Ce caut la o geantă și unde am găsit-o pe cea perfectă pentru mine

geantă din piele de pe Manier.ro

Ce fac în luna decembrie cei cărora le plac cadourile de Crăciun, dar știu că nu au fost suficient de cuminți cât să le aștepte de la Moșul? În niciun caz nu se întristează. Își fac singuri cadouri, ați ghicit. Asta fac și eu. Printre cadourile pe care am decis să mi le fac se numără și o geantă din piele naturală, de la Manier. Despre ea și, în general, despre genți de damă vreau să vă vorbesc astăzi. Ce caut eu la o geantă? La ce sunt atentă înainte să o cumpăr?

De ce criterii țin cont atunci când îmi aleg geanta?

Material

Cel mai important pentru mine este ca geanta să fie dintr-un material bun. Am renunțat de mult la a investi în produse care arată foarte ieftin și se comportă ca atare în scurt timp. Asta în orice domeniu, nu doar când vine vorba de genți. De ce aș da 150 de lei pe o geantă din piele ecologică, riscând să se cojească și să arate rău după câteva luni de purtare, când pot să mai pun ceva și să vânez o geantă din piele când sunt reduceri? Fix asta am făcut acum: am scanat bine de tot reducerile de pe Manier.ro.

Singurul inconvenient? Prea multe genți de damă din piele din care să pot alege. Dar când știi ce vrei, nu e imposibil să alegi un singur model din tot ce-ți văd ochii. Nu că nu ți-ai mai dori și altele…

Versatilitate și stil

Cum nu fac parte din categorie femeilor care au genți cu grămăda (cum nici nu cred că mi-ar plăcea să am, să stau zilnic să schimb geanta și să transfer de colo-colo tot ce este în ea), îmi aleg cu mare grijă modelul de geantă, atunci când îmi cumpăr una. Nu aș alege niciodată o geantă de damă prea elegantă. Nu aș avea ce face cu ea. Eu sunt adepta unui stil casual, uneori chiar spre sport. Am nevoie de o geantă care să se preteze și la jeanși cu pantofi sport, dar și la o rochiță casual, cu balerini, și la geacă sport, dar și la palton.

În plus, îmi plac gențile pe care le pot purta în mai multe moduri. Sunt gemeni și mă plictisesc repede. Geanta mea trebuie să-mi permită să mă joc. Azi s-o port pe umăr, mâine pe braț, și așa mai departe. Ați prins ideea.

Mărime

E clar că nu mă grăbesc. Nu mă arunc cu capul înainte imediat ce văd un afiș sau un banner cu genți piele damă la reducere. Analizez să fie un produs pe care chiar să-l pot purta, nu să mă bucur că l-am luat ieftin, dar să-l țin în dulap pentru că nu mi se potrivește.

Un alt lucru la care sunt foarte atentă când îmi aleg geanta este mărimea ei. Nu am ce face cu o geantă foarte mică, fiind genul căruia îi place să care una-alta după ea. Totuși, nu aș opta nici pentru o geantă foarte mare. Sunt frumoase în poze, nu zic nu, dar nu sunt pentru mine gențile mari.

Acum, că am stabilit cum îmi aleg eu gențile, haideți să vă prezint cea mai nouă achiziție!

Geanta tip rucsac de la Manier – geanta perfectă pentru mine

Îmi doream de multă vreme genul acesta de geantă și știam și de unde o vreau. Anul trecut, am cumpărat o geantă cadou de pe același site și aproape că nu-mi mai venea să o dau, de cât de tare mi-a plăcut materialul și felul în care era lucrată. M-am îndurat totuși… Gândul a rămas la gențile de piele de pe Manier.ro. Acum am și eu una.

geantă de damă din piele naturală

Am ales această geantă din piele, tip rucsac, pe negru (sunt 9 nuanțe disponibile numai la acest model!). Cât de mulțumită sunt de ea? Haideți să vedem!

Ca material, este fix cum mă așteptam. La exterior, o piele moale, foarte plăcută la atingere și ușor de purtat. Vorbim despre o geantă din piele naturală 100%, despre un produs de calitate italienească, cum sunt toate produsele Manier, de altfel. La interior, o căptușeală din material moale, dar rezistent și atent cusut. Și fermoarele se înscriu pe aceeași linie calitativă. Acestea sunt aurii, ca și cataramele, și contrastează frumos cu negrul intens al genții.

geantă-rucsac piele naturală

Este o geantă mai mult decât ușoară. De curiozitate, m-am uitat pe site la specificații: are 600g. Acesta este un lucru la care nu mă gândisem, sinceră să fiu: greutatea unei genți, dar știu sigur că nu mi-ar fi plăcut să fie una grea. La câte pun eu în ea, asta îmi mai lipsea, să aibă și ea vreo două kilograme!

Mărimea este medie, așa cum v-am și spus că-mi doream. Este mai mult decât încăpătoare, dar cu un aspect foarte compact. Eu mi-am pus în ea portofelul (am unul destul de mare), șervețele, igienizant, câteva medicamente, cheile, o pudră și un ruj și geanta era încă… mai mult goală. Dimensiunile ei exacte le găsiți pe site, dar intră muuuuulte în ea.

interior geantă Manier

Este o geantă cu baza dreaptă, cu o întăritură nu foarte rigidă. Asta o face comodă pentru purtat pe umăr, dar și ușor de așezat pe suprafețe, fără riscul de ți se împrăștia pe un birou tot conținutul ei.

Așa cum v-am spus și cum se vede și din poze, este o geantă tip rucsac purtabilă la tot felul de ținute casual, o geantă perfectă pentru zi. Poate fi purtată atât pe umăr, cât și ca rucsac. Mai mult decât practică! Merge purtată chiar și pe braț pentru că nu are baretele foarte lungi. Dacă aveți cel puțin 1,70 m, cât am eu, merge și ca geantă de mână.

geantă tip rucsac, din piele

Ca și compartimentare, nu sunt multe lucruri de spus. Are un singur compartiment mare, spațios, dotat cu două buzunarele interioare, din care unul mai măricel, cu fermoar. La exterior are un buzunar ascuns, cu capsă, și alte două buzunare mici, laterale, cu fermoar.

geantă rucsac Manier

Această geantă din piele, tip rucsac, este perfectă pentru mine. Nici prea mare, nici prea mică, neagră, deci ușor de asortat, purtabilă în cel puțin două moduri, dar și foarte încăpătoare. Eu nu am ce îi reproșez. Aș fi vrut să am ceva de reproșat produsului, mai ales că, de regulă, prezentarea a cel puțin un punct contra unui produs dă mai multă credibilitate articolului, dar nu am ce. Mă declar foarte mulțumită de alegerea mea.

Dacă sunteți în căutare de genți de piele, atunci eu vă recomand sincer produsele de pe Manier.ro. Portofoliul este bogat, iar prețurile ofertante, mai ales dacă vă orientați spre produsele la reducere.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 10/12/2020
    Răspunde

    Îmi place foarte mult cum arată mi-ar place si mie una.

  1. Arat foarte bine să o porti cu drag!

  2. E o geantă tare practică și ți se potrivește.
    Eu optez să fie din material de calitate, rezistent, culoarea în funcție de sezon și cât mai practică.

  3. e chiar draguta! si eu port gentute tip rucsac, asa ca e pe gustul meu!

  4. Răspunde

    Multumesc mult pentru postare, m-a ajutat sa fac o alegere 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares