Nicole Cherry se crede Indila

muzica
In ultima vreme, Indila e peste tot. In cluburi, la radio, la TV, in masina. Toata lumea viseaza pe melodiile ei „Derniere Danse” si „Tourner dans le vide”. Aseara, la „Te cunosc de undeva”, Nicole Cherry trebuia sa intre in pielea artistei momentului si sa interpreteze prima piesa mai sus amintita. De la primul vers am ramas socata in sens negativ. Nu am inteles nici un cuvant, de fapt nici nu cred ca a rostit vreun cuvant, doar niste silabe pe melodie.
Surpriza a continuat cand pe pagina de facebook a fost facuta o postare in care prestatia era catalogata ca fiind de exceptie. Ce naiba a fost de exceptie? Am avut tot timpul impresia ca pe  scena e un pisoi caruia i-a ramas coada in usa. A mai si laudat-o juriul de nu se mai putea. Si, ca sa fie seara completa, a mai si castigat premiul editiei de aseara. Oribil!
Poate ca nu ma pricep eu la muzica si nu neg asta. Dar, ca om care asculta de dimineata pana seara Indila, pot sa spun ca nu am regasit nimic nici accentul ala puternic frantuzesc al frumoasei magrebiene, nici emotia pe care o transmite cu fiecare vers. Nu o condamn pe Nicole pentru ca a incercat ca asta e emisiunea. Dar rusine juriului!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares