Anul acesta am oferit cadouri decorațiuni de Crăciun personalizate

bol sticla Craciun pictat manual

Mereu mi-a fost greu să aleg darurile de Crăciun pentru oamenii apropiați mie. Nu voiam să cheltuiesc o avere pe ele, dar nici să las impresia că le-am ales la întâmplare pe cele mai ieftine. Am încercat, pe rând, variante de genul cosmetice, dulciuri sau hăinuțe. Au fost apreciate, dar am simțit eu că nu-s chiar ce voiam, așa că anul acesta am sporit căutările și am decis, într-un final, să merg pe varianta unor cadouri sub formă de decorațiuni de Crăciun personalizate.

Probabil că unii dintre voi vă amintiți că am și întrebat, la un moment dat, pe pagina de Facebook, dacă știe cineva vreun site de unde să le pot comanda. După analize și căutări amănunțite, de-a lungul căror am vrut să renunț chiar la ideea mea și să mă limitez la a oferi coșuri cu fructe, pentru că nu găseam nimic special care să merite banii (majoritatea celor care vindeau globuri cu poza foloseau globuri la 3 lei bucata și puneau o fotografie în ele și asta ridica prețul la vreo 25-30 de lei), am dat peste cei de la Artstip.

Am găsit la ei o mulțime de globuri de Crăciun și decorațiuni din sticlă, la prețuri mai mult decât acceptabile, și m-am mirat că se pot personaliza fără nici un cost suplimentar. Am comandat câte un glob pentru fiecare membru adult al familiei, am ales același modelul (globul 3 de la secțiunea ornamente de iarna – globuri de 8 cm) și pentru nepoțica Alexandra și pentru o altă nepoțică, pe care o aștept cu mare drag, am comandat niște globulețe cu Minnie. Pe fiecare glob am solicitat să se scrie Crăciun, anul și prenumele celui care va primi cadoul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe lângă globuri, am comanda și niște boluri absolut senzaționale, tot din sticlă, tot pictate manual, pentru a oferi câte unul fiecărei familii pentru care am vrut să fiu Moș Crăciun. Doar nu era să ratez ocazia și să nu fac câte un glob personalizat și pentru mine și pentru soțul meu! bol sticla Craciun pictat manual cadouri personalizate Crăciun

Eu sunt de părere că arată adorabil decorațiunile astea. Un singur lucru l-aș schimba la ele -scrisul nu l-aș realiza cu sclipici (pentru că nu prea agreez sclipiciul prin toată casa), ci cu vopsea simplă. În rest, nu pot decât să mulțumesc Artstip pentru că există și pentru că am scăpat așa de ieftin cu darurile și toți cei care le-au primit au fost încântați.

Scriu rar să mulțumesc pentru lucrurile pe care le plătesc. Scriu mai des despre chestii primite gratis sau în teste. Aici n-a fost nimic gratis și, cu toate astea, am simțit nevoia să mulțumesc pentru că, printre zecile de site-uri cu globuri din plastic oribile, personalizate, cu prețuri cât pentru 2 kilograme de carne, există și produse cu prețuri accesibile. produse din materiale de calitate, care fac oamenii să se simtă cu adevărat speciali. Fac o mulțime de alte chestii minunate, toate din sticlă, pictate manual. Nu o să le amintesc eu, tocmai pentru că acesta nu este un advertorial. Cei interesați de ele le vor găsi sigur.

Ce ziceți, vă plac darurile alese de mine?

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Poti sa ma treci si pe mine pe lista de cadouri de anul viitor? 😀 Sunt geniale globuletele personalizate. Eu m-am chinuit intr-un an sa scriu cu oja pe un globulet pe care voiam sa i-l ofer unei prietene. A fost un esec total. Mi se pare superb globuletul pe care l-ai ales, iar scrisul cu sclipici e minunat (iubesc sclipiciul in general ♥). Super cadouri ai facut!

    • Alina
    • 26/12/2016
    Răspunde

    Ce idee minunata, arata super 🙂 si sunt absolut sigura ca au avut efectul dorit. Nu m-am gandit niciodata la un astfel de cadou dar poate pe viitor voi alege acest tip de globuri pentru persoanele dragi mie.
    Craciun fericit!

    • Barbalata Mirela
    • 26/12/2016
    Răspunde

    Si mie imi plac globurile; de fapt rtot ce inseamna decoratiuni de Craciun imi iau ochii. daca ar fi dupa mine si , mai ales, as avea bani, as cumpara in prostie 😀

    • Vanda
    • 26/12/2016
    Răspunde

    Multumesc pentru idee! Am intrat pe site-ul Artstip si imi place am vazut.

    • Valeria Chertes
    • 26/12/2016
    Răspunde

    Ai avut o idee excelenta cred ca toata lumea a fost multumita. Bolurile mi s-au parut geniale.

    • Tatiana Sorina
    • 26/12/2016
    Răspunde

    Imi plac toate toate toate decoratiunile de Craciun,as face casa sorcova. :))

    • nicolae claudia
    • 26/12/2016
    Răspunde

    foarte buna ideea..chiar nu ai cum sa dai gres cu asemenea cadouri

    • Pusa Raisa
    • 26/12/2016
    Răspunde

    Mie au inceput sa-mi placa cadourile personalizate de cativa ani in urma cand inca mai eram in campul muncii si colegii de birou pe langa cadoul de baza mi-au daruit o cana care sincer nu era cine stie ce dar scria pe ea :: Pentru PUSA ,cea mai buna sefa . Sincer mi-a placut mult ideea si de atunci surprind si eu in anumite zile festive sau chiar de sarbatori pe unii membri ai familiei sau pe unii prieteni cu mici chestii personalizate. Acum gasesti mai usor astfel de lucrusoare si chiar sunt foarte de efect . eu oricum apreciez asa ceva mai mult decat un cadou mai substantial . Deasemenea stiu ca pe vremea cand foloseam batiste din panza ( nu erau aceste servetele din hartie ) am primit un set din 6 batiste pe care erau brodate initialele numelui meu, un cadou derizoriu s-ar crede,dar eu am fost incantata de-a dreptul Ar mai fi multe de spus dar ma opresc aici. Te apreciez Cristina ca te-ai gandit sa faci cadouri personalizate ,

    • ghelbere elena
    • 27/12/2016
    Răspunde

    Ideile tale de cadouri am sa le pun in practica la Craciunul urmator.

    • dumittrescu raluca
    • 27/12/2016
    Răspunde

    le pune in practica anul viitor

  2. imi plac cadourile personalizate, le apreciez mai multe decat seturile banale pe care le folosim in ziua de azi, ca sa scapam mai repede! sper sa nu uit recomandarea ta pana la anul si sa profit si eu de sarbatori pentru a oferi ceva frumos!

    • Lamiita Petre
    • 27/12/2016
    Răspunde

    Wow… ce-mi plac. Am intrat pe site si imi plac mai multe chestiute de pe acolo, le-am luat la rand pe toate. Mi se par niste cadouri foarte inspirate si inedite. Sper sa nu uit pana la anul viitor sau pana la primul eveniment cand va trebui sa fac un cadou cuiva.

  3. Foarte frumoase sunt. Asa ceva voi face si eu anul viitor, sunt cam in pana de idei.

  4. Răspunde

    O idee foarte inspirata! Eu in urma cu vreo 4 ani i-am facut cadounasei de ziua ei o cana personalizata cu ea si MJ ca e mare fan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares