Produse eficiente pentru igiena personală

igiena personala - spălatul mâinilor

Produsele de curățare antibacteriene utilizate în casă se încadrează în două categorii generale: curățarea personală și curățarea gospodăriei. Produsele antibacteriene de curățare personală și produsele antibacteriene de curățare pentru gospodărie diferă semnificativ în ceea ce privește proprietățile și ingredientele lor și în modul în care sunt utilizate și reglementate. Să vedem în cele ce urmează câteva informații despre aceste produse.

Prezentare generală

Igiena personală și igienizarea periodică a locuinței sunt esențiale pentru a ne bucura de o sănătate de fier. Spălarea frecventă a mâinilor este esențială, chiar vitală pentru prevenirea răspândirii microorganismelor (cunoscute și sub denumirea de microbi sau germeni) care cauzează numeroase boli comune, ce adesea ajung să nu mai poată fi tratate. În egală măsură, curățarea regulată a suprafețelor din casă cu soluții speciale pentru suprafețe reușește să îndepărteze murdăria și particulele alimentare pe care pot creste numeroși germeni.

Produsele de curățare personală și de curățare a gospodăriei care conțin un ingredient activ antibacterian sau antimicrobian sunt cele care oferă o protecție suplimentară împotriva germenilor, inclusiv a celor care pot provoca boli. Datorită faptului că ingredientul activ din compoziția produselor le ajuta să depășească simpla curățare pentru a ucide sau controla creșterea microorganismelor. Cuvintele: antibacterian și antimicrobian sunt adesea folosite în mod interschimbabil. Astfel, antimicrobian înseamnă activitate împotriva unei mari varietăți de microorganisme, în timp ce antibacterian face referire la activitate împotriva bacteriilor.

Alături de practicile de curățare, produsele sunt ideale pentru a preveni răspândirea bacteriilor patogene.

Produse antibacteriene de curățare a mâinilor

Produsele de curățare destinate în special mâinilor sunt create tocmai pentru a distruge sau a inhiba anumite bacterii de pe mâini sau corp. În general folosim săpunuri sau apelăm la o igienizare cu produse antibacteriene. În funcție de ingredientele lor active și de formularea specifică, aceste produse sunt eficiente împotriva bacteriilor care provoacă miros, sau, în cazuri mai grave, infecții ale pielii, boli intestinale și alte boli cu transmitere comună.

Aceste produse sunt în conformitate cu standardele legale, realizate din substanțe speciale, destinate fiecărui uz, astfel încât nu afectează negativ pielea.

Beneficiile dezinfectării suprafețelor

• Produsele de curățare dezinfectante sunt excelente atunci când vine vorba despre uciderea bacteriilor periculoase.
• Suprafețe precum clanța ușilor, capacul de la toaletă, jucăriile, pot fi pline de bacterii, chiar și atunci când nu se vede urmă de murdărie pe ele, tocmai de aceea trebuie curățate în permanență cu produse speciale;  
• Germenii pot fi răspândiți și pe alte tipuri de suprafețe, cum ar fi bureții de bucătărie, sau chiar și cei de make-up, sau pe cârpele murdare;.
• Este necesar ca toate produsele care sunt destinate dezinfectării și mai ales distrugerii germenilor să respecte reglementările în vigoare și să aibă inscripționat un număr de înregistrare pe produs;
• Pentru dezinfectarea corectă a suprafețelor, este obligatoriu sa fie respectate instrucțiunile de pe fiecare produs în parte.

De asemenea, este foarte important să achiziționați aceste produse de la companii acreditate. Site-ul oficial al magazinului online sterge.ro este mereu la dispoziția dumneavoastră și vă oferă produse dezinfectante la prețuri imbatabile.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 09/05/2020
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare.

      • Anghelina Irina
      • 09/05/2020
      Răspunde

      Si eu folosesc dezinfectanti,mai ales că am doi copii, unul dintre ei care mai scapa la wc sa se spele pe mâini ?

      1. Ma spal bine!

  1. Pentru mine este fascinant cum lumea învață acum, în plină pandemie, să se spele pe mâini și să isi igienizeze casa.
    Eu am avut mereu în geanta sau în masina, servetețe umede dar cu dezinfectat, un tub cu dezinfectat sub forma de spray nu imi lipsea.
    Casa era mereu curățată și dezinfectată, pentru sănătatea noastră și a celor care ne călcau pragul casei. Sper ca de acum să nu mai fim codași la curățenie și igienizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares