Sfaturi pentru planificarea nunții în aer liber

procesul angajarii unui fotograf nunta

Există ceva special în legătură cu o nuntă în aer liber; orice fotograf nunta profesionist poate spune cu sinceritate că aceste poze atrag cel mai mult atenția oamenilor. Înconjurați de familie și prieteni, puteți să petreceți împreună în frumusețea unei păduri, a unei grădini romantice sau lângă delicatețea unei brize a oceanului.

Locul perfect pentru nuntă în aer liber

Gândiți-vă la nunta dumneavoastră ideală. Este pe un țărm nisipos? Sau pe o creastă de munte cu un peisaj verde? Poate la marginea unei păduri? Pe măsură ce vizitați opțiunile de locație preferate, este la fel de important să luați în considerare atât factorii negativi, cât și cei pozitivi. Oaspeții pot ajunge ușor acolo? Va fi prea zgomotos pentru ei? O să fie vânt puternic care să vă încurce planurile?

Este important să vizitați locația la ora apropiată la care va avea loc nunta dumneavoastră de vis pentru a obține efectul exact. Atunci când planificați ședința foto cu fotograful dumneavoastră de nuntă, trebuie să țineți cont de ora și poziția soarelui. Soarele prea puternic creează umbre aspre pe fețele oamenilor, ceea ce nu-și dorește niciun fotograf de nuntă. Cât va costa pentru a aduce tot ce aveți nevoie, cum ar fi o bucătărie pentru catering și băi portabile? În timp ce unele dintre aceste probleme au soluții, altele nu pot. În cele din urmă, alegeți un loc care are ambianța pe care o căutați, împreună cu confortul pe care invitații dumneavoastră îl vor aprecia.

Trebuie să aveți o locație de rezervă

În timp ce sperăm să avem cele mai frumoase condiții și cele mai bune rezultate, trebuie să ne pregătim pentru scenariul cel mai defavorabil. Deci, locația ideală a nunții în aer liber trebuie să vină cu un plan B, o locație care vă place la fel de mult. Ca un plan secundar, puteți alege întotdeauna să organizați o nuntă secretă, să fugiți împreună cu câțiva prieteni și un fotograf de nuntă într-o țară exotica cu peisaje de vis. Fotografiile pe care le veți posta pe site-urile de socializare vor face multe persoane invidioase.

Culorile nunții în aer liber

Cu siguranță cuplurile care aleg să se căsătorească în aer liber o fac pentru a savura frumusețea înconjurătoare, așa că Mama Natura îți ghidează stilul de nuntă. Luați în considerare nuanțele care apar organic când se înserează, construiți paleta nunții în jurul lor. Cereți părerea unui fotograf de nuntă în legătură cu paleta de culori, aceștia au cunoștințe esențiale despre culori și despre percepția acestora. Sezonul unei nunți este foarte important, deoarece acesta va dicta în mare măsură culoarea și tipurile de flori disponibile. Decorul floral trebuie să fie corespunzător.

Fii o gazdă bună

Poate că este ziua ta cea mare, dar prietenii și familia ta au făcut mari eforturi pentru a sărbători alături de tine. Deci, faceți eforturi egale pentru a vă asigura că aceștia sunt confortabili. Nu lăsați oaspeții dumneavoastră să se topească de căldură, aveți grijă că au gheață în pahare sau oferiți umbrele de soare pentru cei care doresc umbră. Dacă seara se lasă frigul, pregătește câteva pături sau încălzitoare, împreună cu cești calde de băutură. Asigurați-vă că invitații sunt bine informați despre locația evenimentului în aer liber. Puteți să le trimiteți din timp linkuri către harta și instrucțiuni pentru a ajunge acolo.

Fotografii în timpul orei perfecte

Fotografiile realizate în timpul golden hour la o nuntă în aer liber cu un peisaj superb au o aură specială și magică care le diferențiază de orice altă imagine. Acest moment unic apare la scurt timp înainte de apus, atunci când lumina solară devine caldă și difuză, creând condiții ideale pentru fotografiile de nuntă.

Peisajul în care are loc nunta devine un decor natural sub lumina aurie a „orei de aur.” Când soarele se apropie de linia orizontului, razele sale traversează un strat mai gros de atmosferă, filtrând lumina albastră și lăsând în urmă o nuanță auriu-rozalie care îmbracă totul într-o lumină magică. Acest fenomen transformă orice cadru într-un tablou de vis, iar peisajul devine plin de viață, culori vibrante și o atmosferă romantică fără egal.

Un fotograf nunta Bucuresti, precum Marius Migleș de la Soulseeker, având cunoștințe profunde despre jocul de lumini și umbre, se folosește de această aură pentru a crea imagini captivante. Fie că surprinde mirii într-un dans tandru sub un copac înflorit, fie că îi înconjoară cu priveliști panoramice uluitoare în timp ce soarele se pregătește să se ascundă, aceste imagini îmbină emoția și frumusețea naturală într-un mod inegalabil.

Un alt sfat este să le oferiți oaspeților o mărturie specifică locației, un dop de sticlă de coral sau o plantă mică în ghiveci le pot aduce aminte de ziua ta cea mare. Dacă întâmpinați probleme în planificarea nunții în aer liber, puteți angaja un organizator de nuntă, persoane profesioniste care vă scapă de stres.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. si iese o nunta brici cum s-ar spune. n-am fost la o nunta in aer liber insa cred ca e ceva fain mai ales daca e vreme ok. vara asta am fost la o nunta la tara, la cort.. ne-am distrat pana dimineata in zori, oameni faini mancare buna

    • Valeria Chertes
    • 07/11/2023
    Răspunde

    Mulțumim pentru sfaturi.

    • Ionela Simona Monea
    • 07/11/2023
    Răspunde

    Foarte faine sugestiile tale…nu am participat la o astfel de nunta…pare destul de romantica…
    Eu am avut parte de una clasica…pe care nu as schimba-o pt nimic in lume…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares