Epilarea cu ceară – Ce-i sigur e sigur!

Dragi prieteni, a sosit momentul mult așteptat.

 –Eh na! Așa ai zis și data trecută. Stați liniștiți băieți, nu se întâmplă nimic.

 –Ba nu! Azi chiar ne luăm adio, mâine merg la nuntă.

atelierulfamiliei.ro

 –Nuuu! Te rugăm nu ne îndepărta. Uite ce cuminți stăm, îți ținem și de cald.

 –Dacă ați fi cuminți, nu ați crește așa obraznic cum o faceți voi.

 –Te rugăm! Nu renunța la noi!

 –Nup! Vă smulg de nu vă mai vedeți.

 –Măcar fă despărțirea mai blândă.

 –Da sigur. Ce credeți că o să mă apuc acum să vă mângâi cu luminițe, să vă iau cu zăhărelul. Nici vorbă, vă smulg să țineți minte să nu vă mai arătați capul până luna viitoare.

  Acesta este dialogul meu cu firele mele nedorite de păr. Să ne înțelegem, dacă ar fi după mine, moda ar fi să ai cât mai mult par. Cred că mi-aș deschide și o afacere de vopsire a părului de pe picioare. Curcubeu l-aș face. Dar nu e după mine și, pentru ca picioarele mele să nu eclipseze mireasa, e musai să scap de părul nedorit.

rezultate epilare cu ceară

  Atunci când mă angajez în acest demers curajos, apelez mereu la aceeași metodă. Nu tu lamă, nu crema, nu IPL, ci ceară. Clasica ceară nu m-a dezamăgit niciodată. Într-adevăr nu este cea mai confortabilă metodă, dar e cea mai eficientă. Plus ca nu aș avea răbdare să fac 15 ședințe IPL până să scap de păr. O dată pe lună mă ceruiesc frumos să îmi lucească pielea și nu mai am treabă. Mi se pare că epilarea cu ceară este cea mai echilibrată opțiune de epilare. Nici nu te tai, nici nu aștepți un an, este super eficientă și, după o vreme, nici durerea nu te mai deranjează așa tare.

   Am un kit pentru epilare foarte profi care conține 7 cartușe cu ceară, hârtie și încălzitor de ceară. E super ușor de folosit, mă ține suficient de mult, și nici nu îmi face gaură în buzunar. Nu e mare filosofie, nu trebuie să stau să număr când m-am epilat ultima dată, cât am stat sau nu la soare, cât de neagră e sau nu pielea. Am păr? Înseamnă că pot să îl smulg cu ceară.kit epilare

  Asta nu înseamnă că nu pot să fiu fancy. Sunt femeie și îmi place să am opțiuni. Folosesc ceară cu miere dar și ceară cu Titaniu, Aloe și Azulena care fac aceeași treabă, îndepărtează energic părul, doar că astea sunt recomandate în special dacă ai pielea sensibilă. Îmi place faptul că se găsesc foarte ușor și știu sigur că produsele din kit sunt bune. E ceară și atât, deci își face treaba.

epilarea cu ceară produse

  Suntem femei și societatea ne-a învățat că trebuie să dăm jos blana. Asta e, cu toate o facem de aceea am simțit nevoia să vă împărtășesc părerea mea. Eu îmi comand necesarele de la Total Pro Beauty. Acolo găsești ce vrei tu, inclusiv șmecherie de aia pentru epilare definitivă, dacă ai nervi și răbdare ca să o folosești cum trebuie.

  Bun, asta a fost povestea mea epilată. Sunt curioasă voi ce preferați. Poate aveți ceva metodă revoluționară și îmi stârniți și mie curiozitatea să încerc și altceva. V-am pupat pe mustață!

   Articol scris de Hadasa Almășan, blogger la Hasada scrie.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Daca parul nu s-ar incapatana sa creasca pe unde nu trebuie, ne-am considera norocoase… din pacate scoate capul in cele mai nepotrivite momente, asa ca eu sunt mereu in razboi cu ele. Arma mea secreta… kit-ul pentru epilare cu ceara de la TPB! Dar mi-as dori un IPL… sa le extermin definitiv!

    • Valeria Chertes
    • 20/12/2016
    Răspunde

    Iar mi-ai descretit fruntea ca de obicei. Si eu tot la ceara apelez, ce e sigur, e sigur.

    • Barbalata Mirela
    • 20/12/2016
    Răspunde

    Eu am incercat cu ceara acum cativa ani. Am ramas cu „traume” . Imi aduc aminte de durere incat imi este teama sa mai incerc 🙁

    • ghelbere elena
    • 20/12/2016
    Răspunde

    Crema folosesc pentru ca am ici colo cate un fir de par.

    • Amy
    • 20/12/2016
    Răspunde

    Si eu tot cu ceara ma epilez de vreo 10 ani si mi se pare cea mai buna metoda. E adevarat, doare, dar parca-ti revine zambetul pe buze la final, atunci cand vezi ce frumos arata pielea ta si cat de fina este. 😀 Plus ca rezultatele tin cam 3-4 saptamani.

  2. Răspunde

    Varianta ideala este epilarea definitiva, facuta in momentul care pielea nu se expune razelor solare. Clar, in timpul verii ceara de preferat.

    • Lamiita Petre
    • 20/12/2016
    Răspunde

    Asaa te vreau, nu ceda in fata rugamintilor baietilor. Fara mila… poti sa le dai ceva dulce inainte dar, la pamant cu ei. Macar aici unde putem si avem cu ce. Eu daca as suferi de pilozitate excesiva, as apela totusi la chestia aia mai scumpa si as face si o mica afacere din asta. Mi-a incoltit mie o idee…La mine foarte multe chestii raman doar la stadiul de idei.

  3. urasc ceara cu viata meaa!!! am incercat o data sa epilez covorul, n-a mers, deci m-am lasat de meserie. chiar daca am mai exersat, nu ne prea impacam. asa ca raman la batrana lama de ras

    • nicolae claudia
    • 20/12/2016
    Răspunde

    eu am incercat cu ceara acum ceva timp in urma si am cam ramas cu sechele..prefer sa folosesc cremele sau bic-ul..indiferent ca uneori ma rad si de 2 ori pe saptamana

    • dumitrescu elena
    • 21/12/2016
    Răspunde

    m.ai facut sa rad cu acest dialog ,asa este epilatul cu cera nu este pentru oricine ,nu imi place dar ….este necesar ,uneori mai gasim alternative mai blande daca putem spune asa dar ,…..trebuie….

    • Violiv Rad
    • 23/12/2016
    Răspunde

    Prefer depilarea cu ceara! As testa acest chit, daca tu spui ca e bun, deoarece am un program aiurea si nicodata nu pot sa ma programez la un salon si nu am rabdare sa si astept. Pe picioare mai folosesc un aparat Rowenta care e foarte bun, dar in zona inghinala as prefera acest tip cu ceara. Merci de sfat si de recomandarea saitului!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 24/12/2016
    Răspunde

    Ceara e sfanta,smulge tot,lasa curat in urma,merita luata,eu cu ea ma impac,haios articolul,imi place.

    • stoica claudia
    • 25/12/2016
    Răspunde

    Eu folosesc crema depilatoare ,nu am incercat ceara pana acum.

  4. Răspunde

    Eu sunt extrem de fericita ca avem aceasta optiune, epilarea cu ceara, atat de „la indemana”. Adica o putem face din confortul propriei case. Lucru pe care chiar il fac de cativa ani. N-as mai renunta la ceara. Poate doar in favoarea epilatului definitiv cu IPL. Imi doresc tare mult sa fac si pasul acesta.

  5. Si eu astept sa mai creasca putin „blanita” sa o pot inlatura :))

    • Angela
    • 12/01/2017
    Răspunde

    Aparatul de epilat, de foarte multi ani si are efecte de durata, s-a mai rarit parul

    1. mie mi se pare ca ttrebuie mai multa rabdare la epilator 😀 dar este bun si el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares