Feminohelp da sau ba?

Feminohelp ser pentru unghii

N-am cele mai frumoase unghii. Nu-s nici urâte, dar nu mai sunt cum erau la 20 de ani. Au devenit mai fragile, cresc puțin mai greu și mi-au apărut și niște striații verticale. Plus cuticulele care mereu se usucă, agață, se lipesc de unghie și trebuie să o agresez cu un intrument metalic pentru cutile ca să le pot tăia cu forfecuța. După 30 de ani am început să folosesc diverse tratamente pentru unghii. Despre unul dintre ele am scris în articolul de aici. La fel de bine mi-a făcut și lacul regenerator de la Killys.

Acum câteva luni, am primit și un ser – Feminohelp – de la Oana. La început, m-am dat de 2 ori cu el și l-am abandonat în sertarul cu minuni. L-am regăsit acum câteva săptămâni și de atunci îl folosesc aproape în fiecare seară. Zic aproape pentru că mai am și seri în care uit. 😀

Serul îmbracă forma unui creion care are un capac la unul din capete. Sub capac se ascunde o pensulică. Răsucind de capătul opus (ca la un creion de ochi retractabil), acționezi o pompiță care împinge o picătură de ser spre pensulică. Cu ea întinzi serul pe unghii și cuticule și apoi masezi ușor pentru o absorbție mai bună și mai rapidă. Simplu de utilizat, nu?

Feminohelp pentru unghii

Este un produs care promite regenerarea unghiilor, întărirea lor și cuticule hidratate și moi. Are la bază uleiuri esențiale cunoscute deja pentru efectele lor benefice asupra sănătății unghiilor. Sigur că vă puteți cumpăra uleiuri esențiale și să vă preparați voi un amestec, dar eu sunt mai comodă și prefer varianta de-a gata. Vorbim despre ulei de argan, ulei de ricin, ulei de măsline, ulei de susan și ulei de avocado.

Primul efect pe care l-am remarcat imediat și m-a determinat să continui cu aplicarea produsului a fost îmbunătățirea aspectului cuticulelor. Erau mult mai hidratate, mai fine, nu mai aveau aspectul acela de piele uscată, cojită. Nu se mai agățau de haine, nu mai simțeam nevoia să le rup (da, făceam și asta!). Unde mai pui că Feminohelp are și un miros super plăcut, dulceag (pe mă trimite cu gândul la guma de mestecat Cindy, cine o știe!)

Am început să ne împrietenim dinainte de a-mi face prima manichiură cu gel (despre care voi scrie curând). Eu nu vedeam nici o îmbunătățire în aspectul și textura unghiilor mele. Știți cum e! Te uiți zilnic în oglindă și e greu să-ți dai seama că un rid nu era acolo ieri… În schimb, cumnata mea, cea care s-a ocupat de construcția unghiilor cu gel, a remarcat imediat că unghiile mele erau mai tari și mai albe decât de obicei. Abia după ce a făcut ea remarca, am realizat și eu că Feminohelp avea efect și pe unghie.

Într-adevăr, înainte de a începe tratamentul cu Feminohelp, unghiile mele se rupeau foarte repede (se exfoliau pe striații) și erau mai gălbui, deși nu fumez. În schimb, tratamentul nu avut efect asupra stiațiilor, în sensul că ele sunt tot acolo. Probabil că nici nu există vreun tratament care să le facă să dispară. Din câte am înțeles, striațiile astea ar trăda probleme digestive. Oricum, chiar și cu striații, eu sunt mulțumită că nu se mai exfoliază unghiuțele.

De când mi-am făcut unghiile cu gel, nu am mai aplicat pe unghie serul pentru că nu ajută la nimic. În schimb, continui să-l aplic pe cuticule și îmi place cum are grijă de ele. După îndepărtarea gelului, sigur am să-mi mai cumpăr un stick cu ser Feminohelp pentru că unghia va avea nevoie de câteva zile de tratament hidratant și hrănitor pentru regenerare rapidă.

Eu spun DA acestui produs, mai ales că este mai ieftin decât altele și are acțiune dublă. În loc să dai banii pe un produse pentru unghii și pe unul pentru cuticule, ai un produs 2 în 1. Costă în jur de 20-25 de lei și îl găsiți cam peste tot, și online și offline.

Voi aveți probleme cu unghiuțele? Cum le tratați?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Am tot vazut pe la reclame Feminohelp. Am citit si prin online despre el. La cum l-ai prezentat, merita sa ii dau o sansa. Mai ales ca nu prea sunt adepta taierii cuticulelor (cam ce fac manichiuristele, unele dintre ele); nu de alta, dar pielea creste si mai tare pe urma.

    • Oana
    • 12/08/2018
    Răspunde

    Ti-am spus ca mie imi place mult si continui sa il folosesc. Eu nu mai tai cuticulele de ani buni, le imping cu un betisor dau cu ulei si atat. Ma bucur ca ti-a placut si multumesc mult pentru mentionare si link, pupici

    • Valeria Chertes
    • 12/08/2018
    Răspunde

    Am primit si eu unul de la cineva dar inca nu l-am folosit, am sa-l pun si eu la treaba.

  2. Eu am gel pe unghii de ani buni, in perioadele de pauza foloseam un produs de la Opi scumppp, apoiam folosit de la Farmec, la 10% pretul fata de Opi, si am avut rezultate foarte bune.
    Poate vrei sa ii dai o sansa si acelui.

    • Cristina Barbieru
    • 14/08/2018
    Răspunde

    Am auzit de Feminohelp dar nu m.am gândit niciodată să îl incerc. Cred ca mai mult pentru cutiile l.as incerca, deși nici o îngrijire mai bună a unghiilor nu ar strica. Cuticuleke mele arată neingrijit daca nu aplic un ulei sau macar o crema hidratanta înainte de a.mi face manichiura, asa ca am sa caut si eu stickul asta, ca e si usor de folosit dar si eficient.

    • Anda Stanciu
    • 14/08/2018
    Răspunde

    Nu am folosit până acum acest produs

  3. interesant! nu stiu de ce, din reclama nu prea ma tenta sa-l cumpar. acum, ca ai zis tu ce si cum, parca il vad cu alti ochi!

    • Ioana Radu
    • 16/08/2018
    Răspunde

    Si eu sunt mai comoda in privinta tratamentelor, fie ele pentru unghii sau pentru alte zone ale corpului :D. Le prefer de-a gata, eventual in ambalaje care sa faciliteze aplicarea, asa cum este acesta de la Feminohelp, cu pensula atasata pentru a putea fi distribuit fara sa dau cu degetele. De fel n-am eu probleme cu cuticulele, dar in curand o sa vreau sa ma apuc iar sa-mi fac unghiile cu gel si atunci chiar o sa fie nevoie (ca imi amintesc cat de tare mi se uscau cuticulele din cauza prafului de la pilirea gelului). Multumim pentru recomandare, Cristina! :*

    1. Deci de la praful ala se usuca asa? Ca si la mine se intampla treaba asta si nu stiam de ce.

  4. Răspunde

    Eu imi fac unghiile cu oja semi permanenta tocmai din cauza faptului ca suntr subtiri si se rup si am preferat aceasta varianta care este una ok pentru mine. Am sa incerc sa iau si eu un tratament de genul. Macar pentru cuticule care sunt uscate si la mine

    1. Cand iti iese in cale, sa-l incerci. E ieftin.

        • Flori
        • 21/06/2023
        Răspunde

        Bună mama mea îl folosește de ceva timp. Si de puțin și eu, aștept rezultatele. Mama este mulțumită. Eu l-am plătit 38 lei acum. Clar puțin mai scump dar dacă ajuta este ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares