De unde are Sorin Copilul de Aur atata cash?

faci bani online
Nu sunt manelista infocata dar nici nu am nimic impotriva manelelor. Mai ales ca, uneori, versurile manelelor imi declanseaza adevarate probleme existentiale. O manea care m-a pus pe ganduri este „Cash Cash” cantata de Sorin Copilul de Aur. Inca de cand au auzit-o prima data, ma intreb de unde are omul asta atata cash. Am studiat problema vreme indelungata si am gasit raspunsul.
Cred ca omul asta si-a deschis cont pe Lyoness si la tot ce cumpara ii vin bani inapoi, ca altfel nu imi explic. Se cheama Auto Cashback chestia asta. Cum functioneaza? V-am zis, si-a facut cont pe site si la tot ce cumpara de la partenerii Lyoness, primeste un procent din valoarea cumparaturilor inapoi in cont. Si asta nu numai in tara, ca omul are concerte si prin Spania, Germania si pe unde o mai avea. Si acolo la fel: primeste inapoi o parte din banii dati pe produs. Prin acelasi program Auto Cashback, primeste in fiecare luna, automat, bonurile valorice originale sau bonurile valorice de cumpărături Lyoness Store si profita la maxim de ele. Fie ca e cu soferul la benzinarie sau vrea sa isi ia ceva de mancare, plateste rapid si sigur cu bonurile valorice primite automat lunar si in contul lui mai apar niste bani restituiti. 

Stim bine ca e ocupat si nu are timp sa comande bonurile valorice in fiecare luna, asa ca a completat un fomular,a activat la banca unde are cont(una din ele) o plata virament-automata, corespunzatoare sumei comenzii de bonuri valorice Auto Cashback, si acum nu il doare capul. Normal ca daca folosesti sistemul de Cashback Lyoness si iti vin bani si daca mananci si daca iti cumperi pantofi, ai chef la nunta sa canti pana dimineata „Cash, cash”.
Treaba cu manelistul e nascocire de-a mea, adica pamflet, cum s-ar zice. Dar programul despre care ati citit e foarte real si aduce o multime de avantaje care se vad la portofel si la extrasul de cont. Cumperi si primesti o parte din bani inapoi, cat ai zice „cash”. Daca nu ai nevoie de bani, poti sa inchizi aici dar, daca ai, informeaza-te mai pe indelete ca ti-am lasat linkuri!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares