Cum sa optezi pentru garsoniera perfecta

garsoniera

Garsoniera poate reprezenta un spatiu excelent in care orice persoana isi poate desfasura activitatea intr-o maniera destul de lejera. De altfel, prin diversele facilitati puse la dispozitie si compartimentarea acesteia intr-un mod foarte inteligent, numeroase cupluri prefera garsonierele.

Pentru ca garsoniera sa ofere sa ofere intr-adevar beneficiile dorite si sa nu creeze vreun neajuns, este mai mult decat necesar sa se respecte anumite conditii. Orice aspect, oricat de nesemnificativ pare la inceput, iti poate rasturna tot planul privind alegerea unei locuinte, mai cu seama a unei garsoniere care trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a fi cat mai comoda.

  1. Apeleaza la o agentie imobiliara! Sa ceri ajutor unei agentii care iti poate oferi o gama larga de garsoniere faciliteaza foarte mult acest proces al cautarii. Decat sa pierzi saptamani intregi cautand si asteptand ca fiecare proprietar sa fie disponibil cand ai tu nevoie, o agentie iti va prezenta de la inceput ceea ce este potrivit cu dorintele tale.
  2. Sa fie in apropierea locurilor ce le frecventezi! Oboseala si agitatia din oras iti ofera mereu o dispozitie proasta. Cand te intorci de la serviciu, nu iti va fi deloc lejer sa parcurgi o distanta prea lunga.
  3. Lipsa incarcaturii cromatice! Intr-o garsoniera, spatiul are o valoare esentiala, dar de foarte multe ori, il poti pacali. O incarcatura de culori, mai precis numeroase obiecte amestecate care marcheza nuante puternice vor da impresia unei incaperi necuprinzatoare, in care nu poti desfasura nimic. In schimb, folosirea unor culori reci va infatisa mult mai mult spatiu liber.
  4. Fii atent la mobilier! Tinand cont ca este destul de complicat sa depozitezi lucrurile intr-o garsoniera, va fi necesar sa apelezi la mobila care sa ascunda cat mai multe sertare, la amplasarea unor rafturi sau sa apelezi la cutii in care poti stoca unele obiecte.

debara 

carturesti.ro
  1. Sa nu lipseasca nimic! Este foarte usor sa pierzi din vedere anumite elemente sau detalii in acel entuziasm. Ar fi foarte nefericit sa realizezi ulterior ca o parte esentiala va lipsi din dotarile normale ale unei locuinte.

plan garsoniera

  1. Orientarea catre spatii deschise! Prezenta unui numar mai insemnat de ferestre intr-o garsoniera are o mare importanta, va suprima impresia de sufocare si va reda o stare foarte pozitiva. Indicat ar fi, de asemenea, amplasarea garsonierei intr-o locatie mai putin aglomerata, ceea ce va ilustra o deschidere cat mai mare.

Avem la dispozitie foarte multe posibilitati in a procura o locuinta, asadar, nu suntem obligati sa ramanem intr-un loc in care nu ne face placere sa stam sau care e indepartat de locatiile pe care le practicam  mai adesea.

In ideea in care ai un loc de munca care presupune anumite calatorii prin tara, este recomandat sa alegi o zona centrala a tarii, astfel ar trebui sa te orientezi catre garsoniere de vanzare Brasovs au orice alt oras pozitionat relativ central.

Tinand cont de trucurile ce le poti folosi in a obtine mai mult spatiu intr-o garsoniera sau daca iei in considerare preturile mai putin costisitoare ale acestora fata de un apartament pentru acelasi confort, poti alege garsoniera ca locuinta pentru o destul de lunga perioada de timp.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roman Nicoleta
    • 21/03/2018
    Răspunde

    Sfaturi foarte utile,chiar de ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares