5 motive pentru care iubesc detergentul Persil Discs 4in1

Persil Discs 4in1 BuzzStore

Nu ne spălăm rufele în public, dar putem vorbi puțin despre spălatul lor, nu? Mai precis, despre detergenți. Am mai scris eu, acum ceva timp, despre faptul că prefer detergentul capsule. Ei bine, în ultimele săptămâni am tot testat două produse noi de acest tip, de la Persil. Este vorba despre Persil Discs 4in1 în două variante; una pentru rufe albe și una pentru cele colorate.

Eu am primit detergentul spre testare, în cadrul unei campanii BuzzStore. Pentru cine nu știe, BuzzStore este o platformă pe care te înscrii, aplici la campaniile în desfășurare și, dacă ești selectat, poți testa produse gratuit. Gratuit, în sensul că nu dai bani pe ele. În schimb, va trebui să-ți exprimi public părerea sinceră despre ele.

Verdictul meu, după cele două săptămâni de utilizare, este că Persil Discs 4in1 își merită banii, fiind cel mai complet detergent din cele folosite de mine până acum. Eu oricum eram fan produse Persil și înainte de campania aceasta, dar de acum sigur renunț la Persil 2in1 și trec la varianta aceasta. Care sunt avantajele pe care mi le oferă, motivele pentru care deja pot spune că-l iubesc?

Persil Discs 4in1 rufe albe

Simplu de folosit

Capsulele sunt cel mai simplu de folosit. Nu stai să măsori, nu riști să verși detergent în baie, nu există risc de supradozaj. Doar iei o capsulă, o arunci în mașina de spălat, bagi rufele, închizi mașina, selectezi programul, o pornești și gata! Nu te murdărești pe mâini de detergent.

Eficiență

Atât Persil Discs 4in1 pentru rufe albe, cât și varianta color, curăță destul de bine petele. Zic destul de bine pentru că în această perioadă nu pot spune că am avut articole cu pete foarte dificile ca să văd cum se comportă pe acestea. Totuși, un detergent bun se vede. Hainele au o strălucire aparte. Plus că, le spală chiar și în apă rece, ceea ce înseamnă o economie importantă de energie.

Parfum minunat

Persil Discs 4in1 ține și loc de balsam. Și de asta zicea că-și merită banii. Nu mai cheltuiești în plus pe balsamul de rufe. Și rufele spălate cu acest detergent chiar au un miros mai mult decât plăcut, fresh. Nu este forte puternic, dar rezistă ceva pe haine. Și asta în condițiile în care noi mai mereu dăm clătire intensivă pentru că mama are anumiți pitici.

Țesături protejate

Persil Discs 4in1 nu doar curăță hainele și le parfumează, dar are mare grijă și de țesături, de culori. Varianta Color vă ajută să păstrați culorile hainelor vii pentru mai mult timp. Rufele sunt mai moi și mai strălucitoare, așa cum vă spuneam mai sus.

Persil Discs 4in1 Color

Economic

Economic un produs despre care am zis clar că e mai scump? Da. Deși prețul lui este puțin mai tare, Persil Discs 4in1 te ajută să economisești pe alte planuri. Nu mai trebuie să dai bani pe produse de scos pete sau balsam. Nu mai trebuie să speli totul cu apă caldă. Nu mai înlocuiești hainele așa de des pentru că nu mai arată ca la început.

Mă bucur că am descoperit noul Persil Discs. Capsulele pe care le-am primit spre testare sunt cam pe terminate, așa că am început să scotocesc internetul în căutare de oferte pentru a-l recumpăra. Chiar am găsit una foarte bună. Produsul este deja disponibil în supermarketuri și online și, din ce-am văzut, vine în două variante: cutie 11 sau 22 de discuri cu detergent. Dacă vreți să-l încercați, luați prima dată cu 11, dar sunt destul de sigură că o să vă placă și o să vreți mai mult. Și asta nu pentru că l-am primit eu gratuit, că am mai participat eu la campanii BuzzStore și, dacă produsul nu mi-a plăcut, am zis-o. Treaba mea e să îmi exprim opinia, nu să laud ceva ce nu e bun. Persil Discs 4in1 chiar face treabă grozavă.

Tu cât de mulțumit te declari de detergentul tău?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Diana
    • 23/11/2019
    Răspunde

    Eu folosesc alt detergent dar acesta este urmatorul pe lista mea!

  1. Da am auzit numai de bine despre ele!

    • Valeria Chertes
    • 23/11/2019
    Răspunde

    Voi cumpăra și eu să vad cum sunt.

  2. Este si preferatul meu. De mulți ani folosesc Persil si sunt foarte mulțumită.

    • Anghelina Irina
    • 24/11/2019
    Răspunde

    Și eu l-am primit spre testare și imi place la fel de mult ca și tie

  3. si eu am sesizat ca lasa un miros mama-mama! din pacate, daca bag uscatorul in functiune, s-a dus,… ca nah, asa se intampla si cu balsamul, nu am ce-i face

    • Asaftei Simona
    • 24/11/2019
    Răspunde

    Am auzit că este foarte bun ,dar nu l-am încercat ,urmează de acuma să-l testez și eu .???

  4. Daca e si eficient, și si miros bine hainele după spălare și tesătura e protejată, le voi incerca si eu cand se termina detergentul meu lichid.

      • Tatiana Sorina
      • 25/11/2019
      Răspunde

      Și mie îmi place. Ma bucur ca le-ai putut testa.

    • Georgiana Romanescu
    • 26/11/2019
    Răspunde

    Este super bun si miroase si foarte frumos! Si eu il recomand ! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares