Ce inseamna cand visezi mancare

alimente bogate în fibre cereale la micul dejun

Cine viseaza mancare? Eu. M-am apucat de doua zile de dieta Dukan. Stiu ca o sa incepeti sa imi spuneti ca nu e sanatoasa, ca face rau dar eu am nevoie de asa ceva pentru ca nu se mai poate. Prea multe kilograme ca sa mai am rabdare sa dau jos un kilogram pe saptamana. Nu as zice ca mi-e foame pentru ca mananci destul si mancare satioasa dar te plictisesti.

Am ajuns sa visez si cu ochii inchisi si cu ei deschisi, alimente care sunt interzise in perioada de atac. N-am mancat niciodata dovlecei pe gratar si nici nu m-au tentat pana azi. Dar azi as fi mancat. As fi mancat si un kilogram de portocale, astea in conditiile in care, nu prea le suport. As manca tot ce e interzis. Azi noapte am visat inghetata. Sunt curioasa azi ce mai visez. Sper ca nimic. In cazul asta, ce crezi ca inseamna cand visezi mancare? Eu as zice ca inseamna ca ti-e foame sau ca iti satisfaci in vis pofta de ceva de care te privezi cand esti treaz. Macar in vis sa ma simt bine.

Am fost curioasa sa vad ce zic altii ca ar insemna visele mele. Cica daca mancarea din vis e buna(cum sa nu fie buna inghetata?) asta e semn rau. Cred si eu ca e semn rau daca tu esti la cura si nu ai voie inghetata :)). De asemenea, daca te visezi mancand, e semn de saracie. Nu stiu de ce am eu impresia ca jumatate dintre romani se viseaza mancand in fiecare noapte :)). Am mai gasit pe net si altele interpretari: unele pareau destul de bine documentate si argumentate, altele erau la fel de laconice si haioasa ca cele de mai sus. Raman la parerea mea ca dieta e de vina ca visez mancare. Voi ce visati noaptea?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares