Ruj Viva Magenta? 3 recomandări super rezistente pentru tine

Makeup Viva Magenta lipsticks

Viva Magenta este culoarea anului 2023, sigur știi deja. Trebuie să recunoaștem că este o culoare superbă, pe care o putem introduce foarte simplu în ținute sau machiaj. Cu siguranță ai văzut deja în jurul tău o mulțime de doamne sau domnișoare purtând această combinație vie și îndrăzneață, de roșu cu albastru, ai remarcat cât de bine le prinde, cât optimism denotă. La capitolul machiaj, rujurile magenta sunt foarte căutate. Sunt o concurență de temut pentru clasicul ruj roșu. Roșul este pasiune și încredere. Magenta este bucurie, vibe pozitiv, provocare, energie și emoție. Un ruj în această nuanță pune în valoare zâmbetul, atrage zâmbete, flatează cam orice nuanță de ten și face dinții să pară mult mai albi.

Vrei altceva decât acel ruj roz pe care îl porți de ani de zile? Nu este nimic greșit la el. Și eu îl port, dar, din când în când, parcă ar merge și ceva mai viu, mai motivant, cum ar fi un ruj Viva Magenta. Este uimitor cât de mult poate transforma o femeie simpla aplicare a unui ruj sau o schimbare de nuanță în peisaj. Rujul te definește, dar te și construiește în același timp. Ești pregătită să porți culoarea anului pe buze? Îți propun 3 nuanțe de la 3 branduri de încredere, testate, super rezistente.

rujuri culoarea anului 2023 Viva Magenta

Le găsești pe toate pe Notino, acolo unde poți și testa nuanțele cu ajutorul camerei telefonului sau a laptopului tău. Nu ai cum să dai greș probând. Și, dacă simți că niciuna dintre cele trei propuneri nu te caracterizează sau flatează, simte-te liberă să testezi alte produse din categoria rujuri mov. O să vezi câte nuanțe de Magenta ai acolo, chiar dacă nu se numesc clar magenta.

Maybelline SuperStay Matte Ink, nuanța 150 Pathfinder

Am să laud acest ruj de la Maybelline de câte ori voi avea ocazia. Este perfect pentru iubitoarele de rujuri mate și nu are un preț prea piperat. Toate nuanțele sale sunt foarte bine pigmentate, iar, la capitolul rezistență, nu ai ce să-i reproșezi. Arată perfect și după 10 ore de la aplicare, fără retușuri și fără teama că la orice gură de apă se mai duce puțin din ruj.

Maybelline SuperStay Matte Ink, nuanța 150 Pathfinder Viva Magenta

Nuanța pe care ți-o propun pentru un Viva Magenta Look cu acest ruj lichid de la Maybelline este Pathfinder. Este cel mai deschis dintre cele trei rujuri prezentate azi, mergând mai mult spre un roz.

NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL, nuanța 18 Stayin Juicy

Un alt brand pe care eu îl folosesc și de care am fost mereu mulțumită, cu produse cu un raport calitate-preț foarte bun este Nyx. Rujul lichid Makeup Lip Lingerie XXL se încadrează și el în categoria rujurilor matifiante, are multe nuanțe din care poți alege (mai multe decât Maybelline), foarte bine pigmentate și ele și cam la fel de rezistente. Este puțin mai scump, dar poate vă place mai mult culoarea.

NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL, nuanța 18 Stayin Juicy (2)

Nuanța 18, Stayin Juicy trebuie neapărat testată dacă ești în căutarea unui ruj Viva Magenta. Este superbă. Este cea mai violet dintre cele trei, dar purtabilă.

ruj viva magenta Nyx Professional Lip Lingerie XXL nuanța Stayin Juicy

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick, nuanța 10 Magni-Fig

Al treilea ruj pe care ți-l recomand este de la Bourjois, gama Rouge Velvet. De data aceasta avem de-a face cu un ruj stick, dar tot mat. M-am rezumat la rujuri mate pentru că eu pe acestea le prefer. Mi se par și cele mai rezistente și mai confortabile pe buze. Mie nu îmi plac rujurile cremoase, alunecoase, lipicioase.

Ca preț, Bourjois Rouge Velvet este mai aproape de Maybelline, deci mai ieftin. Ca număr de nuanțe, este darnic, precum Lip Lingerie XXL. Ca rezistență, Maybelline și Nyx îl bat. Avantajul său este că se simte mai catifelat pe buze.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick, nuanța 10 Magni-Fig Viva Magenta

Nuanța 10, Magni-Fig este magnifică pentru un look în culoarea anului. Este cea mai închisă dintre cele trei de astăzi, mergând mai mult spre un roșu.

rujuri viva magenta nuanțe swatch

Dacă vreți să continui comparația dintre cele trei rujuri, Bourjois se usucă cel mai repede și Maybelline cel mai greu. Odată uscate, Maybelline și Nyx nu se întind deloc, iar Bourjois tinde să o facă puțin. La transfer, SuperStay Matte Ink și Lip Lingerie XXL sunt mai bune, în sensul că nu-și pierd din intensitate pe măsură ce buzele intră în contact cu cana de cafea sau paharul cu apă. Maybelline rezistă cel mai mult, dar lasă buzele puțin lipicioase. În funcție de nuanță și așteptări, acum poți alege rujul perfect dintre ele.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • MarioaraGurgu
    • 31/01/2023
    Răspunde

    Super nuanța îți stă super.

    • Valeria Chertes
    • 31/01/2023
    Răspunde

    Este foarte frumoasa nuanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares