5 idei de brad de Crăciun pentru spațiile mici

Crăciun fata

Crăciunul acasă nu sună chiar așa rău pentru cei mai mulți dintre noi. Poate fi totuși o opțiune tristă pentru unele persoane. Printre ele se numără sigur și cei care beneficiază de un spațiu prea mic pentru a fi împodobit de sărbătoare așa cum își doresc ei. Cu siguranță tuturor ne plac târgurile de Crăciun, cărora le vom duce serios dorul anul acesta. Asta nu înseamnă că nu putem petrecere un Crăciun frumos și că nu putem să ne împodobim casele, poate chiar mai frumos decât în anii trecuți, când am cam ignorat acest aspect, știind că vom petrecere la munte sau pe la rude. Indiferent cât de mic ar fi spațiul de care dispunem sau bugetul. Cine zice că posesorii de garsoniere sau apartamente mici nu se pot bucura de un brad de Crăciun? Iată câteva idei pentru ei.

Bradul artificial subțire

De câțiva ani au apărut pe piață brazii aceia foarte subțiri și înalți, potriviți spațiilor mici și înghesuite. Sunt destul de înguști, ocupând foarte puțin loc. Arată ca niște ace lungi care se cred brazi. Așa mi se par mie. Recunosc că mie nu îmi plac, dar pot fi o opțiune. Li se mai spune și brazi-creion, dacă sunteți interesați de ei.

Bradul scund

Dacă nici vouă nu vă place aspectul lor, mai bine încercați un brăduț normal, dar mai scund, bun de așezat pe o piesă de mobilier, așa încât să nu fure mult din spațiu. În funcție de cât de înalte sunt camera și mobilierul, puteți alege un astfel de brad de Crăciun mai scund, de 120 cm, 80 cm sau chiar 50 cm. Modelul acesta, cu ace 3D și 2D și decorat cu conuri mi se pare superb.

Brad artificial de Craciun, ace 3D si 2D, inaltime 60cm, conuri decorative, iuta

Jumătate de brad

Da, există și așa ceva, pentru cei care nu vor să ocupe prea mult loc, dar nici să renunțe la tradiția împodobirii bradului. Practic, sunt anulate crengile de pe jumătate de brad, în așa fel încât el să poată fi lipit de perete. Oricât de ciudat ar suna, arată bine împodobit. Dacă ai deja un brad artificial, poți să-ți faci singur jumătate de brad din el. Ai grijă să-l ancorezi cumva de perete!

Bradul pe perete

Și o jumătate de brad sau un brad scund ar fi prea mult pentru tine? Atunci poți apela la un brad handmade pentru perete. Poate fi un brad din pâslă hobby verde, unul realizat din crenguțe de brad naturale lipite pe perete sub formă de brad, unul făcut din ghirlande artificiale sau chiar o formă de brad creată dintr-o astfel de ghirlandă luminoasă de care agățăm globulețe. Puteți chiar combina beteala și instalația luminoasă pentru un efect și mai wow. Aveți aici imagini care să vă inspire.

Puteți face un brad de Crăciun pe perete din orice vă trece prin cap, poate chiar din post-it-uri sau fotografii lipite unele peste altele, în formă de brad. Inspirați-vă de pe internet și lăsați imaginația să zburde!

Bradul turn

Îl obții din orice obiecte ai prin casă și pot fi așezate sub formă de turn. E ca atunci când construiam castele din cărțile de joc, doar că acum construim un brad de Crăciun. Poate fi realizat din cărți, CD-uri, DVD-uri, sticle de bere, doze de suc, dosare, cutii goale din carton, borcane, jucării de pluș, ziare, reviste, vreascuri adunate din parc, mere, portocale, nu există limite. Stivuiți ce aveți la îndemână, dați forma conică, de brad, apoi decorați cu ghirlande luminoase și gata!

Niciun spațiu nu este suficient de mic pentru e te determina să renunți la ideea de pom de Crăciun, riscând astfel să pierzi din bucuria acestei sărbători. Poți să alegi unul micuț, artificial, numai bun de pus pe un colț al biroului, să realizezi unul din ce ai la îndemână, să desenezi unul, să lipești un sticker cu un brad sau să-ți decorezi ușa cu o perdea cu imprimeu 3D cu un brad. Nu contează. Important este să fie acolo, ca în copilărie…

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Asaftei Simona
    • 22/11/2020
    Răspunde

    Imi plac foarte mult sărbătorile de iarnă,pot spune că mai mult decât cele de Paște ,fără brăduț nu ar avea nici un farmec Crăciunul ,nu a trecut nici un an de când sunt fără brad de Crăciun,când eram mică imi făcea permanent brad ,dar din ala verde ,eu acuma am de plastic ,care-l am de vreo 2 ani și sunt mulțumită șu cu acesta ,mi se pare mult mai avantajos la preț decât cel verde și cel pe perete ,o jumătate de brad,după cum ne-ai prezentat mi se pare o idee foarte bună ptr.cei care nu au spațiu destul ,eu una cu siguranță așa as face dacă nu aș avea destul loc .

    • Oana
    • 22/11/2020
    Răspunde

    Foarte tare asta cu jumatate de brad, ingenioasa idee 🙂

    1. Da, merge pentru spatiu mai mic!

    • Valeria Chertes
    • 22/11/2020
    Răspunde

    Foarte interesante ideile,eu voi face un brad întreg că din fericire am loc berechet pentru el.

    • Irina Gabriela Anghelina
    • 23/11/2020
    Răspunde

    Brad de perete chiar nu stiam ca există. Noi vom avea același bradut pe care l-am avut câțiva ani la rând

  1. Eu am locul stabilit pentru brad, dar ma gandeam cand era aki mic daca pot sa il bag intr-in tarc sa nu ii mai mănânce globurile. Sau sa il atarn cumva de tavan. Eram înnebunita…

  2. Nu concep Craciunul fără brad, indiferent de spatiu tot aș găsi unde să-l fac, poate chiar si unul pe perete ar arata tare bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares