Gourmet Gift poate fi iepurasul de Paste al firmei tale

Cos-cadou-traditional-pentru-Paste-si-Craciun

Nu mai e mult pana la Paste si deja visam la ce o sa aduca iepurasul de Paste. Angajatii incep sa isi faca rugaciunea pentru o prima sau un cadou de la firma. Colaboratorii tai, se gandesc ce o sa le oferi tu cadou si ce sa iti ofere ei, la randul lor. Daca pentru mine e greu sa cumpar cadouri celor de acasa, pentru tine, ca manager de firma e si mai greu sa alegi cadourile potrivite din punct de vedere calitativ si cantitativ pentru angajati si colaboratori.

Cadoul de Paste trebuie sa fie darnic, plin cu produse de calitate si pe gustul oricui, sa ajunga la timp. Cineva se poate ocupa de asta. Gourmet Gift are o gama larga de cosuri cu specific pascal din care poti alege pentru a le oferi celor care iti sustin afacerea. Poate ca o prima chiar nu iti permiti pentru angajatii tai anul asta, dar fii sigur ca se vor bucura pentru aceste Cosuri Paste, ii vor face sa se simta apreciati. GourmetGift  va fi iepurasul lor de Paste, care le aduce cosuri cu bunatati pe care sa le savureze alaturi de familie.
Mai mult decat atat, Gourmet Gift, poate fi si iepurasul firmei tale. El organizeaza un concurs de Paste dedicat societatilor comerciale. Cumpara cosuri de paste de pe cele doua site-uri cosuri.gourmetgift.ro sau cosuripaste.com, in perioada 17 martie -15 aprilie, si ai sansa ca 23 aprilie sa primesti premiul tombolei speciale, banii restituiti pe toate cosurile cu produse pentru Pasti cumparate, in limita a 10000 de lei. Eu te-am anuntat din timp ca sa nu cumperi din alta parte! Mai ieftin poate exista, dar mai prompt si mai sigur, nu! Desi, daca stau bine sa ma gandesc nu cred ca exista nici mai ieftin: preturile pentru cosurile Paste pornesc de la 22 de lei. Iar Tombola, nu e de ignorat avand in vedere ca poti sa iti iei banii inapoi pe toate cosurile Paste cumparate pentru angajatii si partenerii tai de afaceri. Daca ai fost cuminte, de Paste, Gourmet Gift te premiaza!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares