Pandortex – un magazin pentru toată familia

comanda pandortex (1)

Multe lucruri mai sunt necesare într-o casă de om, zău așa! Mai ales dacă e om gospodar, respectiv femeie gospodină. Pentru restul, lucrurile sunt simple: mâncăm în oraș, comandăm pizza, ducem hainele la spălătorie, angajăm menajeră, etc. Când însă totul trece prin mana ta, de la o zi la alta descoperi noi nevoi. Sau poate doar la mine e așa? Nu știu asta. Eu atâta știu – că mereu mă trezesc că-mi mai trebuie ceva prin casă.

Prin urmare, nu aveam cum să refuz colaborarea cu magazinul Pandortex, știind câte produse faine au pe site (eu mai cumpărasem de pe la ei niște forme de prăjituri și răscolisem atunci site-ul bine de tot). Da, v-ați prins, în articolul de astăzi am să vă arăt ce mi-am cumpărat de pe Pandortex.ro. Poza de grup e cea de sus. Acum, haideți să luăm produsele pe rând, să vă spun la ce folosesc și dacă mi-au plăcut sau nu.

În primul rând, m-am gândit că am și cititori cărora le-ar plăcea un premiu compus din obiecte și ustensile utile în bucătărie. M-am sucit, m-am răzgândit și am ales să pun în coș, ca premii pentru concurs, următoarele:

– o tavă teflonată pentru muffin 26,5 cm × 34,5 cm
– un set din silicon pentru preparare – Pensulă, Tel și spatulă 
– un set 4 forme înghețată plastic – Umbrelă
– o strecurătoare pentru ceai în formă de ceașcă
– un infuzor de ceai omuleț 

decupator gogosi forma de inima (2)

Despre tava teflonată vă pot spune că are cupele mari și că fac muffins babane, cum îmi plac mie, în ea. Este aceeași formă pe care mi-am cumpărat-o eu cu luni în urmă. Eu coc în ea folosind hârtie pentru brioșe pentru că nu îmi place să spăl prea mult la forme. Totuși, de multe ori am dat aluat și pe alături, pe formă și pot spune să nu se prinde de tavă și se spală ușor cu orice burete de vase, fără să o pui o oră la înmuiat.

Despre restul produselor incluse în premiu nu vă pot spune mai nimic pentru că nu le-am folosit.

Aparatul pentru gogoși turnate – este un produs de bucătărie pe care mi-l doream de mult. La gogoși turnate nu am ajuns, dar l-am folosit pentru a turna aluatul de muffins în forme. Foarte mișto că nu mai stai să te chinui cu lingura și nu mai riști să pui pe lângă forme. Pun aluatul cu o lingura mare în aparat și apoi doar îl duc deasupra formei și apăs pe capătul lui. Funcționează ca o seringă sau ca un accesoriu de umplut sau ornat, dacă vreți.

aparat turnat gogoși

Feliatorul de cartofi pai – n-am avut niciodată unul până acum și am zis să-l iau, în ideea că poate îmi ușurez munca. Într-adevăr devine mai simplu să tai cartofii, doar dacă vorbim despre unii mai mici. Dacă vă vine ideea, cum mi-a venit mie, să luați cartofi din aceia lungi, să faceți cartofi pai à la McDonalds, o să vă cam chinuiți. Excepție persoanele care au forță mare în mâini. Soțului meu nu i-a fost greu să-i taie nici pe aceia.

feliator cartofi (1)

Lingurile de măsurat – mie îmi sunt de mare folos. La orice rețetă, când vedeam o lingură sau o linguriță de nu știu ce, aveam o problema – de care lingură? Că sunt linguri diferite, unele mari, altele mici sau foarte adânci. Sunt 5 piese în set. Avem una pentru 1 lingură, una pentru jumătate de lingură, una pentru o linguriță, una pentru jumătate de linguriță și una pentru un sfert de linguriță. Simplu de dozat orice. Și lichidele pot fi măsurate cu ele. Unde mai pui că sunt și colorate!

linguri de masurat

Aparatul de scos sâmburi n-am mai apucat să-l pun anul acesta la treabă pentru că deja făcusem dulceața de vișine, cu ajutorul unui astfel de aparat împrumutat. M-am săturat să tot împrumut, să zică lumea să sunt chitroasă și nu dau banii pe un aparat al meu. Pare mișto pentru că acul ăla care intră în fruct are diametrul fix cât gaura și n-ai cum să ratezi sâmburele (eu mai pățeam asta la aparatul de împrumut pentru că avea orificiul mult mai mare decât capătul acului respectiv).

aparat de scos samburi

Setul de cutii alimentare este perfect din toate punctele de vedere. Cele 2 cutii mai mari(de 2200 ml și 1300 ml) le-am folosit toată vara pentru a pune pepene în ele la rece. Se închid bine, fiecare cu 8 puncte de închidere, câte 2 pe fiecare latură, deci mâncarea își păstrează gustul perfect. Asta nu înseamnă însă că se închid și se deschid greu. Sunt ușor de manevrat. Cutiile mici sunt ideale pentru pus mâncare la pachet.

set cutii alimentare

Setul pentru cusut e o chestie mai mult decât practică.  Este atât de compact, că poate fi luat chiar și în vacanță sau pus în sertarul de la birou. Eu nu l-am luat nici pentru una, nici pentru alta, ci pentru casă, pentru că mama nu suportă să umblu în cutia ei cu minuni pentru cusut. Setul conține: ace de cusut de diferite mărimi, dispozitiv de băgat ața în ac, ac de siguranță, forfecuță, degetar, centimetru, 12 mini-papiote cu ață de diverse culori. Setul se închide cu fermoar și stă cuminte unde îl pui.

set de cusut

Forma inimă pentru decupat gogoși a fost pusă deja la treabă. Este din plastic, are mâner care face manevrarea foarte simplă și taie foarte bine aluatul. Îmi place la nebunie și am de gând să-mi cumpăr și decupatorul în formă de inimă și pe cel rotund pentru gogoși americane. Vedeți aici cum arată.

decupator gogosi forma de inima (1)

Mănușa din microfibră pentru șters praful a fost o surpriză plăcută. Nu mi-e rușine să recunosc că m-am luat după mama și toată viața am șters praful cu cârpe rezultate din tricouri pe care nu le mai îmbrăcam. Nu e de mirare că acum ștergeam praful și acum erau scame la loc, nu? Microfibra asta chiar știe ce face. Adună TOT.

manusa microfibra praf

Capsatorul face treabă bună. Nu mă pricep să fac review-uri la capsatoare :), dar e greu, semn că nu e din ăla care se strică după 2 luni.

capsator (1)

Suportul  magnetic pentru cuțite încă nu l-am montat pentru că nu știu să dau găuri cu bormașina singură și al meu soț a fost destul de leneș în ultima perioadă. 😀

suport magnetic cutite

Cam astea sunt produsele pe care le-am luat din magazinul Pandortex. Găsiți la ei o gamă foarte largă de produse. Pasionații de bucătărie vor găsi acolo un rai al produselor pentru gătit și copt. Au și tot felul de accesorii utile pentru baie, casă, biciclete, mașini, animale de casă. Accesoriile pentru petreceri sunt iar o categorie foarte bine aprovizionată. Am mai văzut pe acolo și niște jucării și produse de papetărie și chiar cosmetice, scule și unelte pentru meșterit și grădinărit. E un magazin pentru toată familia, clar. Am mai ochit și eu câteva produse pe site, dar despre ele voi vorbi după ce mi le cumpăr.

Dacă vă place ceva din produsele prezentate de mine, știți unde le găsiți, pe pandortex.ro. Livrarea produselor durează ceva mai mult pentru că au sediul în Ungaria. Coletul îl primiți acasă prin Prioripost.

Care este produsul care vă atrage cel mai mult din cele prezentate de mine azi?

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Popa Oana-Gabriela
    • 10/09/2017
    Răspunde

    Chiar ai făcut câteva cumpărături! Ai luat multe lucruri interesante. Îmi place foarte mult forma inima pentru decupat gogoși! ??

    1. Multumesc, si mie imi place.

    • Valeria Chertes
    • 10/09/2017
    Răspunde

    Ti-ai cumparat numai lucruri utile.

  1. Răspunde

    Este un site care imi place, are o groaza de produse utile. Aparatul pentru gogosi mi se pare super!

    1. Maine e mai racoare. Poate pun de niste gogosi.

  2. Da, si eu am nevoie mereu de cate ceva.
    Ce chestii faine au pe site, tu ti-ai luat lucruri super utile. Tava teflonata e un mare ajutor, urasc ustensilele, tavile ce trebuiesc puse ore intregi la inmuia.
    Forma pentru gogosele e super, un apart de scos samburi e super util, niciodata nu am avut unul.
    Aaaa.. feliatorul de cartofi pai mi-ar fi de mare ajutor, mai ales ca sotul e innebunit dupa cartofi prajiti. ( shhhit, mie nu-mi place deloc! :))) )

    1. nu-mi plac*

    2. te credem ca nu-ti plac cartofii prajiti, pe cuvant.

  3. Răspunde

    Imi place acest magazin. Il stiu de ceva vreme si drept sa iti spun am facut ceva cumparaturi de aici. Dupa ce am vazut la tine formele de inghetata am si fugit pe site sa imi cumpar unele.

    1. Nu stiam ca esti fani inghetata facuta in casa.

    • Claudia Sirbu
    • 10/09/2017
    Răspunde

    Wow numai lucruri faine si folositoare pentru o gospodina!Imi plac cutiile si forma de gogoși in forma de inimioara.Toate sunt super!

    1. cutii mi-ar fi placut sa aiba pe mai multe culori.

    • Anda Stanciu
    • 10/09/2017
    Răspunde

    Tava de teflon imi place..mi-ar trebui si mie una

    • Tatiana Sorina
    • 11/09/2017
    Răspunde

    Sunt bune si utile,mie imi place forma de gogosi in forma de inima si feliatorul de cartofi. Sa le folosesti cu drag.

    1. Multumesc, Tatiana.

  4. De 5 ani îmi tot propun să îmi cumpăr un capsator. Acum dacă fac toată treaba de acasă chiar îmi voi cumpăra unul.
    Toate chestiile de bucătărie sunt utile și pot fi folosite la rețete simple.

    1. Cum ai trait fara el pana acum. Eu il folosesc foarte des.

    • ghelbere elena
    • 11/09/2017
    Răspunde

    Ai cumparat ceva nu gluma! Setul de linguri imi trebuie si mie.

    1. Au mai multe tipuri pe site, daca dai cautare le gasesti.

  5. Răspunde

    Chiar ai facut ceva cumparaturi!
    Din toate astea, mi-a ramas ochiul la gogosile facute! Arata f. bine! Eu nu am facut de multi ani, ma gandesc sa incerc sa fac la cuptor ( evit sa prajesc).

    1. sa stii ca si eu am vrut in cuptor ca am inteles ca ies bune si asa, dar am un sot si o mama care iubesc prajeala.

    • nicolae claudia
    • 11/09/2017
    Răspunde

    aparatul pt gogosi turnate imi face cu ochiul. chiar m-am uitat pe site-ul lor si au foarte multe produse si la preturi de bun gust.

    1. si mie mi se pare ca au preturi mai mici decat magzinele de la noi.

    • Lamîița Petre
    • 12/09/2017
    Răspunde

    Trebuia neaparat sa pui si gogosile facute gata?? Nici n-as manca daca vrei sa stii, ce daca sunt in forma de inimioara. Doar vreo 20- 30 ca-s mai micute :)) Tot ce ne-ai arat ca ti-ai luat sunt lucruri foarte utile si toate sunt tentante. Cand iesi la cumparaturi, in general te axezi pe alt gen de cumparaturi si acestei categorii nu prea acorzi atentie, doar cand ai nevoie te gandesti ca nu ai. Mi se pare bine venit acest site, ca iti poti cumpara astfel de chestii si chestiute fara sa ti se distraga atentia cu altceva.

    1. nu-s mici. Mori de la 20-30. Eu am mancat vreo 6 si pocneam.

  6. Răspunde

    Infuzorul mi-a facut cu ochiul de cand ai postat pe fb. Nu mai zic nimic de dulciuri ca altfel ma mut la tine curand!

    1. Nu mai zic nimic nici eu, ca stiu ca ai si adresa si e grav.

  7. Feliator de cartofi pai, du-te tu 😀 Eu ii ador, in general, daramite sa-i vad si feliati perfect.
    Sa te bucuri de toate in gospodarie! Vad ca ai inceput sa pui din ele la treaba…

    1. Dar acum am nimerit cartofi mai grasani si nu pot sa ii tai deloc singura. Noroc ca ma ajuta Nenea Dragomir.

  8. Răspunde

    Ti-ai luat multe lucruri folositoare. Am si eu nevoie de cateva accesorii de bucatart. Poate voi arunca o privire pe site sa-mi aleg si eu cateva lucruri

    1. Daca tot zici ca piticei ii plac prajiturile de casa, ar fi cazul.

    • Elke
    • 25/09/2017
    Răspunde

    Am comandat si eu de cateva ori de la ei, ii recomand cu incredere. imi face cu ochiul aparatul de turnat aluat, este deja pus pe lista de cumparaturi

    1. Astept atunci sa vad ce gatesti bun cu ajutorul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares