Haine și accesorii ieftine, din China, cu plata ramburs

comanda fashion

Așa cum bine știm cu toții, cam toate produsele sunt mai ieftine dacă le cumpărăm direct de la sursă. Una din principalele surse este China. Că ne place să recunoaștem sau nu, majoritatea articolelor vestimentare de pe piața de la noi sunt produse acolo. Diferența este că de acolo le luăm uneori și la jumătate de preț. Din nefericire, mulți români se feresc să comande produse direct de pe site-urile chinezești din motive despre care am mai vorbit cu alte ocazii: obligativitatea plății în avans și teama că produsele comandate nu vor ajunge la destinație, aici fiind aproape întotdeauna vina poștei.

Vestea bună este că de acum ne putem cumpăra haine și accesorii ieftine direct de la sursă, prin intermediul unor site-uri cum este nouamoda.com, care accepta plata ramburs. Prețurile sunt destul de accesibile, după cum puteți remarca singuri, comparându-le cu cele de pe site-urile mari de comerț internațional. Diferența dintre acest magazin și eBay sau Aliexpress este că nouamoda.com îți oferă posibilitatea de a plăti în sistem ramburs produsele comandate. Cu alte cuvinte, nu mai ești obligat să plătești înainte pentru ceva ce nu știi sigur dacă vei primi. Achiți doar în momentul în care comanda ta ajunge la tine.

Mie mi se pare un lucru foarte bun că cineva s-a gândit la asta, sincer. Așa îmi convine să comand. Nu risc nimic. Când comandam pe site-uri din afară, mereu aveam emoții pentru că nu știam dacă voi primi acele produse sau nu. Este adevărat că banii mi-i primeam înapoi dacă ele nu ajungeau la mine, dar scopul meu nu era să mă joc de-a cumpărătorul, ci să am produsele dorite. Era frustrant să aștept, uneori chiar și două luni, să nu primesc nimic, să stau să dau mesaje și să solicit returnarea banilor. Problemă rezolvată!

atelierulfamiliei.ro
geanta postas-min

Pe nouamoda.com găsești articole vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii, dar și articole pentru casă, produse de îngrijire, produse pentru animale, electronice și echipamente fitness. Eu am ochit deja niște super rochițe pentru nepoatele mele, dar și o geantă tip poștaș pentru mine.

rochita cu fundita-min

Sunt modele pe care la noi nu le găsim deloc sau, dacă le găsim, sunt de două ori mai scumpe. Evident că aleg să le cumpăr de aici, mai ales că transportul nu mi se pare deloc scump (puțin peste 20 de lei). Ați văzut pe undeva pe la noi șlapi simpatici ca ăștia?

slapi colorati pentru fetite-min

Sau seturi de unelte de bucătărie din silicon la doar 25 de lei?

ustensile bucatarie-min

Dacă da, să-mi spuneți și mie unde, vă rog!

Costume de baie care la ei costă 70 de lei, la noi sunt peste 100. O geantă pe care chiar am văzut-o pe un alt site la 150 de lei, aici am găsit-o cu 70 de lei.

costum de baie crosetat-min

Merită să fac o comandă, mai ales că termenul de livrare este mult mai mic decât cel al unei comenzi de pe eBay, de exemplu. În maxim 20 de zile lucrătoare ajunge o comandă, conform informațiilor de pe site. Acum să vedem dacă este așa sau nu!

Calitatea produselor nu va fi o problemă dacă ești atent ce alegi. De exemplu, la haine, fii atent la descriere și nu vei cumpăra ceva care arată a bumbac dar este din poliester. Nici măsurile nu le vei alege greșit, dacă ții cont de tabelul de măsurători disponibil pe pagina fiecărui produs în parte. Nu că nu ai putea face retur, dar returul costă timp și bani, așa că e mai bine să fii atent când cumperi.

În rest, cred că site-ul este unul de care vă veți bucura toți cei aflați în căutare de haine și accesorii ieftine pe care să le puteți comanda fără riscuri, cu plata la livrare.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Monea Simona
    • 14/05/2020
    Răspunde

    Nu suna rău… Trag o privire

    • Asaftei Simona
    • 14/05/2020
    Răspunde

    Îmi place ce zici ,o să mă uit și eu să văd ce este ,dar la mine aici este un magazin care se numește ,,China” ,este de-al lor cu produse numai chinezești și nu am văzut nimic mai ieftin la preț ,ba chiar unele pot spune că sunt mai scumpe decât în piață .I-am luat fetiței mici o bicicletă din piată și tot la fel biciclete erau și în magazinul lor ,dar mai scumpe cu 30 lei fată de cât am dat eu pe ea cumpărând-o din piață .

    • Valeria Chertes
    • 15/05/2020
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandare!

    • Loredana Maria
    • 15/05/2020
    Răspunde

    Sună bine multumim frumos

    • Anghelina Irina
    • 15/05/2020
    Răspunde

    Foarte tare!Nu stiam ca exista cu plata ramburs, deși nu cred ca as renunta la prima mea dragoste, Aliexpress ?

  1. Răspunde

    nu stiam de site. Evident ca ideea ne surade.
    Pana o incepe angajatii de la posta romana sa isi faca treaba ca in capitalism, nu sa fure ca in comunism…

  2. Foarte interesant! Din pacate nu au exact ceea ce caut eu si nu gasesc decat daca as comanda din afara. Este vorba despre accesorii foto 🙁 🙁

  3. Pe mine m-au atras mereu site-urile chinezesti pentru ca poti să găsești multe produse interesante si colorate lap preturi foarte mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares