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares