Ce rochii purtam la nuntile de toamna

rochie lunga doua culori

Pentru unele femei, toamna inseamna intoarcerea la pantaloni, cardigane, pulovere si geci. Insa ce te faci cand trebuie sa participi la o nunta sau un eveniment special care necesita purtarea unei tinute elegante? Nu prea poti sa te prezinti in blugi si ghete, nu-i asa? Iar toamna este un sezon de nunti destul de popular, in special datorita culorilor frumoase ale naturii si a temperaturilor prietenoase. Insa vremea poate fi destul de imprevizibila, asa ca tinuta pentru o nunta poate deveni destul de dificil de ales.

Inainte de a-ti alege o rochie lunga de seara pentru nunta, verifica invitatia si afla daca nunta este de zi sau de seara si daca evenimentul se petrece in aer liber sau intr-o sala de evenimente. Ia notite in ceea ce priveste dress-code-ul pentru nunta in cauza si abia apoi incepe sa iti planifici outfit-ul.

rochie lunga doua culori

Daca iti doresti sa fii in ton cu anotimpul, atunci paleta de culori din care poti alege este una generoasa, colorata in nuante pamantii, in care predomina tonurile de maro, bleumarin, verde inchis, visiniu, portocaliu sau galben. In ceea ce priveste materialele, te poti orienta spre tesaturi mai luxoase, precum satinul, catifeaua sau matasea. De asemenea, rochiile din dantela sunt un trend in crestere in acest an, asa ca poti alege o rochie lunga acoperita integral de dantela, pentru un look misterios si elegant. Pe maroko.ro gasesti o gama variata de rochii.

rochie visinie

Lungimea ideala a rochiei este de tip sirena, pana la pamant sau pana la glezne, insa nu este obligatoriu sa te incadrezi in acest barem. Daca ti-a facut cu ochiul o rochie pana la genunchi sau, de ce nu, una mini, go for it! Pana la urma, scopul este sa te simti bine si sa te distrezi si, mai mult, sa ai o rochie de incredere, care sa te insoteasca atat in timpul speech-ului, cat si pe ringul de dans.

rochie neagra lunga dantela

Daca esti fana Little Black Dress, atunci ai o multime de optiuni din care sa alegi. Modelele pot cuprinde atat maneci lungi sau umerii goi, decolteuri inalte sau in forma de V, iar din punctul de vedere al materialelor, poti opta fie pentru catifea (de care suntem pur si simplu indragostite in acest sezon) fie poti alege combinatii inedite de texturi.

Mai mult, daca ai participat deja la cateva nunti in acest an, probabil si bugetul tau devine destul de subtire. De aceea, iti spunem ca nu trebuie sa cheltui o avere pe tinuta ta, cand poti sa alegi o rochie de seara ieftina, care sa fie exact ce ai visat. Asa ca, fii pregatita sa confirmi cu DA nuntile la care ai fost invitata si ia-ti de pe cap stresul alegerii rochiei.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Lamiita Petre
    • 16/10/2018
    Răspunde

    Din ceea ce am vazut pe site, nu ma indoiesc ca fiecare isi poate gasi rochia mult dorita, tebuie doar sa alegi modelyl care te avantajeaza si ai de unde alege. Cat despre preturi, chiar nu ma asteptam ca o rochie de ocazie sa coste atat de putin.

      • Cristina Dragomir
      • 26/10/2018
      Răspunde

      depinde si de unde o cumperi. Treaba e sa ai rabdare sa cauti si sa nu vrei neaparat branduri si etichete care costa.

  1. Răspunde

    Nu am nicio nunta, am scapat :D.
    Altfel combinatia rosu negru mi se pare f. eleganta.

      • Cristina Dragomir
      • 26/10/2018
      Răspunde

      Nici eu nu am nunta anul asta. E unul din avantajele de a avea prieteni putini.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 16/10/2018
    Răspunde

    Multumiri de sfaturi,fiecare se va imbraca cum ii sta bine ,cum se simte bine,dar si dupa buget zic eu,imi place articolul.

      • Cristina Dragomir
      • 26/10/2018
      Răspunde

      Clar trebuie tinut cont de buget si trebuie sa ne simtim bine in ce alegem sa purtam la un astfel de eveniment.

  2. Eu sunt tare friguroasă și la nunțile de toamnă iarnă aleg rochite cu mânecă trei sferturi și putin mai lungi decat in mod normal.

  3. Răspunde

    Imi place prima ta alegere. Mi se pare un model interesant. Nu neaparat pentru mine :)) Nu cred ca ar avea pe site si numarul meu :p

  4. eu am bagat la purtat ce ramasese nefolosit prin sifonier. mai am un botez, sa vad cum improvizez si acolo

  5. Imi place rochia din dantela neagra. Am si eu una dar e scurta. Am o nunta in noiembrie insa de data asta o sa ma imbrac in pantaloni ca nu am nici bani, nici timp sa-mi caut o rochie, chiar daca stiu ca ar fi mult mai potrivita pentru un astfel de eveniment.

    • Nicolae Claudia
    • 17/10/2018
    Răspunde

    Nu am nicio invitatie toamna asta

  6. Răspunde

    Imi plac rochitele de pe site. Sunt foarte glamour si chiar mi-as lua si eu una pentru Revelion

      • Cristina Dragomir
      • 04/11/2018
      Răspunde

      Rosie?

    • Niscoveanu Simona
    • 16/01/2020
    Răspunde

    Îmi plac la nebunie rochiile lungi, dar nu cum vin pe corpul meu! Am probat multe, însă singura rochie lunga pe care o am este cea de mireasa!

      • Cristina Dragomir
      • 19/01/2020
      Răspunde

      Partea buna este ca stii sa apreciezi ce iti vine bine si ce nu si nu te arunci la ce iti place in poza, fara sa iti pese cum vine pe tine.

  7. Foarte interesant articolul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares