Review sneakers Kollie Standard Shoes

sneakers cu tinte

Anul trecut va scriam despre niste oferte pe care le gasisem pe Standard Shoes la incaltamintea de dama. Eu nu prea sunt pe stilul elegant asa ca nu am dat iama in pantofi sau cizme prea elegante. Stilul meu e mai degraba unul casual spre sport. Asa am ajuns sa imi cumpar aceasta minunata pereche de sneakersi ieftini si la moda.

sneakers

Am mizat pe negru pentru ca negru se potriveste la orice. Talpa, dupa cum se poate vedea, este joasa si foarte comoda. Ca si masura, am comandat masura pe care o port de obicei, asa cum m-au sfatuit cei de la Standard Shoes si s-a potrivit perfect. De obicei, atunci cand te suna pentru confirmarea comenzii, oamenii cam stiu la ce modele se potrivesc marimile si la care e nevoie sa iei o masura mai mare. Asta e un mare plus. Majoritatea celor care se ocupa de vanzarea de incaltaminte online, nu te ajuta cu aceasta informatie.

Mi-a placut mult designul si accesorizarea lor cu aceste tinte si decoratiuni metalice sub forma de tablita si capse aurii. Surprinzator, asta nu le ingreuneaza deloc; raman niste ghetute foarte usoare si bune pentru mine, care merg destul pe jos. Le-am dat bila alba si pentru gaurile pentru sireturi care sunt metalice si le fac mai rezistente. Pozele cred ca sunt graitoare: de vede clar calitatea cusaturilor si a finisajelor. Tot ca element de scoatere din anonimat, avem si modelul acesta in forma de S, realizat din material lacuit.

Ii port de aproape o luna. Au fost ieftini, mai ales ca am prins si niste super reduceri la incaltamintea de dama. M-as fi asteptat sa cedeze rapid dar nu a fost asa. Singura bila neagra e talpa alunecoasa.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 20/01/2015
    Răspunde

    Sunt foarte frumosi,imi plac mult,sa-i porti cu placere! Modelul e deosebit!

    • Mariana Cioranu
    • 20/01/2015
    Răspunde

    Tot asa e si stilul meu si imi place ce ti-ai cumparat .Sint superbe ,modelul este frumos .

    • Hacman Mariana
    • 20/01/2015
    Răspunde

    Sa-le porti cu placere!Un model frumos!Conteaza mult sa ne alegem incaltaminte in care ne simtim si confortabil nu doar sa arate bine…imi place ca tu tii mereu cont si de acest aspect,…

  1. Răspunde

    Dar mie mi se par chiar foarte eleganti acesti sneakers. Combinatia negru cu auriu este una de foarte mult bun gust!

    • Iorga Daniela Ionela
    • 20/01/2015
    Răspunde

    sunt foarte frumosi si comozi,exact pe gustul meu! sa ii porti sanatoasa! Am ochit pe site cateva perechi la fel de frumoase,cam greu de ales :*

  2. Răspunde

    Sa stii ca imi plac si mie.Eu nu prea am incaltaminte sport, dar parca as vrea si eu acest model, sunt comede si practice.Pupici!

    • Mihaela
    • 21/01/2015
    Răspunde

    Arata foarte bine. Si eu mi-am luat o pereche de pantofi, sper sa reusesc sa-i port la primavara.

    • Coman Monica Nicoleta
    • 22/01/2015
    Răspunde

    Foarte frumoase!Imi plac foarte mult:*

    • ghizdavu iuliana simona
    • 22/01/2015
    Răspunde

    sunt foarte draguti si comozi ,si eu port astfel de incaltaminte ,ma simt confortabila in ei

  3. Răspunde

    Nu stiu de ce a aparut moda asta : un fel de tenisi cu toc. Ii gasesc foarte dezagreabili, nu imi plac absolut deloc. Dar, gusturile nu se discuta si asta e doar parerea mea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares