Există chiar și un magazin fizic pentru pasionații de airsoft

În ultimul timp, am tot citit în stânga și în dreapta ce înseamnă să fii cu adevărat un pasionat de airsoft. Eu recunosc, nu am nicio treabă cu acest domeniu,  nici soțul nu are, dar nici eu nu avem astfel de hobby. Însă cunoștințele noastre vuiesc! Unii dintre ei chiar se joacă airsoft pe bune, cu echipamente, cu pistoale, cu tot ce ține de partea asta în care nu am să intru în foarte multe amănunte. Vreau să fac doar un anunț important care se adresează tuturor pasionaților de airsoft care îmi citesc blogul.

În Constanța AirsoftMegaStore.ro are magazin fizic!

airsoftmegastore3-compressorDacă până acum pasionații de airsoft puteau să-și achiziționeze produsele doar pe partea de online, de acum, în special cei ce vor cu adevărat să exploreze acest hobby, trebuie să știe că există un magazin airsoft Constanta, care oferă niște facilități, pe care alte magazine atât online cât și fizice, nu cred eu că ar avea cum să o facă. Nu e o laudă, dar după pozele pe care le-am primit în privința showroom-ului care există fizic, am impresia că acolo, cei care știu domeniul, care sunt pasionați și interesați de airsoft, și-ar regăsi liniștea și echipamentele pe care le caută, să zicem.

Ce are în plus airsoftmegastore.ro pe lângă alte magazine de airsoft?

Realitatea este că plusul pe care o să-l vedeți și voi cu ochiul liber este că magazinul deține un showroom modern, cu un stoc de marfă diversificat și cu angajați ce au experiență în domeniu. Adică dacă mergeți la ei în showroom și aveți întrebări, aceștia o să vă răspundă la subiect, pentru tot ceea ce înseamnă airsoft-ul în adevăratul sens al cuvântului. Iar plusul măreț este că cei care calcă pragul magazinului au ocazia să bea o cafea bună cu începătorii și angajații magazinului prin care se vor destinde și vor învăța experiențe unii de la ceilalți.airsoftmegastore2-compressor

Părerea mea

Părerea mea sinceră este că acum nu mai există scuze pentru cei ce vor să aibă un fanclub airsoft Constanta, și nici motive că nu își pot vedea produsele cu ochii liberi. Odată ce s-a ajuns acolo, totul este real. Iar pentru cei care vor să știe exact ce este airsoft-ul și cu ce se mănâncă mai exact acest domeniu, pot spune că airsoftul este un hobby distractiv, interesant și sănătos, care simulează activități militare. Puști, arme de airsoft, replici de airsoft, echipamente și multe alte accesorii, veți putea găsi și în magazinul online. Însă pentru experiențe și discuții, e bine de știut că există un showroom pe B-dul Mamaia, nr.20.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • nicolae claudia
    • 07/12/2016
    Răspunde

    nici eu nu sunt pasionata de acest domeniu, dar sunt convinsa ca multora le va fi de mare folos acest articole 🙂

    • Tatiana Sorina
    • 07/12/2016
    Răspunde

    Super tare,cred ca si mie mi-ar placea.

  1. Răspunde

    Multumim de informatie! Eu merg des la Constanta (din motive de vizitat parinti si sumedenie de rubedenii) și m-ai facut curioasa, cu prima ocazie voi intra in magazin.

  2. Răspunde

    Este un sport interesant si persoanele care au acest hobby cred ca sunt tare incantata.
    Doamne ce isterie este cu a est joc

    • Barbalata Mirela
    • 08/12/2016
    Răspunde

    Mersi de informatie dar nu e pentru mine. Poate pentru sotul meu 😉

  3. celor care practica airsoftul le va fi mult mai usor sa achizitioneze echipamente, e foarte important sa le vezi inainte de a le cumpara

  4. Răspunde

    Eu chiar vorbeam zilele trecute cu prietenul meu ca ar trebui sa trecem si noi pe la magazin data viitoare cand ajungem pe litoral :D. Amandoi suntem pasionati de arme de airsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares