Cum ceri cadouri? Scrisoare către Moș Crăciun sau wishlist de pe Dwyn?

cadouri dwyn shop

Când eram eu mai mică, pe la vreo 7 ani, cineva (nu zic cine) a avut grijă să-mi spulbere toată fericirea, să-mi pună niște cadouri în brațe și să mă anunțe că devenisem prea mare să mai cred în Moș Crăciun. Am fost dezamăgită, am plâns de ciudă pe moment. Apoi mi-a trecut și m-am încăpățânat să nu iau în seamă ce-mi zisese Bau-Bau.  Am continuat să-i scriu Moșului. N-am primit niciodată răspuns. Nici cadouri.

După ce m-am căsătorit, mi-am dat seama că și eu sunt prea mare să-i mai scriu lui Moș Crăciun și chiar am încetat să mai cred în el. Soțul meu i-a luat locul și el e mult mai atent decât Moșul. Tot ce i-am cerut mi-a adus. În nici un an n-a uitat de mine și mi-a pus sub brad fix ce era pe listă. Adio scris lui Moș Crăciun! Fie nu înțelegea ce scriu, fie mi se rătăceau scrisorile, fie la atelierele lui nu fabricau spiridușii ce-i ceream eu! Am reziliat contractul cu el și m-am mutat la Moș Daniel. El n-dwyn shopare spiriduși în subordine, dar știe un magazin, de încredere și cu prețuri corecte, din care îmi cumpără în fiecare an cadouri. Este vorba despre Dwyn Shop.

Anul trecut i-am sugerat lui Moș Daniel că aș vrea un epilator mai bun. Pentru că a găsit epilatoare ieftine și i-au mai rămas bani, din cei pe care îi planificase pentru cadoul meu, mi-a mai cumpărat și un uscător de păr. Ăsta da Moș descurcăreț! Nu vreau să fiu rea, dar adevăratul Moș ori chiar nu există, cum mi-a zis mie Bau Bau, ori n-a prins niciodată oferte la Dwyn. Altfel nu-mi explic absența lui din viața mea.

atelierulfamiliei.ro

Anul acesta merg pe aceeași rețetă și nu i-am mai scris scrisoare Moșului cu barbă albă, preferând să-i strecor bărbosului, proprietate privată, pe sub priviri, o listă de cadouri la care sper. Un wishlist mic cu produse din același magazin, Dwyn.soțul meu Moș Crăciun

De-acolo i-am luat și eu lui ceva. Nu pot să vă spun ce pentru că nu vreau să afle. El e fanul meu numărul 1 și sigur va citi asta. Posibil să răscolească totul ca să vadă ce cadouri i-am luat. N-are decât. N-o să-l găsească. Și n-are nici o șansă să-mi afle parola contului de pe Dwyn.ro ca să se uite la istoricul comenzilor! Se aude, Daniel?

Ce i-am cerut să-mi aducă?

ondulator babylissPe primul loc am pus un ondulator Curl Secret de la Babyliss. E super deștept. Face singur aproape tot. Tu doar trebuie să-l ții în mână. Moșul știe că mi-am dorit dintotdeauna să am bucle. La periile rotative nu m-am aruncat pentru că am două mâini stângi și sigur nu m-aș fi descurcat. Cu acest ondulator Curl Secret n-am nici un stres. Voi obține rapid bucle pe placul meu. Fără nervi și fără dureri de brațe din pricina rotirii periei în toate direcțiile. Știu eu că baba suferă la frumusețe, dar vă spun că suferă degeaba dacă nu se pricepe. Riscă să stea jumătate de oră cu ondulatorul clasic în păr și, la final, să-l arunce și să-și prindă părul tot în coadă. Am pățit-o eu.

Apoi, dacă-i mai rămân bani, ținând cont că ondulatorul Babyliss este la reducere și costă cu aproape 90 de RON mai puțin, aș mai pofti la o periuță de dinți electrică. La niște bucle perfecte se potrivesc și niște dinți mai albi și perfect curați, nu? Aici nu am pretenții, accept orice periuță pentru că va fi primul meu produs de acest gen și clar nu mă pricep la funcții și specificații. Merg pe mâna Moșului Daniel.

Unii dintre voi sigur aveți emoții, neștiind dacă veți primi acele cadouri pe care le-ați cerut. Eu nu am. Deși n-am să văd cadourile dinainte, pentru că Moșul meu merge pe varianta ridicare de la magazinul Dwyn, ca sa nu riște să le aducă vreun curier, când nu e el acasă, să dau eu iama în ele, știu sigur că măcar ondulatorul va fi sub brad în dimineața de Crăciun.cadouri ieftine Crăciun

Prețul e bun, produsul este în stoc și, din experiențele anterioare, știu că nu vor fi probleme cu livrarea comenzilor. Fiind din București, de multe ori am primit comenzile chiar în aceeași zi. Seriozitatea și rapiditatea chiar îi caracterizează pe cei de la Dwyn.

Prin urmare, dacă Moș Crăciun te-a dezamăgit până acum, n-are nici un sens să o mai lungești, să-i scrii o scrisoare și să te rogi ca poșta să o ducă la timp în Laponia. Scrie-i soțului un bilețel în care să-i spui cât de bune ți-ar ieși prăjiturile cu un mixer nou sau cât de fericită ai fi dacă ai primi o placă de îndreptat părul! Poți chiar să-i arăți, în trecere, ce prețuri bune au cei de la Dwyn la aparatele de făcut masaj sau la cele pentru curățarea feței. Sigur o să se prindă! Dacă visezi la ceva mai scump, nu-ți face griji! Moșul poate plăti în rate.

Și tu poți să-i cumperi lui cadoul tot de aici. Sigur vei găsi un preț bun și vei fi încântată de livrarea rapidă (oriunde, în țară, în maximum 48 de ore). Se poate plăti atât online, cât și ramburs, dacă nu vrei să vadă cineva tranzacția pe cont 😉 .

Nu te mai rețin. Sigur ai oferte de studiat și strategie de făcut. Eu îți garantez că varianta unui wishlist este mult mai bună decât cea a scrisorii pentru Moș Crăciun. Și nu mai stai nici la coadă la Poștă ca să cumperi timbru! 😛 .Cam la ce produse te-ai gândit drept cadouri, mergi tot pe îngrijire personală sau mai degrabă ai pofti la un smartphone sau la un aparat foto?

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Un ondulator din acela, imi doresc si eu. O sa iti urmez saftul si o sa ii scriu o scrisoare lui Mosu’, poate cerceteaza si vede ca am fost cuminte si bifeaza macar cateva cadouri.
    Sper sa fie baiat de treaba, ca vad ca la Dwyn sunt preturi corecte… sa tot umpli sacul…

    • Valeria Chertes
    • 16/12/2016
    Răspunde

    Cristina mi-ai adus zambetul pe fata cu articolul tau, de maine schimb si eu foaia ii pun la Mos Gheorghe scrisoarea in mana.

    • ghelbere elena
    • 16/12/2016
    Răspunde

    Degeaba ma fac ca am uita lista cu dorinte pentru ca in fiecare am mosul imi aduce orice altceva decat mi-am dorit. Pot sa urlu ca vreau ceva pentru ca cu siguranta voi primi altceva. Adevarul este ca tot ce am primit mi-a placut.

    • Cris Tina
    • 16/12/2016
    Răspunde

    Periuta de dinti electric am primit si eu de la Mos – Nicolae, deja e in folosinta de cateva zile. E dotata cu incarcator nu e cu baterii asa ca acum nu mai stau ca pe ghimpi ca nu gasesc baterii prin casa. Inainte am avut una pe baterii dar pentru ca producatorul a incetat comercializarea rezervelor pe piata am renuntat sa-o mai folosesc. De Craciun sper sa primesc in dar ghetutele mult dorite.

  2. tare-as vrea si eu un smartphone nou… dar cum bugetul e limitat, iar ce-mi doresc eu costa cam nelimitat… stau cuminte tura asta!

    • Daniela
    • 16/12/2016
    Răspunde

    Nu fac nici o lista,degeaba,nu tine cont de ea,îmi aduce tot ce vrea el.Ma multumesc si cu atât.

  3. Răspunde

    Uite ca avem ceva in comun. Asta a fost cea mai mare dezamagire a copilariei. Cand mi s-a spus ca Mos Craciun nu exista. 🙁 Tot pe la vreo 7-8 ani a fost! Vai ce am mai plans. A fost cel mai trist Craciun. Dar m-au mintit, pentru ca Mosul chiar exista. Oricine poate fi Mos Craciun. Eu am deja 2 produse in desaga virtuala a mosului de la Dwyn pentru ca anul acesta eu sunt Mosul petru sotul meu! 🙂

    • nicolae claudia
    • 16/12/2016
    Răspunde

    Sa stii ca si eu i-am scris Mosului multe scrisori cat am fost mica, si niciodata nu mi-a adus ce am cerut..Acum e alta situatia. Mos Adrian e darnic si generos. 🙂 cam tot ce mi-am dorit mi-a adus. 🙂 Anul asta nu imi doresc prea multe..doar niste produse cosmetice.

  4. Răspunde

    Nici mie nu prea imi aduce Mosul ce ii cer, pot sa ii scriu si eu lui Mos daniel al tau? :))) Poate primesc anul asta cadoul dorit. .D

  5. Răspunde

    kindle. Avem unu dar ne certam toti 3 pe el. Si vine 🙂

    • Gabryelle's Blog
    • 16/12/2016
    Răspunde

    Nici eu nu i-am mai scris mosului de multi ani, insa nici la mos iubi nu prea as vrea sa mai apelez, avand in vedere ca tot anul mi-a facut orice moft am avut. Sunt curioasa daca pana la urma ai primit ce ai vrut. 😀

    • Lamiita Petre
    • 16/12/2016
    Răspunde

    Ho,Ho,Ho… ce bine cand ai cate un Mos din asta acasa. Oare daca ii scriu lui Mos Dwyn, imi indeplineste dorinta? Un prajitor de paine macar. La cate are acolo…. ce mai conteaza ca imi da si mie unul. ?

    • stoica claudia
    • 16/12/2016
    Răspunde

    Frumos articol ,degeaba ii scriu mosului ce vreau eu ,mosu mi-a duce tot ce vrea el .

    • dumitrescu elena
    • 16/12/2016
    Răspunde

    frumos articol,degeaba ii spun mosului de cativa ani ce vreau ca nu prea imi citeste scrisoarea ,eu imi doresc un ondulator ,dar mosul imi aduce ceva dupa posibilitati dar nu ma supar prea tare ,asta este poate la anul ,poate ne imbogatim pana atunci

  6. Răspunde

    Si epilator si uscator de par? Esti o norocoasa? Eu anul trecut mi-am cumparat singura epilator, cadou „de la mine” de Craciun :)). Cat despre ceea ce ai pe lista pentru anul acesta, sa stii ca si mie imi sclipesc ochii dupa ondulatorul de la Babyliss. Am incercat sa-mi fac bucle cu placa, dar nu reusesc decat pe o parte. Aceeasi situatie si cu ondulatoarele clasice. De aceea cred ca ar trebui sa incerc ondulatorul acesta, pe care l-am vazut in atat de multe tutoriale si chiar pare sa faca singur toata treaba ♥

  7. Si sotul e fanul meu nr. 1, deci trebuie sa fiu tare atenta cand e vorba de cadouri prezentate pe aici 😀 Se vede ca ai fost cuminte si ai stiut la ce mos sa apelezi 😀

    • Barbalata Mirela
    • 18/12/2016
    Răspunde

    La mine Mosu’ sunt eu 😀 . Asa ca imi aduce dupa buget. De exemplu anul acesta vreau ca Mosu’ sa imi aduca: un telefon, o tableta, un weekend de relaxare la un SPA si multe carti. Crezi ca cer prea mult??!!

  8. Răspunde

    Ondulator automat de la babyliss am, epilator mi-am luat …. Dar daca mosul tot face un drum pana la mine … eu vreau un epilator IPL de la Remington …. era 1200 lei la un moment dat. Poate il gaseste la oferta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares