Șosete medicinale 100% bumbac, fabricate în România

Șosete medicinale 100% bumbac, fabricate în România

Ce sunt șosetele medicinale? Sunt șosete produse pentru persoanele care suferă de diverse afecțiuni, de obicei circulatorii, în cazul cărora, purtarea unui ciorap obișnuit ar fi nu doar inconfortabilă, ci chiar dureroasă și nesănătoasă. Există o mulțime de afecțiuni de genul acesta. În cazul unora, se recomandă purtarea unor șosete numite compresive. Acestea stau strâns pe picior, fiind gândite și fabricate de așa manieră, pentru a distribui presiunea uniform. Altora, cum sunt soțul și mama mea, li se recomandă purtarea unor șosete care să fie foarte lejere, să nu strângă deloc.

Unde am găsit astfel de șosete medicinale? La o firmă românească, care produce șosete de zeci de ani, la Ciserom. Sunt șosete medicinale 100% bumbac, potrivite pentru persoanele cu diabet, cu probleme de circulație sau, pur și simplu, pentru cele care nu suportă șosetele strânse pe picioare. Nu au deloc elastic care să strângă. Ești încălțat, dar te simți la fel de lejer ca atunci când ești desculț. Asta spune soțul meu despre ele.

La el, problema apărea pentru că, după 10 ore de stat în picioare, fiind și destul de greu, picioarele se umflau, manșeta îl strângea și, deasupra ei, îi apărea o iritație destul de urâtă. Multă vreme am crezut că este provocată de transpirație sau de cusăturile echipamentului de lucru. Nu era așa. Doar șosetele trebuiau schimbate.

Aceste șosete medicinale bumbac 100% nu au pic de elastan în compoziție. Manșeta nu strânge absolut deloc, iar bumbacul permite piciorului să respire și să elimine rapid transpirația apărută. Ghiciți ce! Odată cu ele, am scăpat și de mirosul neplăcut al picioarelor. Am împușcat doi iepuri dintr-o lovitură, la doar 5 lei perechea de șosete.

Șosete medicinale Ciserom

Nu sunt foarte groase, dar nici subțiri. De rezistente, sunt rezistente pentru că au întărituri la vârf și călcâi. Deși nu au elastan, bumbacul este bine țesut și cedează. Nu vă imaginați un bumbac din acela bătut, care nu se lasă deloc!

Pentru bărbați, găsiți disponibile culorile alb și negru. La femei, pe lângă alb și negru, mai puți opta pentru bej. Bănuiesc că nu sunt foarte importante culorile pentru cei care caută în primul rând confort și sănătate, dar am zis să menționez și asta.

Puteți comanda șosetele medicinale Ciserom direct din magazinul lor propriu, unde aveți prețul cel mai mic, de producător. Mai precis, de pe www.shop.ciserom.ro. Alături de ele, găsiți pe site o mulțime de șosete, de tot felul, pentru toată familia. Au șosete de toate lungimile, multe dintre ele colorate și simpatice, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii. Cine caută șosete mărimi mari, să afle că găsește și așa ceva la ei pe site.

șosete colorate Ciserom

Dacă găsiți ceva pe acolo, care să vă placă sau de care să aveți nevoie, eu vă ofer și un cod de reducere. Folosiți codul CAIETULCRISTINEI și veți plăti mai puțin cu 15% la orice comandă, indiferent de valoare sau produsele alese. Nu uitați să verificați și pagina cu promoții, unde aveți șosete la jumătate de preț!

Nu vă speriați de măsurile de pe site! Dacă vedeți mărimea 30, nu înseamnă că acele șosete sunt pentru copii. Soțul meu, de exemplu, poartă 43 și i-am luat măsura 28 de la Ciserom. Se pare că noi ne-am obișnuit să cumpărăm șosete pe a căror etichetă este trecută de fapt măsura pantofului la care se potrivesc. E ușor să vă identificați mărimea corectă, ajutându-vă de tabelul/consilierul de mărimi disponibil pe pagina produsului ales.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Irina Gabriela Anghelina
    • 22/10/2020
    Răspunde

    Sincer nu stiam de aceste șosete.Ce stiu e ca și soțul meu se confruntă cu aceeași problemă ca și al tău, de fiecare dată i se întâmplă să îl strângă din cauza faptului că i se umflă picioarele

    • Oana
    • 22/10/2020
    Răspunde

    Ce bine ca mi-ai zis de cele fara elastic, le caut si eu.

    • Valeria Chertes
    • 22/10/2020
    Răspunde

    Am avut șosete de la Ciserom sunt minunate ,eu m-am simțit foarte bine in ele.

  1. Foarte bune sosete te simti excelent cu ele!

    • Roman Nicoleta Ana Maria
    • 23/10/2020
    Răspunde

    Multumim frumos pentru recomandare! Si eu le folosesc si imi plac foarte mult!

  2. cred ca o sa iau si eu cateva sosete de la ciserom, am vazut niste modele simpatice foc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares