Cu sau fără barbă? 3 cele mai simple look-uri pe care le poți obține acasă. Femeile le adoră

cu barbă sau fără barbă

Oricât am încerca să o dăm cotită, nici femeile nici bărbații nu se îmbracă și nu se aranjează strict pentru ei. Toți ne privim în oglindă, admirăm sau criticăm aspectul propriu, dar ne punem și întrebarea dacă rezultatul ar fi sau nu apreciat de reprezentanții sau reprezentantele sexului opus. Puteți nega în continuare acest obicei, dar el există. Prin urmare, sunt sigură că un bărbat, atunci când se bărbierește sau decide să-și lase barbă, face asta gândindu-se și la efectele pe care acest lucru le va avea asupra sexului opus.

Referindu-ne la ”prelucrarea” părului facial, remarcăm că avem de-a face cu foarte multe stiluri (mustață lungă, mustață scurtă, barbă foarte lungă, barbă rasă zilnic, bărbi cu forme și linii ciudate, etc.). Totuși, pentru bărbații care vor să aibă un aspect îngrijit, atrăgător pentru sexul opus, următoarele 3 look-uri sunt cel mai simplu de obținut acasă, fără timp și bani pierduți prin saloane. În plus, sunt și cele mai iubite stiluri de către femei.

1. Obrazul ”de bebeluș”

Obrazul ”de bebeluș”Ne referim aici la bărbații care se bărbieresc zilnic, care au pielea mereu fină, fără niciun fir de păr care să strice aspectul neted al pielii sau să riște să zgârie obrazul fin al unei doamne sau domnișoare ultra-sensibile.

Poate părea greu bărbieritul zilnic, dar nu este. Mai ales dacă ai un aparat de ras bun, care să fie precis, rapid, să elimine riscul tăieturilor, să taie și cele mai scurte fire de păr și să poată fi folosit așa cum te simți tu mai bine. Unii preferă bărbieritul umed, alții pe cel uscat. Pe această pagină există un scurt chestionar (în 30 de secunde e gata) care te va ajuta să-ți alegi aparatul de bărbierit care să-ți satisfacă toate exigențele.

De aici lucrurile sunt simple. Cu 2 minute dedicate bărbieritului, în fiecare dimineață, vei putea participa liniștit la castingul pentru o nouă reclamă în care copilul, sărutat de tatăl proaspăt ras, spune ”Buna dimineața, mami!”

2. Falsul neîngrijit

Falsul neîngrijit În această categorie intră bărbații care arată mereu de parcă s-ar fi bărbierit acum câteva zile. Ei nu-s prieteni cu aparatul de bărbierit, ci cu trimmer-ul.

Poate părea simplu de obținut acest look aparent neîngrijit, dar nu este așa pentru că sunt contururile care periodic trebuie refăcute și, la fiecare 2-3 zile, trebuie intervenit cu un aparat de tuns pentru a tunde cei câțiva milimetri în plus de barbă. Depinde mult și de aparatul folosit pentru că unele nu sunt foarte precise și ori taie prea mult, ori prea puțin și trebuie să reiei procesul de  2-3 ori. Recomand aparatele de tipul celor de aici pentru că au o precizie de până la jumătate de milimetru sau chiar mai mică, ceea ce garantează rezultate wow în cel mai scurt timp.

 O față prea mare sau prea rotundă va arăta cu totul altfel cu o astfel de barbă.

3. Barba scurtă perfect conturată

Barba nu trebuie să însemne neapărat un look de preot. De fapt, femeilor chiar nu prea le place stilul respectiv. Sunt tot mai multe cele care se orientează spre bărbații cu barbă, dar analizează să fie bărbi bine conturate, scurte și îngrijite.

Pentru a păstra acest aspect perfect, bărbații au din nou de tras. Aviz doamnelor care cred că doar ele fac eforturi pentru a fi frumoase! La fel ca la stilul anterior, și aici este absolut necesară intervenția la câteva zile cu un aparat de tuns (se poate chiar la o săptămână) și retușarea contururilor la fiecare 1-3 zile (în funcție de cât de repede crește părul). Forma bărbii și conturile potrivite sunt foarte importante pentru că pot schimba total forma feței. Din punctul ăsta de vedere, barba este pentru bărbat ca machiajul pentru femei.

Conturul poate fi retușat cu un aparat de tuns, cu cel pentru bărbierit sau chiar cu un aparat mai precis, de tipul celor folosite pentru tunderea părului din nas și a modelării perciunilor. Este stilul perfect pentru bărbații care vor o accentuare a pomeților și o linie puternică a maxilarului.

Sunt 3 look-uri foarte îngrijite, masculine și ușor de obținut de către orice bărbat acasă. Fără programări la salon, fără buget săptămânal pentru îngrijirea bărbii. În plus, toate 3 sunt foarte apreciate de reprezentantele sexului feminin. Voi pe care îl preferați?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dincolo de nori
    • 10/05/2017
    Răspunde

    Aştept cu nerăbdare răspunsurile doamnelor! 🙂
    Nu de alta, dar să ştiu cum mă orientez.

    • Valeria Chertes
    • 10/05/2017
    Răspunde

    Mie imi place barba scurta si perfect conturata.

    1. sper ca stie si sotul 😛

  1. Răspunde

    Mie imi place falsul neingtijit 🙂 Din pacate, am parte doar jn weekend si in concediu ca la serviciu trebuie sa mearga barbierit :p

    1. la fel imi place si mie si il si prinde pe Mr. stilul asta. Naspa cu job-ul care impune tinuta.

    • nicolae claudia
    • 10/05/2017
    Răspunde

    eu prefer fara barba. nu imi plac barbatii cu barba..inteapa 🙂

    1. inveti sa-ti placa, sa stii. Eu l-am luat fara barba, dar cand s-a ingrasat a decis ca ii sta mai bine cu. Nu mi-a placut la inceput, dar acum nu-l mai suport barbierit.

    • Sandy Bell
    • 10/05/2017
    Răspunde

    Eu il prefer pe falsul neingrijit! 😉 desi ma cam irita cu barba

    1. ce nu fac femeile cand iubesc? 😛

    • ghelbere elena
    • 11/05/2017
    Răspunde

    Bineinteles look-ul sotului meu. Se rade in fiecare zi si chiar are tenul de bebelus.

    1. iti vine sa-l pupi mereu :)))

  2. Răspunde

    Mie imi plac toate. Fiecare barbat ingrijit are farmecul lui, indiferent de cum alege sa se ingrijeasca. Pe de alta parte, nu-mi plac barbatii care isi doresc barba si n-o ingrijesc. O lasa pur si simplu sa creasca. Ala nu e „viking style”, ci „manastire style”. :))

    1. Good Point. Avem chiar la Lidl-ul de langa mine un domn angajat caruia nu stiu daca sa-i zic Buna ziua sau sarut-mana parinte :))

  3. Răspunde

    eu deloc :D. Ma irit usor (probleme cu pielea, alergii, sensibilitate etc) asa ca nu ma pup cu barbosi.

  4. Răspunde

    Sincer m-am cam dezobisnuit de iubi sa fie complet barbierit. Asa cum zicea-i si tu, se poarta barba si imi place cum ii sta cu barba. Si-a cumparat si eu un aparat de ras cu 3-5 capuri precum cel de pe site. Este foarte multumit de el

  5. Răspunde

    Fara barba! Nu imi place falsitatea si nici perfectiunea :))))))))

  6. Răspunde

    Fara barba, desi recunosc ca e amuzant cand are inceput de barba pentru ca pare mai dur 🙂 ))))))

    1. hopa, sotul stie ca iti place el cand pare mai dur?

  7. Răspunde

    Mie imi place barba, dar nu perfect conturata si nici foarte scurta (trebuie sa treaca de pragul in care inteapa).

    • Lamiita Petre
    • 13/05/2017
    Răspunde

    Caut un fals neingtijit, se accepta si barba scurta. Cand am cunosc pe raposatul sot, avea barba, destul de marisoara, cred ca asa era moda atunci. Cu barba m-a dat pe spate si cu pozitia lui pe scena si zvacul cu chitara. Mai tarziu mi-au iesti pe ochi toate astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

74 shares