Viața Anastasiei depinde de noi. Nu fi indiferent!

Anastasia Hancianu cancer

Copiii, bătrânii și câinii sunt punctele mele slabe, ființele față de suferința cărora nu pot rămâne indiferentă. Cum să rămâi rece și vesel când vezi o fetiță de 3 ani, care a trecut deja printr-o operație grea, că depinde acum de o sumă de bani de care e clar că puțini români ar putea dispune într-un timp așa scurt. Căci operația de care are micuța nevoie nu poate aștepta luni sau ani. E nevoie de ea acum. Anastasia are nevoia de ea pentru a trăi, pentru a se putea juca și merge la școală, mai târziu, pentru a fi omul care părinții ei și-au imaginat că va fi. Ea e puternică. Ea vrea să trăiască. Dar singură nu va reuși.

Despre cancer am vorbit de multe ori, dar mereu cu teamă. Nu știi niciodată când și unde va lovi data viitoare. De data asta a ales un copil de trei ani. Anastasia suferă de Glioblastom, tumoare Ependimom MALIGNA. Este vorba de o tumoare canceroasă care i-a afectat deja mare parte din emisfera stângă a creierului. Ea a a trecut deja printr-o operație la noi în țară, dar la noi nu se pot face așa multe, după cum ne-am obișnuit.

Șansa ei este o operație în Israel. Medicii de acolo o pot vindeca. Dar toate lucrurile bune costă. Obișnuim să spunem că banii nu pot cumpăra fericirea, dar iată că uneori e nevoie de ei pentru a reda speranța și a aduce din nou zâmbete în viețile membrilor unei familii.

100.000 de euro este suma despre care vorbim. S-au strâns deja mai bine de jumătate din ei și orice donație, oricât de mică, este binevenită și de ajutor. Cazul a fost promovat de diverse persoane publice și vedete, printre care Victor Slav, dar și de cei de la Observator.tv. Șansa și speranța există. Depinde de fiecare dintre noi dacă Anastasia va trăi, va mai putea să se joace cu sora ei sau să-și facă părinții să plângă de fericire.

Poate că nu poți ajuta direct, cu o donație, dar un share poate face diferența. Distribuim zilnic, gratuit, o mulțime de porcării. Am putea folosi profilurile de Facebook măcar o dată și la ceva bun! Anastasia singură nu are nicio șansă în lupta contra acestei forme de cancer. Tu singur nu o poți ajuta. Eu singură nici atât. Dar împreună putem face ceva bun.

Donațiile se pot face în contul deschis in lei RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatăl Anastasiei.

Poți distribui pagina de strângere de fonduri pentru Anastasia de AICI sau poți da mai departe acest articol. E mai mult decât nimic. În felul ăsta, atunci când Anastasia va fi învins cancerul, vei putea zâmbi și te vei simți OM pentru că ai ajutat cum ai putut tu și pentru că gestul tău a contat. Spune și o rugăciune pentru ea, atunci când te rogi pentru tine. Fii sigur că și gândurile bune contează!


Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Mi se rupe sufletul atunci cand vad copii atat de mici suferind. Si ma uit cum eu la o simpla receala mai serioasa a lui Dragos intru in panica si atunci ma minunez de forta acestor mame, dar cred ca Dumnezeu iti da putere sa induri orice pentru copilul tau. Ar fi fost buna si o adresa de Paypal. o sa scriu acolo pe grup sa vad daca nu au una.

  2. Răspunde

    Offf…cand vad asemenea cazuri, plang si ma intreb DE CE? Un copil atat de mic…care nu a apucat inca sa se bucure de ceea ce ii poate oferi viata…sper din suflet sa se stranga suma de bani si astfel Anastasia sa faca operatia de care atat de multa nevoie! Multa putere familiei si Doamne ajuta sa se faca bine micuta!

    • Hacman Mariana
    • 11/02/2019
    Răspunde

    Nimic nu poate fi mai dureros decât să-ți vezi copilul suferind..Dumnezeu nu-i va lăsa la greu…Doamne ajută să-și revină micuța!!!

      • Cristina Dragomir
      • 20/02/2019
      Răspunde

      Sa speram ca va fi bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares