Ten gras matifiat cu 3 produse de machiaj Essence. Cost total, 50 RON

produse de machiaj Essence

Ten gras? Prezent! Și, pentru că știu bine că sunteți multe cele care vă confruntați cu aceleași probleme ca mine (exces de sebum, luciu inestetic, fond de ten care alunecă), azi vreau să vă prezint o variantă simplă de matifiere a tenului gras, în doar trei pași, cu trei produse de machiaj Essence, al căror preț total nu depășește cu mult 50 RON.

Știu că s-ar putea să nu aveți încredere în niște produse așa ieftine și nu vă condamn. Eu însămi am fost sceptică. Am început cu ojele Essence, pe care mi le-a recomandat Oana de la oanaalex.ro, și mi-a plăcut ce mi-au oferit. Prin urmare, atunci când am avut nevoie de un anticearcăn ieftin și bun, am zis hai să încerc ceva de la brandul ăsta. Și am încercat. Și luna următoare mi-am mai luat două produse de machiaj Essence. Despre ele vă spun imediat câte ceva. Dați-le o șansă și s-ar putea să vă surprindă!

Essence Prime + Studio – bază de machiaj matifiantă

Mai știți când spuneam eu că eu nu folosesc primer? Ei bine, nu descoperisem unul bun, asta era problema. E drept că și testasem foarte puțin până în acel moment. Apoi am văzut această bază de machiaj Essence Prime + Studio și am zis să mai încerc una. Nu mi-a venit să cred cât de mult îmi place. Pe celelalte pe care le am am dat dublu, poate chiar triplu. Aceasta costă doar 16 lei pe Notino.ro și îmi place de o mie de ori mai mult.

Essence Prime + Studio - bază de machiaj matifiantă

Este un primer pe bază de argilă. Absoarbe rapid orice urmă de sebum. Nu vă speriați de culoarea gri! Aplicată pe față devine translucidă. Este un produs light, cremos, super ușor de aplicat, se uniformizează bine și se absoarbe rapid. Matifierea este perfectă. Nu aș zice că are cine știe ce efect pe partea de minimizarea a porilor, dar se poate folosi un alt produse pentru această problemă, înainte.

Cert este că fondul de ten arată întotdeauna altfel pus peste un primer, iar efectul matifiant al unui fond de ten este de mai lungă durată dacă sub el folosim un primer matifiant. Celelalte primere folosite anterior erau cumva prea grase pentru tenul meu și cred că de aceea nu le vedeam rostul. În loc să facă fondul de ten să adere mai bine la ten, parcă din contră, se respingeau. Am aflat și de ce. Primerele acelea erau pe bază de ulei și le combinam cu fond de ten pe bază de apă. Deci nu era vina lor.

Cu primerul Essence, pot spune că într-adevăr fondul de ten rezistă mai mult pe tenul meu. Se simte că nu este deloc gras, așa că face echipă bună cu fondurile de ten pe care le dețin. Vestea și mai bună este că nu simt că încarcă, nu blochează porii și nu duce la apariția coșurilor.

Essence Soft Touch – fond de ten matifiant tip spumă

Aici clar am avut emoții, în primul rând pentru că Essence Soft Touch este primul fond de ten tip spumă pe care îl folosesc. Nu doar că nu credeam în efectul matifiant, dar nu mă așteptam să acopere ceva un fond de ten așa de ieftin. Sau, dacă avea să acopere, mă gândeam că o să arate rău.

Essence Soft Touch - fond de ten matifiant tip spumă

Surpriză totală! Este foarte ușor de aplicat, are o acoperire cel puțin medie, arată foarte natural pe față, dându-i și o luminozitate aparte, și rezistă peste 10 ore, aplicat pentru baza de machiaj de care spuneam mai sus. Aplicat fără primer, să știți că s-ar putea să usuce prea tare tenul. Nu cred că ar fi o problemă pentru cineva cu tenul gras, dar pentru un ten mixt sigur nu ar fi ok. Și încă ceva! Tot în absența primerului, mi se pare că se cam strânge în pliuri.

Totuși, pentru 20 de lei, este un super fond de ten. Nu e genul care doar uniformizează. Chiar acoperă, fără a da impresia de mască, iar efectul matifiant este clar vizibil, deși nu de lungă durată în absența primerului.

Essence Camouflage + Matt – anticearcăn matifiant

După primer și fond de ten, la mine e musai să vin și cu anticearcăn pentru că mama natură e darnică tare din punctul acesta de vedere. Știu că unele persoane aplică anticearcăn înainte de fondul de ten, nu sunt în măsură să vă spun dacă e greșit sau nu, doar că la mine dă rezultate mai bune după. Îl aplic cu degetele și apoi vin cu burețelul de machiaj umezit și tamponez ușor ca să îndepărtez eventualele excese.

Essence Camouflage + Matt - anticearcăn matifiant

Essence Camouflage + Matt este un produs destul de cremos, care nu se usucă prea repede și se aplică destul de ușor, oferind și o acoperire cel puțin medie, asta fără a accentua ridurile care au început să îmi dea și mie bătăi de cap. Atenție! Pentru a evita strângerea lui în pliuri, zona de sub ochi trebuie să fie bine hidratată și netezită cu primer înainte și, dacă îl aplicați peste fondul de ten, blenduiți bine la final! El poate fi folosit și pentru a corecta sau ilumina anumit puncte ale feței, dar de corectat nu prea o să aveți ce dacă folosiți fondul de ten recomandat mai sus și nu aveți probleme grave cu tenul.

makeup ten gras cu produse machiaj Essence

Gata! Trei produse de machiaj Essence super ieftine și tenul vostru gras e acoperit, matifiat, pregătit să iasă în lume arătând perfect. Și natural. Singurul minus la produsele Essence este că nu aveți multe nuanțe din care să puteți alege. În rest sper să fiți la fel de plăcut surprinse de ele, cum am fost eu. Le găsiți online pe Notino.ro.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anghelina Irina
    • 09/05/2020
    Răspunde

    Nu știam despre aceste produse.De fapt,nu prea am produse essence.Si eu am tenul gras deci inteleg cum sta treaba cu fondurile de ten daca nu sunt potrivite pentru tenul nostru.Ce sa zic?Sunt de incercat aceste produse,par interesante

  1. Bun pret si sunt produse bune!

    • Valeria Chertes
    • 09/05/2020
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare,am sa le caut și eu.

  2. Fiecare ten are capriciile lui, de asta trebuie să încercăm diverse produse până îl găsim pe cel potrivit nouă. Scumpe sau ieftine, de brand renumit sau nu, nici nu mai contează atâta timp cât tenul se simte bine și machiajul rămâne la locul lui timp îndelungat.

    • Oana
    • 12/05/2020
    Răspunde

    Sunt mare iubitoare de produse Essence….si de oje nu mai zic

  3. Eu am descoperit Essence acum cativa ani si sincer iti spun ca m-au impresionat produsele lor. Preferatele mele sunt rujurile. Fonduri de ten nu am incercat dar cu prima ocazie voi testa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares