Pentru „fanii” mei de pe BlogAwards

Dragii mei cititori, va rog sa faceti abstractie de aceasta postare. Ea se adreseaza unor oameni care considera ca imi castig competitiile mituindu-va pe voi cu margele ca sa imi dati un like si un share.

Dragi frustrati, inainte de a-mi analiza blogul si a spune ca nu am comunitate si ca e aparut ieri, verificati arhiva si incercati sa investiti si voi in  „margele” pe care sa le oferiti in semn de apreciere celor care va acorda like-ul sau share-ul lor. Spre dezamagirea voastra, nu ma voi opri aici si, atata timp cat imi voi permite, voi oferi oamenilor de pe aceasta pagina, nu marge, ci premii utile. Am mandria si certitudinea de a nu fi oferit vreodata un premiu cu valoare mai mica de 50 de lei, spre deosebire de unele premii castigate de mine.

Pe profilul meu personal, distribui cate concursuri vreau eu si poti sa distribui si tu, daca te arde asa de tare. Formularul de contact de pe blog nu e facut ca sa vii tu sa mi te jelesti pe el. Articole cu povesti, creative si originale, stiu si eu sa scot si am scos multa vreme, timp in care mi-am dat seama ca nu sunt apreciate povestile si se cere altceva. Daca, statistic vorbind, am mai multe premii castigate decat altii, asta e pentru ca ma implic mai mult si scriu la absolut toate campaniile, nu doar la cele la care se dau laptop-uri si telefoane sau vouchere de peste 1000 de lei.

bottegaverde.ro

Daca tu crezi ca, un om activ pe facebook de peste 6 ani, cu multi prieteni si cu aproape 6000 de fani pe pagina, nu poate strange 1000 de share, cum as putea crede eu ca tu le-ai facut in mod corect pe alea 900 ale tale? Daca ai fi postat public nemultumirea, ti-as fi respectat-o pentru ca si eu am fost nemultumita de multa ori si sunt de acord ca avem dreptul la o opinie. Dar de aici si pana la a ma contacta pentru a ma acuza si a ma ameninta ca o sa scrii despre mine, e cale lunga pe care tu ai strabatut-o si ai atins maximul penibilului.

Chiar imi pare rau ca esti suparat dar nu imi asum vina pentru asta. E treaba fiecarui blogger cum alege sa se promoveze. Am organizat un concurs pentru ca, din cate stiu eu, nu e interzis. Oricum, marea majoritatea a share-urilor le-am facut rugandu-mi prietenii sa ma ajute, ca si tine. Sa fim seriosi: nici unul din noi nu are un blog asa valoros sa stranga 1000 de share in mod spontan. Pentru orice alte nelamuriri si intrebari in ceea ce priveste competitiile la care suntem concurenti, adreseaza-te organizatorului, sponsorului sau cui vrei tu, nu mie pe formularul de contact care maretului tau blog ii lipseste! Esti invitatul meu sa scrii ce vrei tu despre mine si sa faci si 1000 de share la articolul pe care mi-l dedici!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mara
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Mie nu mi-ai dat margele si-ti sunt fan. Astept sa-ti indrepti greseala fata de mine ca uite d-aia nu pot eu iesi in lume, ca n-am margele de la tine :))))))))))))))))) …si cu siguranta sunt multi ca mine!
    Esti cea mai tare, in opinia mea, si chiar daca n-am blog tot am dreptul la opinie ! SAC!

    • Ababei Dan
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Vreau şi eu mărgele,da’ din alea din paste făinoase,sunt mai cool.

    • Mihaela
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Vreau si eu margele! Si atata timp cat nu scrie in regulamentul campaniei ca e interzis sa strangi acele likeuri/shareuri organizand un concurs nu vad unde e problema.
    La cat mai multe premii Cris! Si apropo, nici eu n-am castigat asa ca poate primesc niste margele, de consolare :)))

    • Mihaica Iuliana
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Offf, Domane…cati oameni invidiosi si neatenti…Iara margele eu nu imi aduc aminte sa fi oferit cel putin de cateva luni incoa….vreau si eu margele Criss, hehehehe

    • Mihaica Iuliana
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Tu nu mai pune la suflet toate invidiile lor…exista multi oameni care cred ca stiu si pot sa faca tot…insa pe acesti oameni trebuie sa ii lasam in porcii lor

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Care e problema lor? Sunt multi care-ti citesc articolele,draga Cristina,le plac,dau like&share si cu ce-i deranjeaza?Eu scumpa mea,da-mi margele din macaroane ca sunt mai grase si groase :), multa lume invidioasa ,nu merita sa pui la suflet rautatile lor.

    • Tudor Alexandra
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Aaa, pai nu-i corect… Altora le dai mărgele si mie, care pierd 15 secunde din viata sa-ti dau like si share, nu-mi dai? :))))))))) Deci nu mai pot, ăsta e maximul penibilului, sau nu stiu cum sa-l numesc… Stai liniștita, tu continua sa faci ceea ce stii mai bine si iti place si lasa frustrații sa zică ce vor, ramân cu trancanitul… 😉 :*

    • Mihaica Iuliana
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Chiar asa Cristina…lasa-i sa vorbeasca…sa se oftice

  1. Răspunde

    Likeeeeee !!! si eu sunt fanul tau.. te rog sa ma treci pe carnetel pt un sirag de margele …

    • Catalina Dumbrava
    • 29/07/2015
    Răspunde

    Iti dai seama cata lume ai suparat ca nu le-ai dat Faimoasele Margele, trebuie sa facem un slogan :)))) . aceste persoane care se lamenteaza nici macar nu-i poti numi concurenti, sunt oameni lasi care nu stiu sa piarda. Apropo margelele mele sa fie roz, da!

    • Stef
    • 29/07/2015
    Răspunde

    Vad ca numai fetele te sustin in comentarii la acest articol !:P
    Asa ca m-am decis sa fie si cineva din partea masculina 🙂
    Nu stiu despre margele… care e faza cu ele (ia… o rima!).
    Si eu am impreuna cu cineva un site de evenimente si inca n-avem 100 de like (numa’ 99) share nici 10, da’ fiind la inceput de drum avem speranta sa crestem la toate nivelurile… mai invatam… deci e de asteptat inca vreo 5-6 ani buni, dar speram sa ne apropiem de performantele tale. Nu stiu de ce si cine te-a jignit, da’ cred ca e cum zicea Marijuana pe vremuri:”Invidia va apasa, nimic nu va convine!”.
    Mie-mi plac postarile tale si sunt chiar super ! Sunt fan, fara like/share si alte atractii de care esti acuzata !
    Spor la toate ! Sanatate ! Numai bine !

    • Hacman Mariana
    • 29/07/2015
    Răspunde

    Invidia asta bat- o vina))) Doamne ce le mai fata mintea unora)))) nu pune la suflet !!! Sigur cine te a suparat nu ti ajunge nici macar la degetul mic de la picior)))) cu talent te nasti nu ai cum sa l copiezi, din nefericire pentru unii))) mai bine s ar apuca de crosetat sa aiba ocupatie..Cristina esti cea mai tare si ne mandrim cu tineee!!!! Tine o tot asa !!!!

    • Hacman Radu
    • 30/07/2015
    Răspunde

    lumea asta i foarte rea si invidia e asa…nu mai pune tu la suflet lasa i naibii de ciudosi sa se taraie pe jos…ai si faima dar si fani rupe i doua de dusmani …Felicitari pentru articole!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares