Cauți clinică stomatologică pentru implant dentar?

cabinet stomalogic extractii dentare
 Știu că multă lumea are probleme cu dantura în zilele noastre, datorită alimentației incorecte și a altor factori despre care nu sunt eu în măsură să vorbesc. Noi, românii, nu am fost învățați să fim prea prietenoși cu stomatologii. Vorbesc de generațiile născute înainte de anii 2000. Noi mergem la dentist numai după două-trei nopți nedormite de durere sau nici atunci. Așa a făcut și vărul meu, Tony, ba chiar a răbdat mai multe nopți de chin, totul ca să nu se ducă să pună o amărâtă de plombă. Ca orice bărbat curajos, normal că se teme de moarte de freză.
 
 Un punct negru a devenit o găurică, o găurică s-a extins cât i-a permis suprafața dintelui, până l-a înghițit complet. Mai rămăsese cu doi pereți de 2-3 milimetri și abia atunci i-a venit curajul la cap și s-a dus dentist. La o doamnă stomatolog care s-a uitat în radiografie și s-a oferit bucuroasă să îi extragă ciotul a cărui rădăcină se dăduse bătută și să îi strice doi dinți sănătoși ca să îi facă o lucrare să îi pună dinte. Nici nu auzise vreodată de implant dentar, cred.  Am uitat să va spun că vărul meu avea doar 25 de ani când s-a decis că vrea premolar nou si  mai avea vreo opt luni până la nuntă.
 
 Când a vorbit cu viitoare lui soție și i-a spus despre planurile medicului stomatolog, ea a sărit ca arsă și i-a spus că nu e posibil așa ceva și că, cel mai probabil, medicul la care a fost nu e pus la curent cu noile tehnologii și tehnici și preferă să pună dinții cum se puneau acum 20 de ani. S-a dus la muncă și a băgat fetele într-o ședința specială ca să afle dacă vreuna știa vreo clinică stomatologică bună și accesibilă ca să își pună viitorul ginerică dinți. A venit acasă cu o hârtie pe care i-a pus-o în față și l-a poftit să sune la clinica stomatologica despre care îi spuseseră fetele și să își facă o programare să vadă cum stau lucrurile, dacă i se poate pune implant dentar și cât îl costă.
 
 La două zile după asta, s-a prezentat la clinica stomatologica Cris Smile din Giulesti, de unde a venit foarte încântat că i-a spus medicul că dimensiunea osului era bună și nu punea probleme deosebite așa că îi putea face fără probleme un implant dentar care să îi permită să zâmbească cu toată gura la nuntă și să mănânce și pastrama din meniu. Lunea următoare, s-a dus iar la clinică pentru implantul dentar propriu-zis. M-aș fi așteptat să vină acasă îngrozit,  dar n-a simțit nimic pentru că totul s-a făcut cu mare profesionalism, sub anestezie. I-au făcut o incizie în gingie, au creat un orificiu cu niște freze și i-au pus implantul din zirconiu care nu e altceva decât o rădăcină dentară artificială de care avea nevoie pentru că o pierduse pe cea naturală. După treaba asta, n-a mai trecut seară să se culce fără să se spele pe dinți. Chiar s-a vindecat mai repede decât apreciase medicul și pentru că nu au fost probleme la încorporarea implantului în os, i-au montat și coroana ceramică mai devreme decât se așteptase.
 
 Acum, după implantul dentar, zâmbește cu toți dinții și și-a dat seama că e mai bine să mergi la o clinică stomatologică modernă decât la cabinetul unui medic care nu se pricepe și nici nu poate face implanturi pentru că îi trebuie o anumită pregătire. Cum ar fi fost să strice încă un premolar și un molar ca să îi facă o lucrare care să îl țină doar doi-trei ani și apoi să aibă probleme iar? Așa, cu implant dentar, a rezolvat problema pentru mulți ani. Depinde doar de el să își îngrijească dinții corect. Se bucură de toate avantajele unui implant dentar: aspect estetic deosebit, funcționalitate, dinți învecinați intacți.
 
 Dacă ai nevoie de un implant dentar sau, pur și simplu, nu știi dacă e necesar implantul sau se poate trata altfel problema ta, eu îți recomand clinica stomatologica unde a fost vărul meu pentru că sunt profesioniști și au tarife foarte bune la implanturi, făcând un raport între prețuri și calitatea implanturilor oferite. Toată lumea care a admirat implantul și l-a întrebat cât a costat, a fost de acord că a scăpat ieftin cu așa reconstrucție dentară de calitate.
 
Contact Cris Smile

Giulesti

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)

Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti

Email: rahova@cris-smile.ro

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares