Ținută sport cu adidași și geantă de la Zaful

ținută sport

Vă mai amintiți de articolul scris cu prilejul reducerilor mari de pe Zaful în perioada Valentine’s Day? Vă povesteam atunci despre cât de mult îmi plac ținutele sport și vă arătam o pereche de adidași, cum îi numim noi, și o gentuță super-drăguță, neagră, cu ochișori și guriță. Mi-am și comandat aceste două produse, iar săptămâna trecută au ajuns, după ce le-au vămuit ai noștri vreo 2 săptămâni.

La gentuță nu știu de ce am văzut eu alte dimensiuni când am comandat-o. Probabil eram îndrăgostită… Cert este că e prea mică pentru cineva așa mare ca mine. Prin urmare, am decis că i-ar sta mai bine cumnatei mele cu ea. Cu ocazia asta i-am împrumutat și adidașii pentru câteva poze, ca să fie treaba completă, și am scăpat eu de pozat.

adidasi si geanta zaful

inpuff.ro

Ca model, nu mi-am schimbat impresia: gentuța este foarte frumoasă. Materialul este bunicel – poliester de calitate, lucrătura atentă, iar închiderea este cu magnet. Are două compartimente, ambele foarte mici, plus câteva buzunărașe.

vestimentați sport

Din păcate, mă repet, este foarte mică gentuța. Nu îmi intră nici măcar o sticlă cu apă de 0,5 l în ea. E genul de gentuță pe care să o iei când pleci așa, la o plimbare în parc.

gentuță Zaful

Un plus îl reprezintă orificiul pentru căști, cel care m-a și atras destul de mult la ea inițial. Pentru cine are de plimbat un portofel, un telefon și un pachet de șervețele, merge. La aceste dimensiuni însă, eu nu aveam ce face cu ea. Păcat că am dormit pe mine când am ales-o!

geanta cu orificiu pentru casti

La adidașii cu pernuțe de aer stăm mult mai bine. Aici am fost ceva mai inspirată pentru că am ales măsura 40, deși de obicei port 39 la pantofii sport. De data asta intuiția a fost bună. Dacă aș fi luat 39, mi-ar fi fost mici.

adidasi negri zaful

Partea mai puțin bună este că mie mi se par destul de călduroși și groși pentru o încălțăminte de primăvară, cum este scris pe site. Se presupune că materialul ar trebui să permită piciorului să respire, dar nu prea este așa. Eu i-am purtat azi, într-o zi de primăvară ca una de început de vară în București, și mi-au transpirat picioarele foarte tare în ei.

În schimb, sunt foarte confortabili. Talpa este suficient de flexibilă, iar ei se așează perfect pe picior, deși eu am piciorul mai lat și aveam emoții să nu mă strângă sau să-mi facă bătături. N-am să-i mai port în sezonul cald, dar la toamnă vor fi numai buni, mai ales că sunt de culoare neagră și țin la murdărie.

Deși n-aș zice că am făcut o treabă grozavă cu această comandă, cu siguranța nu va fi ultima mea comanda pe Zaful. Acum tocmai am pus ochii pe niște bluze de vară care sunt la reducere. Pe mine mă tentează mult și transportul oferit cadou la comenzi mai mari de 30 de dolari, deci nu mă pot abține să nu îmi iau câte ceva măcar la 2 luni. Mai noi am mai corupt-o și pe verișoară-mea, care și-a comandat 3 rochii de la ei luna asta.

Voi ați cumpărat vreodată ceva de la Zaful? 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. E chiar faina geanta, pacat ca dimensiunea nu e pe placul tau. Pentru mine e perfecta! Adidasii arata super misto.

  2. Răspunde

    Imi plac adidașii. Se vede ca sunt grosuti, dar par fff comozi.

    • ghelbere elena
    • 31/03/2018
    Răspunde

    Vroiam sa te cert ca spui ca esti grasa, dar spui ca in poce e cumnata ta. Asa adidasi imi trebuie si mie, dupa Paste umblu sa caut.

    • Nicolae Claudia
    • 31/03/2018
    Răspunde

    Nu mi-am comandat nimic de la Zaful pana acum. Gentuta e foarte chic

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 31/03/2018
    Răspunde

    Frumoase lucruri,imi plac,sa le poarte cu drag!

  3. Răspunde

    E superba gentuta si ti se potriveste. Ai ceva, nu imi dau seama ce, dar imi place. In poze pareai relaxata si cred ca despre asta este vorba.Zambesti foarte frumos, sa ne mai arati poze cu tine asa 🙂
    Cat despre Zaful, imi doresc sincer sa comand de acolo dar imi e foarte frica, mai ales ca eu sunt genul careia ii e lene sa returneze comenzi.

  4. Răspunde

    Sunt foarte mișto adidașii, o sa ma uit și eu pe site după ei ? sper sa ii mai găsesc pe stoc când plasez următoarea comanda ?

    • Lamiita Petre
    • 31/03/2018
    Răspunde

    Nu m-ai prins nici cu geanta, nici cu adidasii, nu sunt stilul meu fiindca eu nu ma imbrac sport. Geanta si pentru mine este prea mica. Am luat si eu plasa de cateva ori cu gentile din poze, dar erau castigate la niste concursuri. Cand mi se pune pata pe vreuna, chiar daca nu o cumpar in final, o intorc pe toate partile, incerc sa-i aflu dimensiunile, ma uit cu centimetrul cat ar veni masurile … 😀

    • Valeria Chertes
    • 31/03/2018
    Răspunde

    Imi place tare mult tinuta ta, iti sta foarte bine. Geanta este super draguta.

    • Aghinitei Maria
    • 31/03/2018
    Răspunde

    IMI PLAC MULT ADIDASI SJ GEANTA ESTE FRUMOASA, NU ETE PREA MICA !

    • Tatiana Sorina
    • 01/04/2018
    Răspunde

    Waww ce imi plac adidasiiii. O tinuta super lejera,asa ma imbrac si eu,cat mai lejer.

  5. Răspunde

    Foarte frumoase !

  6. Răspunde

    Tu esti Cristinuta ? Sa nu te recunosc, iti sta tare bine si sa te mai vedem. Foarte faini adidașii de cand imi caut si eu,dar nu gasesc marimea mea, tot mici mi iau 🙁

  7. Gentuta mi se pare trendy!
    Ceva adidasi asemanatori am si eu, pe negru cu talpa alba, dar ii pot purta chiar si vara, e un material subtire.

    • O femeie
    • 01/04/2018
    Răspunde

    Tu esti in poze? Arati f. Bine!
    Si mie imi plac tinutele sport de la zaful, plus .ca au review de la cumparatori

    1. Răspunde

      gata, am citit din nou si mai bine articolul, e cumnata ta in poze!

      1. 😀

    • Denisa
    • 02/04/2018
    Răspunde

    Ce interesanta e ideea cu orificiul pentru casti, nu am mai vazut pana acum. Intr-o vreme le tot studiam site-ul celor de la Zaful, insa am citit niste review-uri negative si mi-a pierit tot cheful de comenzi la ei. Dar produsele par de calitate, poate le dau si eu o sansa candva.

  8. Răspunde

    E frumoasa gentuta. Dar ca si tie imi plac gentile mai incapatoare, car dupa mine la munca vreo 5kg de nimicuri.

    1. Eu si in parc daca ma duc, tot de geanta mare am nevoie. Apa, servetele, portofel, medicamente… doar nu le bag in buzunar.

  9. Răspunde

    Sunt drăguțe ambele produse. Genți mi-am tot luat de pe Zaful, voi încerca și adidașii

    1. Tu nu prea esti cu adidasii, am vazut eu. Te indrepti spre pantofi mai eleganti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares