Karla a deschis magazin fizic

shopping online
Despre Karla.ro, site-ul cu rochii dragute la preturi accesibile, noi am mai vorbit. Multe dintre voi stiu ca aveti aceeasi problema ca si mine cu teama ca nu poate nu ne place produsul sau nu ne vine. E drept ca il poti returna dar asta te costa transportul returului si timp in care nu ai rochia pe care ti-ai dorit-o. De asta, pentru mine a fost motiv de bucurie sa aflu ca s-a deschis si magazin fizic Karla, in care poti merge, proba rochita, vedea materialul si cusatura si daca iti place o platesti si o iei acasa fara sa platesti taxa de transport si sa astepti coletul cu emotii.

Incepand cu data de 18 august, gasiti modelele de rochite pe care le-ati admirat online si in magazinul ne-virtual situat in Teiul Doamnei, Nr. 92, Sectorul 2 (exact la strada, vizavi de RDS). Vei gasi modele noi de rochii, topuri, jachete, fuste si pantaloni pentru toate ocaziile (dar mai ales pentru birou si evenimente mai speciale), imprimeuri bogate, accente pretioase, outfituri elegante – toate acestea te asteapta sa admiri si sa le incluzi in garderoba ta!

Mai mult decat atat, poti comanda rochia pe internet si sa o ridici de acolo fara plata transportului, poti merge in magazin sa schimbi un produs a carui marime nu e potrivita si ai parte si de reduceri. Vii cu o prietena si ai reducere 10% la colectia Karla de toamna! Preturile le stiti deja, asa ca, poftiti la magazin!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares