Cutia de bijuterii – un cadou util care transmite multe

cutie de bijuterii cadou

Am scris adesea despre bijuterii ca idei de cadouri. Pentru că-mi plac. Pentru că știu că sunt apreciate. Pentru că o bijuterie nouă va fi mereu motiv de zâmbet. Pentru că sunt cadouri care rămân și amintesc de acel moment al primei întâlniri cu ele și de ce mesaj a transmit dăruitorul prin intermediul lor. Pentru că… lista de motive este lungă și nu o voi continua aici. Azi, vorbim despre altceva. Tot din sfera bijuteriilor, dar nu tocmai un lucru de purtat – cutia de bijuterii.

Cine n-are o cutie de bijuterii sigur are nevoie de una. Nu vorbim despre femei care au două perechi de cercei, o brățară și două coliere, mai mereu la purtător, ci despre adevăratele pasionate de bijuterii, colecționare de podoabe, fie ele mai mult sau mai puțin scumpe, dar fiecare prețioasă în felul ei. Ele sigur au nevoie de genul acesta de cutii bijuterii.

Nu știu cine este persoana la care te gândești. Poate ți-e mamă, soție, iubită, fiică sau parteneră de afaceri, dar știu sigur, din start, că este o norocoasă. În primul rând, pentru că n-ai uitat de momentul important care se apropie și trebuie celebrat cu un cadou pe măsură. Apoi, pentru că, tu, cel care îi vei pune darul în mână, ești sigur un om căruia îi pasă ce oferă. Altfel, n-ai fi fost aici. Ai fi comandat de mult primul lucru care ți-ar fi ieșit în cale, nu te-a fi întrebat dacă e potrivit, util sau dacă transmite ce trebuie.

Tu cauți acel cadou care poate vorbi despre tine și despre sentimentele tale vizavi de ea și relația voastră. Îți dorești să oferi mai mult decât un obiect. Cauți ceva care să trezească emoții, să fie memorabil, dar și practic și durabil. Ea își dorește un cadou la deschiderea căruia cuvintele de admirație să fie în acord cu gândurile. Nu unul despre care să spună că e minunat, în vreme ce se gândește unde o să mai pună încă unul sau dacă-i va fi vreodată util la ceva. Da, din toate aceste puncte de vedere, o casetă de bijuterii este o bună alegere, indiferent că ești în căutare de cadouri Crăciun femei, cadouri pentru ziua ei de naștere, pentru absolvire, aniversarea căsătoriei sau alte momente speciale.

Are nevoie de o cutie de bijuterii?

Oare este cu adevărat utilă? N-ar putea folosi pentru păstrarea bijuteriilor unul din sertarele comodei sau o cutie improvizată? De putut, ar putea. Doar că ar fi de preferat cutia de bijuterii. Ea conține compartimente speciale pentru diverse tipuri de bijuterii, fiind în același timp compactă. Este foarte grijulie cu materialele pretențioase care s-ar putea zgâria sau sparge, fiind tapițată la interior. Dă acces vizual imediat la întreaga colecție, nemaifiind nevoie să se caute minute bune prin cutiuțe sau săculeți o brățară sau un inel. Adio bijuterii rupte, prăfuite sau mătuite înainte de vreme, lănțișoare încurcate, cercei pierduți prin sertare!

caseta bijuterii

Ce transmite un astfel de cadou?

Pentru un iubitor de bijuterii, o cutie în care să-și păstreze podoabele devine bijuterie în sine. Una care nu poate fi purtată, dar poartă în ea cel puțin tot atâtea amintiri frumoase câte accesorii găzduiește. Nu îi faci cadou un simplu recipient, ci mult mai mult.

Cutia de bijuterii nu este, în mod clar, un cadou pentru oricine. Ea vine să susțină, să marcheze și să aprecieze, dincolo de cuvinte, eleganța, stilul și responsabilitatea care caracterizează o femeie care iubește bijuteriile, le apreciază și le protejează. Ea este semn că-ți pasă de ce-ți pasă și ei, că tu însuți prețuiești lucrurile la care ea ține. Îi celebrează feminitatea.

Poate fi mama sau soția. O păstrezi în gândul tău, pe acea femeie, cu tot atâta drag cum își păstrează ea bijuteriile. O vei proteja, la fel cum cutia de bijuterii îi protejează inelele. Îi mulțumești pentru cât de bine te-a ajutat să-ți organizezi viața și familia. Îți amintești de toate zilele în care, atunci când ai deschis ușa casei, ai avut parte de strălucirea zâmbetului ei și de blândețea glasului și mângâierilor sale. S-a deschis ție și v-a protejat pe toți. Întocmai ca minunata cutie de bijuterii pe care tocmai i-ai oferit-o.

Sunt atât de asemănătoare: tari când e nevoie de tărie, pentru a proteja, dar delicate cu piesele care au nevoie de delicatețe! Închid în ele bogății nebănuite și strălucesc cu adevărat doar în ochii celor care știu să le aprecieze la adevărata lor valoare.

cutie pentru bijuterii

Partea bună este că poate fi oferită și cuiva care nu are încă foarte multe bijuterii, dar care știi că le iubește. O tânără care tocmai a absolvit facultatea sau a obținut locul de muncă vizat se va bucura de un astfel de cadou la fel de mult ca o doamnă care deja deține o colecție măricică de bijuterii. De ce? Pentru că o cutie de bijuterii este ca o urare de noroc și prosperitate. Nu crezi că fiica sau nepoata s-ar bucura să le insufli încredere cu un astfel de cadou?

Cu siguranță este un cadou deosebit, în care merită investit. Un cadou cu gust, ales informat și asumat. Un cadou care vorbește despre tine, despre ea, despre relația dintre voi, despre voi. Un cadou practic, dar plin de însemnătate. Un cadou cu un mesaj puternic, capabil să dea naștere unor emoții de neuitat. Un cadou care n-a fost ușor de ales, dar care transmite atât de multe, în cel mai simplu și mai firesc mod, fără a fi nevoie de cuvintele pe care uneori ni le găsim atât de greu.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Marioara Gurgu
    • 21/11/2022
    Răspunde

    Da întotdeauna o bijuterie e eu cadou super frumos chiar special.

    • Marioara Gurgu
    • 21/11/2022
    Răspunde

    Cu siguranță o bijuterie sau o cutie pentru bijuterii e întotdeauna un cadou foarte frumos

    • Valeria Chertes
    • 21/11/2022
    Răspunde

    Este foarte frumoasa.

      • MarioaraGurgu
      • 22/11/2022
      Răspunde

      Da foarte frumoasa, superba

    • Bojana Tihan
    • 22/11/2022
    Răspunde

    Superbă, foarte frumoasa.

    • Marioara Gurgu
    • 22/11/2022
    Răspunde

    Superba, foarte frumoasa

    • MarioaraGurgu
    • 22/11/2022
    Răspunde

    Foarte frumoasa, deosebita

    • Marioara Gurgu
    • 22/11/2022
    Răspunde

    Foarte frumoasa, superba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares