Rochii de vară mărimi mari la preturi mici

Rochii de vară mărimi mari

In articolul de zilele trecute, despre noutățile plus size de pe Rosegal, am scris și despre o rochie care mi-a plăcut mie foarte mult și pe care am decis să mi-o comand. Pentru că am văzut că postarea a avut un impact destul de mare pe Facebook, am înțeles că nu sunt sigura femeie care caută haine mărimi mari și am decis să vă mai arăt câteva modele de rochii adorabile, toate culese de pe același site – Rosegal. Pentru cine aude acum pentru prima dată de acest site, menționez că oferă transport gratuit la orice comandă internațională de orice valoare. Repet informația asta ca o moară stricată, în ideea că lumea trebuie să știe să profite.

Acum să revenim la rochiile de vară pe care vi le-am promis, la o selecție făcută de mine. Le am pe toate puse în wishlist de ceva vreme. Intru mereu să văd ce mai e nou, mai dau cu ochii de câte una, o pun la favorite și mai salivez la ea din când în când. Nici nu am bani pentru toate și nici nu m-ar avantaja unele dintre ele, știu asta.

Rochia bleumarin asimetrică

Deși nu e chiar culoarea mea preferată, e un bleumarin plăcut. Lungimea rochiei este medie, iar croiala lejeră eu zic că ar trebui să ne avantajeze pe noi, cele rotunde sau rotunjoare (în funcție de numărul kilogramelor peste limita admisă de legea nescrisă a perfecțiunii). Dublura albă și elementul brodat mie mi se pare că îi dau un aer semi-elegant, adică o fac potrivită și pentru un eveniment de zi.

Rochia bleumarin asimetrică

Broderia aceea de la baza gâtului nu-mi place 100%, dar cred că aș putea-o suporta, având în vedere prețul rochiei. Shop now (cum ar zice americanul), cât e reducere!

Rochia albastră, mulată, cu un umăr gol

Pe-asta nu o selectasem pentru mine, ci pentru o amică de-a mea, ceva mai slabă decât mine, dar pufoasă și ea, încadrată la un 2XL după măsurile Rosegal. Purtată cu un corset modelator, eu cred că i-ar veni foarte bine, mai ales că e blondină și parul ei ar face un contrast frumos cu rochia. Are sâni frumoși de pus în evidență și picioare care nu merită ascunse după o rochie mai lungă. Curioși cât costă? Click aici/here pentru preț!

Rochia albastră mulată cu un umăr

Rochia albă cu imprimeu floral și umerii goi

Recunosc că nici asta nu e pentru mine, adică am poftit la ea pentru mine, dar sunt conștientă ce pot purta și ce nu. Prin urmare, o țin acolo, în wishlist, și mă mai uit din când în când la ea și suspin că nu-s capabilă să slăbesc ca să pot purta și eu rochie cu umerii goi. Mi se pare ideală pentru vară și de aceea am ținut să v-o arăt neapărat. Vreți mai multe poze cu ea? Intrați pe click more și o găsiți acolo.

Rochia albă cu imprimeu floral și umerii goi 

Lungimea clar e ce îmi place mie, dar umerii ăia goi nu. Eu am spatele destul de lat și s-ar vedea urât pe mine. Dacă nu aveți problema asta, sunteți niște fericite.

Rochia alb-negru cu aer vintage

Am lăsat-o ultima, dar este preferata mea. Este o rochie care poate fi foarte bine și de zi, dar o poți purta și la un cocktail. Partea de sus este neagră, iar cea de jos este albă cu dungi oblice negre care cred că jonglează frumos cu formele. De notat și funda din zona taliei!

Rochia alb-negru cu aer vintage

Mie mi se pare că este o rochie sexy, dar în același timp mai mult decât tinerească, ușor ștrengărească. O găsiți voi singure pe Rosegal.com la secțiunea Plus Size.

Care dintre cele 4 rochii de vară mărimi mari vă place mai mult și de ce?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Cel mai mult imi plac prima si ultima rochie, dar am vazut ca pe Rosegal au rochii, bluze si tunici pentru toate gusturile asa ca ai de unde alege.

    1. Cel mai important pentru mine este ca au masura mea.

    • Andreia Ciornei
    • 19/04/2018
    Răspunde

    Rochia asimetrica si cea cu aer vintage sunt pe gustul meu,dar nu imi displac nici celelalte ???

    1. fiecare este draguta in felul ei.

    • Anda Stanciu
    • 19/04/2018
    Răspunde

    Frumoase toate

  2. Răspunde

    mie doar rochia cu flori mi se pare de vara. Cu celelalte …m-as incalzi :D, sunt de primavara/toamna. Dar favorita mea de departe e cea cu dungi (imi plac dungile, asta e 😀 😀 )

    1. probabil ca ai dreptate cu materialul ca nu e pentru 40 de grade 😀

    • Valeria Chertes
    • 19/04/2018
    Răspunde

    Toate sunt dragute dar prima mi-a facut cu ochiul.

  3. Răspunde

    Ultima rochie imi place cel mai mult pentru ca poate fi purtata in mai multe situatii, deci e cea mai practica din punctul meu de vedere (de la o vreme incerc sa cumpar numai haine pe care stiu ca o sa le port in multe situatii) :D. O vad si cu sandale fara toc, la o plimbare prin parc, dar o vad si cu niste pantofi stiletto la o iesire cu fetele in weekend ori chiar la un eveniment/botez/aniversare.

    1. sa stii ca si eu am inceput sa ma gandesc mai bine cand cumpar haine si sa aleg chestii pe care sa le pot combina in fel si chip ca sa nu zaca in sifonier.

    • Nicolae Claudia
    • 19/04/2018
    Răspunde

    Imi place mai mult prima rochie..chiar mi-as lua-o si eu

    1. Tu stii cel mai bine daca ti se potriveste.

  4. ultima e cea mai faina! e asa, in stilul meu! eu zic ca merita sa incerci ceva de genul

    1. Multumesc pentru opinie, Gabi!!

  5. Orice femeie arata mult mai bine imbracata intr-o rochie, chiar si cele mai plinute.

    1. Am remarcat si eu asta dupa 30 de ani.

    • Toma Tantica
    • 20/04/2018
    Răspunde

    Prima e drăguță dar as opta si ptr cealalta florala.??si ce albastră mulata e făină dar sa zicem ca e vara si e cald…??

    1. parca nici eu nu as alege ceva mulat vara.

    • Lamiita Petre
    • 20/04/2018
    Răspunde

    Rochia asimtrica imi place la nebunie, si am mai vazut pe site acest model. Nu ma intereseaza aat de mult asimetria cat croiul rochiei. Mi se pare lejera si ca m-ar avantaja, fara sa lase sa se vada prea multe. Prietenii stiu de ce 😀

    1. da, da, eu sigur stiu de ce. Tu de ce crezi ca m-am oprit eu asupra ei?

    • Naty Mihaela
    • 20/04/2018
    Răspunde

    Cel mai mult caut rochii care ma avantajeaza ;cele cu umerii goi sau bretele nu ma avantajeaza deloc deoarece am umerii lati si mainile groase ; cel mai mult rochiile cu croiala in forma de A sau maxi .

    1. pe mine mai mult ma deranjeaza mainile decat umerii.

    • ghelbere elena
    • 20/04/2018
    Răspunde

    Rochia inflorata imi place mult. Stiu din experienta mea ca e foarte greu sa ne imbracam din magazinele fizice unde se gasesc numai marimi mici.

    1. sau unde au marimi pentru grasi, cum ne zic ei, au haine stil sac.

    • Carmen
    • 21/04/2018
    Răspunde

    Da, toate sunt minunate, cea albastra nu imi pare potrivita dar restul sunt frumoase. Si ultima e superba, o caut acusi.

    1. Aia albasta e si mulata si cam golasa, nu?

  6. toate sunt superbe <3

  7. Răspunde

    Sa stii ca am vazut pe Rosegal niste modele adorabile … marimi mari. Unele dintre ele miau placut intr-atat, incat mi-as dori sa le gasesc si in numere mai mici

    1. Lasa ca va ajung alea care sunt pentru voi, nu mai poftiti si la masurile mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares