Apa micelară Sensibio H2O, un sfert de veac de respect pentru piele

apa-micelara-sensibio-h2o-min

Eu nu o cunosc de atâta timp, dar să fie vreo 6 ani de când ne-am întâlnit prima dată, ne-am plăcut și ne-am promis să avem o relație lungă. Ea și-a respectat angajamentul de a-mi oferi în continuare aceeași experiență plăcută de curățare a tenului, cu aceleași ingrediente care nu doar că nu irită, dar chiar calmează. Nu puteam să nu-l respect și eu pe al meu, acela de a o păstra mereu aproape. Nu i-am fost mereu fidelă. Am mai încercat și altele. Nu se putea altfel. Aveam nevoie de termeni de comparație. Unele s-au apropiat de standardele ei, altele au rămas tare departe. Vorbim despre apa micelară Sensibio H2O de la Bioderma.

N-o să-i fac eu review, n-o să vă spun ce promite. N-are nevoie de așa ceva, cum nu are nevoie nici de reclame. Se vinde singură. În fiecare secundă, cineva din lumea asta cumpără una. La recomandarea dermatologului, a cosmeticienei, a farmacistei, a unei prietene, nici nu mai contează. Este genul de produs care se potrivește absolut oricui. Dacă n-ați avut încă plăcerea să faceți cunoștință, îi poți citi CV-ul aici.

Bioderma Sensibio H2O sărbătorește anul acesta 25 de ani de viață, 25 de ani de îngrijire delicată, de respect acordat pielii, de mulțumit femei din toată lumea. Știam că e un produs matur, serios, implicat, dar nu aveam idee că deja a depășit pragul adolescenței, ca vârstă.

demachiere Bioderma Sensibio

Cu siguranță, acum 25 de ani, nici nu auzisem de Bioderma sau de vreunul din produsele sale. Nu știam nimic de machiaj sau de îngrijirea pielii. Aveam 11 ani. Credeam că există doar rujul verde bulgăresc și laptele demachiant pe care îl folosea mama. Fără știrea mea, se năștea Sensibio H2O; începea să crească, pregătindu-se să devină aliatul de azi al tenului meu mai mult decât problematic: gras, sensibil, cu tendință acneică.

Bioderma Sensibio H2O editie limitata 2020

Bioderma a marcat frumos această aniversare cu hăinuțe noi pentru Sensibio, cu un ambalaj special, ediție limitată, imprimat cu un mesaj simplu, clar și pe care nu ar trebui să-l uităm: Your skin deserves respect. Arată-i pielii tale respectul cuvenit, atingând-o cu un produs cu ingrediente bine alese, care să îi ofere curățare profundă fără să o irite sau să-i agraveze sau stimuleze erupțiile de orice fel! Acesta poate fi apa micelară Sensibio H2O sau nu. N-ai de unde ști până nu o încerci.

Bioderma Sensibio H2O are un sfert de veac de experiență în relație cu femeile posesoare de diverse tipuri de ten, 25 de ani de primit și analizat feedback sub formă de reproșuri sau dorințe, 25 de ani de evoluție. A trecut de la statutul de apă micelară la cel de super apă micelară. Poate că nu s-a născut perfectă, dar în timp a învățat care ne sunt așteptările și s-a perfecționat pentru că voia relații de durată. Poate că nici acum nu e perfectă, dar este printre cele mai bune. S-ar putea să fie o surpriză plăcută.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dima Monica
    • 02/11/2020
    Răspunde

    O folosim cu încredere.

  1. Foarte buna!!

    • Anghelina Irina
    • 02/11/2020
    Răspunde

    Nu cred ca am incercat o apă micelară mai bună ca această.In ultima perioada am incercat de la Avon și de la Ziaja dar nu există comparație

    • Valeria Chertes
    • 02/11/2020
    Răspunde

    Îmi plac produsele Bioderma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares