1+1 gratis la becuri cu LED. Asta numesc eu ofertă de Black Friday

oferte black friday 1+1 gratis becuri cu LED

V-am tot văzut nemulțumiți de ofertele de Black Friday de anul acesta (prin comentarii pe blog și pe pagina de Facebook) și, în cele mai multe cazuri, v-am dat dreptate. La noi nu sunt reduceri la fel de mari ca în afară. Rar o reducere reală de 40% -50%. De-asta nici nu prea v-am asaltat cu postări cu oferte; puține magazine meritau efortul ăsta. Între timp am descoperit o ofertă foarte bună de Black Friday pe care nu aveam cum să nu o împărtășesc cu voi. Este vorba despre promoția de aici cu 1+1 gratis la becuri cu LED. Nu e greșeală de tipar, n-am băut nimic, nu e ofertă mincinoasă ca să vă trimit pe site. E pe bune.

Data trecută, când am vorbit despre avantajele utilizării becurilor cu LED, foarte mulți mi-ați spus că singurul motiv pentru care nu ați înlocuit încă toate becurile din casă cu becuri cu LED este cel legat de buget. Normal că ni le dorim. Acest tip de becuri oferă o lumină mult mai puțin dăunătoare sănătății ochilor (fiind vorba de o lumină albă, asemănătoare celei naturale), au o durată de viață foarte mare, nu produc căldură, sunt prietenoase cu mediul și ne ajută să facem economie, având un consum de 10 ori mai mic decât un bec incandescent. Ei bine, Black Friday vă ajută să treceți la iluminat mai ieftin cu LED, prin oferta despre care vă spuneam deja.

1+1 gratis la becuri cu LED – când am văzut anunțul ăsta, sâmbătă, m-am felicitat că n-am cheltuit prea mulți bani vineri și că pot investi în ceva mai mult decât util, în ceva ce oricum voiam să cumpăr, doar că treptat, pentru a nu face gaură în buget dintr-odată. Ghiciți cine va plăti mai puțin la factura pentru energie electrică din decembrie!

carturesti.ro

Când i-am zis soțului de oferta cu 1+1 gratis la becurile cu LED, a zis că sigur n-am văzut eu bine. I-am trimis linkul ăsta cu oferte Black Friday (da, recunosc – eram certați în seara aia și comunicam pe chat-ul de pe Facebook 😀 ) și s-a lămurit singur. Ba chiar am verificat și prețurile becurilor pe alte site-uri, nu cumva să fie în altă parte mai ieftin (cu ocazia asta am avut și motiv de împăcare). Reducere e mai mare de 50% pentru că nu doar că-ți cumperi două becuri la preț de unul, dar prețurile sunt deja intrate la apă. Alegeled.ro a tăiat 25% din prețurile tuturor produselor de pe site, inclusiv ale celor care intră în oferta asta de neratat cu 1 produs plătit și unul gratuit.

oferte black friday 1+1 gratis la becuri cu LED

ATENȚIE! Să nu ziceți că nu v-am spus! De reducerea de 25% la orice produs vă puteți bucura în toată perioada 17-26 noiembrie 2017. Oferta 1+1 gratis este valabilă doar pentru anumite produse, cele de pe pagina cu oferte de Black Friday, și doar în weekend-urile 17-19 și 24-26 noiembrie. Prin urmare, cine vrea becuri cu LED la mai puțin de jumătate de preț, să se prezinte vineri dimineața pe site! Cel mai bine ar fi să vă faceți cont de acum, să aveți toate datele necesare completate (adresă, nume, număr de telefon), să vă analizați și alegeți produsele de care aveți nevoie, pentru ca vineri să puteți plasa direct comanda, să nu vă treziți că pierdeți timp și ratați oferta.

Cu banii pe care i-ai fi dat săptămâna trecută pe două becuri cu LED, acum îți cumperi aproape 5. Nu cred că exagerez dacă spun că este cel mai bun preț. Asta numesc eu ofertă de Black Friday. Asta ne dorim când ni se promit reduceri, nu?

Dacă nici acum, că ai reduceri pe bune și o promoție de genul ăsta, nu treci pe LED, atunci când? Înseamnă că faza cu nu-mi permit era doar o scuză. Ție pur și simplu îți place să schimbi becuri incandescente foarte des, își place să le auzi cum pocnesc când se ard și te mândrești că tu plătești cel mai mult la energie electrică dintre toți vecinii tăi.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Trebuie să căutăm și noi o ofertă, nu e ușor să schimbi 60 de becuri. După ce ne-am numărat becurile din casă ne-am dat seama cât ne costă doar becurile!

    • Popa Angelica Stela
    • 21/11/2017
    Răspunde

    Da, este într-adevăr o ofertă foarte bună, mulțumesc frumos!

    • Popa Oana-Gabriela
    • 21/11/2017
    Răspunde

    1+1 deja e super bine, mai mult de atat nu se poate.
    Eu momentan am in toata casa becuri economice.

    • Valeria Chertes
    • 21/11/2017
    Răspunde

    Foarte buna oferta, si eu le-am schimbat pe toate.

    • Elena
    • 21/11/2017
    Răspunde

    La noi e o oferta si mai buna:) care nu-i numai de BF, dar nu am schimbat becurile pentru ca am citit ca lumina LED imbatrineste retina in ritm accelerat. Ba chiar mi-am comandat din cele clasice cu incandescenta.

  2. Ce super oferte!Becurile cu LED sunt preferatele noastre.

  3. Răspunde

    Wowwww…super oferta! Trebuie neaparat sa nu o ratam! Noua ne plac becurile cu led, insa la cate becuri avem in casa nu ne-am permis sa le schimbam pe toate!! 🙂

    • Aghinitei Maria
    • 22/11/2017
    Răspunde

    Multumec de informatie, foarte utila!

    • ghelbere elena
    • 22/11/2017
    Răspunde

    Mi-am schimbat de ceva timp becurile obisnuite cu becuri LED. Am si rezerve in caz ca vreo unul se arde.

  4. Răspunde

    Trecerea la becuri LED a fost o decizie foarte buna. Logodnicul meu a cumparat primul produs de acest fel, iar apoi am decis impreuna sa le schimbam pe toate din casa. Sunt foarte multumita de asta si chiar recomand si altor oameni, cu orice ocazie, sa opteze pentru becuri cu LED.

    1. La mine doar mama nu vrea sa renunte la becurile vechi. Nu intelege de unde diferenta de pret.

  5. Răspunde

    Am dat o caruta de bani pe becurile lustrei din sufragerie. M-am enervat o data ca a venit mult curentul si apoi mi-a parut rau ca n-am asteptat o oferta. Daca gasesc asa o oferta buna, mi le schimb si-n restul casei

    1. In sufragerie am si eu 10 becuri, deci e clar de ce am ales sa pun cu LED 😀

  6. Răspunde

    Bine ca am aflat de la tine ca sunt oferte online si la becuri cu led. La noi mereu se ard becurile si vrem sa le schimbam pe cele vechi, normale pe care le avem si sa punem peste tot din cele moderne.

  7. Răspunde

    O oferta de nerefuzat zic eu. Ma gandesc doar la economia de electricitate pe care o facem cu totii daca luam becuri economice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares