Produsele Biotherm – da sau ba?

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 și Biotherm Aquasource Everplump Night

Nu am făcut niciodată articole de tipul empties/produse terminate și nu voi începe acum. Totuși, anumite produse care-mi plac și despre care nu apuc să scriu la timp, mă conving să le mai păstrez ambalajele o perioadă, în ideea că poate ajung și la ele, cândva. Așa s-a întâmplat cu două mini-produse marca Biotherm, câștigate cu ceva timp în urmă la un concurs de pe blogul Ioanei Radu. Mi-au plăcut super mult, dar nu am găsit timp să scriu despre ele. Noroc că am găsit azi recipientele în sertar și mi-am adus aminte de ele! Pozele le aveam făcute.

Compania Biotherm a descoperit și început să utilizeze, în cosmetice, ingredientul activ Life Plankton™ încă din anul 1952. Ulterior, compania a fost achiziționată de L’Oréal și produsele sale incluse în gama de produse de lux a acestui brand. Ele sunt cunoscute și recunoscute în toată lumea pentru calitatea ingredientelor folosite și rezultate sigure și rapide. Ingredientul de bază este apa – ape termale și minerale din inima munților Pirinei (Franța). Energia și substanțele hrănitoare din aceste ape sunt folosite pentru a proteja hrăni și regenera pielea.

Iată care au fost cele două produse testate de mine și părerea mea despre ele!

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25

Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF25 este o cremă antirid de regenerare pentru piele uscată. Deși eu am tenul gras, am folosit-o cu foarte mare succes pe zona din jurul ochilor și a buzelor. Aș fi putut foarte bine să mă dau cu ea pe toată fața pentru că nu este grasă, cum ați fi tentați să credeți. Este doar cremoasă, fină, aerată. M-am rezumat la aplicarea ei pe arii restrânse pentru că am avut doar o variantă de 5 ml. 5 ml foarte prețioși, atât ca acțiune, cât și ca preț. Calculați singuri cât costă 5 ml de cremă antirid Biotherm Blue Therapy Multi Defender SPF 25, în funcție de prețul cremei de 50 ml (îl vedeți aici).

În afară de mirosul și textura absolut fantastice, această cremă Biotherm m-a uimit prin rezultate. Este unul din puținele produse la care rezultatele sunt vizibile după doar 4-5 zile de utilizare. Ridurile fine aproape că nu se mai văd, iar pielea se simte senzațional. Atenție să nu ajungeți pe linia pleoapelor pentru că ustură! Nu este un produs special pentru ochi.

Netezește și hidratează destul de bine pielea și oferă și protecție împotriva radiațiilor solare și a poluării. Adică e un produs destul de complex, dar scump. Marele avantaj este că tenul devine rapid mai luminos, mai elastic, cu un aspect întinerit. Și, deși este un produs destinat tenului uscat, nici pe tenul gras nu a făcut probleme pentru că, după cum v-am zis, are o textură super lejeră, ușoară, deloc sufocantă pentru pori.

Biotherm Blue Therapy Multi Defender nu a provocat iritații sau erupții de vreun fel. Eu am aplicat produsul doar seara, dar el se poate folosi și dimineața. Poate chiar mai bine dimineața, având SPF 25.

Produse Biotherm

Biotherm Aquasource Everplump Night

Acest al doilea produs este o masca facială de noapte pentru regenerarea și reînnoirea pielii. Este genul de mască pe care o aplici seara, după pregătirea tenului, și o lași să acționeze toată noaptea. Cel puțin așa am folosit-o eu. Nu am găsit în altă parte alte instrucțiuni. Un produs la fel de scump ca și crema prezentată mai sus. La el eu am avut o variantă de 15 ml.

Miros plăcut avem și aici și o textură super plăcută mai ales pentru perioada verii. Este un produs sub formă de gel, cu efect răcoritor (eu o țineam la frigider și era o reală plăcere să o aplic seara). Vorbim despre un gel dens care nu curge printre degete înainte de aplicare, o formulă apoasă și în același timp cremoasă, dar deloc grasă. Se aplică ușor și permite un masaj delicat al pielii pentru câteva secunde. Minunat este că pielea nu rămâne lipicioasă după aplicarea sa.

Pielea se simte imediat hidratată și elastică. La trezire, după spălarea feței cu apă, este mai mult decât relaxant și îmbucurător să-ți atingi fața care este netedă, catifelată și perfect hidratată.

Nu mă prind dacă Biotherm Aquasource Everplump Night este un produs pentru piele uscată sau pentru toate tipurile de ten. Pe unele site-uri scrie ceva, pe altele altceva. Ceea ce pot spune cu siguranță este că pe tenul meu gras nu a avut efecte nedorite și a funcționat foarte bine.

Dacă bugetul mi-ar permite, cu siguranță aș cumpăra pe termen lung produse de la acest brand, mai ales că au și o gamă special dedicată tenului gras și îmi imaginez cam ce minuni ar face acelea dacă niște produse care nu erau destinate tipului meu de ten mi-au lăsat o impresie așa plăcută. Din păcate, eu nu sunt genul de persoană care să dea 200 de lei pe o cremă. Poate dacă voi câștiga la Loto… fără să joc!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 29/12/2018
    Răspunde

    Nu le-am încercat pana acum dar sunt sigura ca sunt tare bune

      • Cristina Dragomir
      • 04/01/2019
      Răspunde

      Nu este timpul trecut.

  1. Răspunde

    Nu stiu ce sa zic despre produsele lor dar am auzit si eu ca sunt bune. Totusi… zic si eu ca si tine… nu cred ca mi-as permite sa dau asa mule pentru o crema..

      • Cristina Dragomir
      • 04/01/2019
      Răspunde

      Stiam eu ca esti de-a mea.

    • Valeria Chertes
    • 29/12/2018
    Răspunde

    Mulțumesc pentru recomandare.

      • Cristina Dragomir
      • 04/01/2019
      Răspunde

      Cu drag.

  2. Sa sti ca eu chiar mi-am luat bilet la loto si daca o sa castig o sa-mi iau si masca de noapte pentru ca nu am mai folosit pana acum o masca pe care sa o las pe ten toata noaptea.

      • Cristina Dragomir
      • 04/01/2019
      Răspunde

      Daca se lasa cu bani la loto, poti sa imi cumperi si mie una?

  3. Biotherm are produse bune si pretul este reflectat de calitate. Am folosit si eu o crema masca de noapte si mi se pare o idee wow, dar eu am avut de la Vichy, dimineata tenul meu era curat, fin, luminos. Voi incerca si eu produsele recomandate de tine.

      • Cristina Dragomir
      • 04/01/2019
      Răspunde

      Sper sa iti placa, Miha.

  4. Recunosc faptul ca nu am auzit de acest brand pana acum insa chiar m-ai facut curioasa. Imi place textura produselor si daca tie ti-au placut sunt sanse sa mi se potriveasca si mie caci avem cam acelasi tip de ten. Dar, la fel ca si tine, inca nu imi permit sa dau atatia bani pe o crema..

      • Cristina Dragomir
      • 04/01/2019
      Răspunde

      poate cand ai vreun voucher pe undeva, te incumeti.

    • Nicolae Claudia
    • 31/12/2018
    Răspunde

    Nu am auzit pana acum de ele dar te cred pe cuvant ca sunt bune..ca nici eu nu as da 200 lei pe o crema.:)

      • Cristina Dragomir
      • 04/01/2019
      Răspunde

      La veniturile noastre, e mult prea mult. Te inteleg perfect.

  5. Intr-adevar, au un pret destul de piperat produsele Biotherm.
    Cu toate ca si eu am un ten mixt, zone grase destule, as incerca vreo cateva mostre din crema antirid pentru pielea din jurul ochilor. M-ai facut curioasa cand ai zis ca ridurile fine s-au estomat.

      • Cristina Dragomir
      • 04/01/2019
      Răspunde

      pe bune ca din tot ce am incercat, crema asta a dat cel mai repede rezultate vizibile clar. Si nu am motiv sa laud produsele ca nu le am de la ei, ci de la Ioana…

  6. Răspunde

    Am auzit de aceasta gama. Ce-i drept nu i-am dat un credit prea mare. Ma încânta faptul ca rezultatele se văd atât de repede. Asta ma face sa le caut și eu pentru ca ridurile nu ma ocolesc nici pe mine

      • Cristina Dragomir
      • 11/01/2019
      Răspunde

      Ridurile nu ocolesc pe nimeni. Eu iti recomand sa cauti niste mostre pentru ca stii ca nu un produs nu ni se potriveste neaparat tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares