De Ziua Copilului, minimum 20% reducere la încălțăminte Skechers pentru copii

Multe sunt magazinele care se întrec în oferte de 1 Iunie, în reduceri speciale pentru Ziua Copilului. Unele vin cu oferte la jucării, altele la hăinuțe, încălțăminte sau cărți. Unul dintre site-urile care au pregătit reduceri pentru perioada aceasta este epantofi.ro, locul unde cele mai cunoscute branduri se întâlnesc și se aliniază, devenind parte dintr-una dintre cele mai bogate oferte în materie de încălțăminte pentru mari și mici. În perioada 27 mai – 1 iunie, aici poți găsi încălțăminte pentru copiii de toate vârstele cu o reducere minimă garantată de 20%.

Mii de produse din care poți alege, de la încălțăminte pentru bebeluși la încălțăminte modernă pentru adolescenți pretențioși, de la cele mai comode și rezistente încălțări pentru pasionații de sport până la cele mai frumoase modele de pantofi pentru domnișoarele care se vor cochete anul acesta. Ele pot fi ușor filtrate în funcție de sex, mărime, culoare, material, tipul închiderii sau brand. Cam ce branduri de încălțăminte vei găsi în ofertă? Adidas, Asics, Barbie, Champion, Converse, Diadora, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Pepe Jeans, Rider, Skechers, Vans, plus multe altele. Tot ce înseamnă încălțăminte de vară pentru copii, și nu numai, pe același site.

Dintre aceste branduri, cel mai drag mie este Skechers. Nu doar când vine vorba de încălțăminte pentru copii, dar și pentru adulți. Iată care sunt lucrurile care îmi plac mult la acest brand și care mă determină să-l recomand oricând, cu cea mai mare încredere.

  • în fiecare an vin cu colecții noi, modele noi de încălțăminte,
  • majoritatea modelelor sunt foarte ușoare;
  • talpa este ușoară și din spumă cea mai bună calitate, flexibilă, dar rezistentă, oferind susținere perfectă picioarelor la forma cărora se adaptează 100%;
  • sunt printre cei mai rezistenți pantofi din ce-am testat până acum;
  • folosesc tehnologii moderne care asigură un plus de confort și protejează sănătatea picioarelor: Air-Cooled, Memory Foam, Non-Marking, Water Repellent;

Dacă sunteți deja fani ai acestui brand sau doar sunteți în căutare de încălțăminte comodă și rezistentă pentru copii, zilele acestea, puteți să achiziționați încălțăminte Skechers pentru copii la preț cu cel puțin 20% mai mic. Toate modelele de pe această pagină au prețuri mai mici cu cel puțin 20%. Sunt discounturi mai mici sau mai mari, în funcție de model. Vei găsi reduceri și de 30%, 40% și chiar 60%.

Am făcut și o selecție de încălțăminte pentru a vă arăta cele mai frumoase modele. Pentru fete, alegerea mi se pare foarte dificilă. Sunt cel puțin vreo 20 de perechi de pantofi sport în culori bombonistice, care nu ar avea cum să nu le placă celor mai mici dintre ele. E important ca încălțămintea să nu fie doar pe placul părinților (accesibilă, rezistentă și comodă), ci să le placă și piticilor, ca aspect. Cum ar putea spune nu unor minunății în nuanțe vesele de roz, bleu, cu steluțe, unicorni sau curcubeie, cu șireturi colorate, inimioare, strasuri și sclipici? Iată doar câteva dintre pantofii Skechers pentru fete disponibili pe site!

pantofi Skechers fete

Nici pentru fetele mai măricele alegerile nu sunt mai ușoare. Știm că pe măsură ce cresc copiii devin rebeli și greu de mulțumit, dar acestor modele de sneakers Skechers cu greu le vor găsi cusur, chiar și cele mai pretențioase adolescente.

pantofi sport Skechers copii fete

Mergem apoi la secțiunea pantofi Skechers pentru băieți și remarcăm că și aici brandul s-a gândit cum să mulțumească toate categoriile de vârstă. Avem, pe de-o parte, câte perechi de pantofi mai colorați, dedicați celor mai micuți. Cam așa arată modelele care mi-au atras mie cel mai tare atenția.

pantofi sport Skechers copii băieție

Pentru băieți mai mari, spre adolescență, avem pantofi sport potriviți vârstei lor, ca aspect.

pantofi Skechers băieți

Nici capitolul încălțăminte de vară pentru copii nu a fost neglijat. Am câteva propuneri interesante și în ceea ce privește sandalele sau saboții pentru copii, încălțămintea perfectă pentru vacanța la mare sau plimbările în parc din această vară. Cam așa arată sandalele Skechers pentru băieți.

sandale Skechers băieți

Și cam așa sandalele Skechers pentru fete.

sandale Skechers fete

Nu doar că sunt frumoase, dar sunt și ce trebuie, din cam toate punctele de vedere. Se bucură de aceeași talpă flexibilă și stabilă, ca și pantofii sport de acest brand, nu alunecă, sunt ajustabile, în așa fel încât nu vor scăpa din picior și nu vor strânge și sunt fabricate din materiale moi, atent lucrate, care nu jenează. Cel mai bun raport calitate-preț, din punctul meu de vedere.

Skechers nu este doar un nume care dă bine pe pantofi. El garantează calitate, materiale rezistente, inclusiv la toată alergătura și săriturile la care îi supun copiii, înseamnă materiale respirabile pentru pielea picioarelor, înseamnă poziție corectă de mers, susținere perfectă pentru talpa piciorului, siguranță, confort și libertate de mișcare. Pentru un copil activ, acesta este răspunsul în materie de încălțăminte, indiferent de vârstă, sex sau sezon.

În perioada promoției, 27 mai – 1 iunie, când pe epantofi.ro se aplică automat reducerea garantată de minimum 20%, prețurile la încălțăminte Skechers pentru copii pornesc de la 80-100 de lei, adică sunt mai mult decât rezonabile. Merită să profitați de ele.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 28/05/2022
    Răspunde

    Mulțumim pentru informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares