Top 7 motive pentru care am decis să fac prima comandă pe Bottega Verde

Nu mai știu la cine am citit prima dată despre un produs Bottega Verde, un demachiant pentru ochi. N-aș vrea să arunc un nume, la întâmplare, și să greșesc. Mai bine mă abțin. Eu, posesoare de piele sensibilă și grasă, după cum mă știți. Nu folosesc prea multe produse de îngrijire și nici nu am înțeles, până la un punct, care sunt diferențele între anumite produse, în funcție de tipul sau mai ales de proveniența lor. Apoi,  în urmă cu vreo 4-5 ani, am primit cadou de la o rudă din Italia, o cremă cu lămâie. Nici una din cremele cu lămâie de la noi nu avea nici o legătură cu acel produs. Mirosul era dumnezeiesc și textura nu mai zic.

Atunci când am citit articolul despre care spuneam mai sus(acum vreo două luni), primul gând a zburat spre crema aceea primită din Italia. De atunci îmi tot răsună în minte numele magazinului ăstuia plin de cosmetice naturale italienești, Bottega Verde. Chitroasă, cum mă știți, mi-am pus pofta în cui și am zis că îmi iau altă dată produsele dorite. Acel altă dată a venit azi. E gata prima mea comandă de pe acest site. N-o să vă spun ce mi-am luat, asta rămâne pentru un alt articol. Astăzi vă prezint doar motivele pentru care am finalizat această primă comandă.

1. Sunt cosmetice naturale

Asta înseamnă produse potrivite și pentru tenul meu sensibil, fără parabeni și alte porcării în compoziție, gata gata să îmi ucidă tenul și așa agresat de chestii nasoale precum poluare, praf, etc. Cosmeticele naturale, ca și alte tipuri de produse de același fel, nu au efecte adverse, nici asupra tenului, nici asupra organismului. Untul de karite (shea), uleiul de argan, mierea, strugurii roșii sunt doar câteva din ingredientele naturale pe care le iubesc. bottegaverde-homepage-banner5

2. Sunt produse italienești

Cu riscul de a părea snoabă, eu am mare încredere în produsele italienești și în cele franțuzești. Mi se pare că ingredientele folosite sunt mai de calitate și că aceste două popoare chiar acordă importanța cuvenită lucrurilor pe care și le pun pe față. Faptul că brandul ăsta are o tradiție de 40 de ani în Italia, îmi dă și mai multă  încredere că am făcut alegerea corectă.

3. Gamă largă de produse

Mie nu îmi place să fac 100 de comenzi pe lună, să îmi iau un șampon dintr-un magazin, un gel de duș din altul și așa mai departe. Aici le găsesc pe toate. Prin urmare, dacă totul va fi ok cu prima comandă, de luna viitoare îmi pot cumpăra toate produsele de îngrijire și make-up de aici. Au produse pentru toate tipurile de ten, pentru corp, pentru păr, pentru copii, pentru protecție solară, produse pentru machiaj și produse pentru bărbați. Să mai zic și de parfumuri și de seturi faine de oferit cadou?

4. Au super reduceri

Toate produsele pe care mi le-am comandat astăzi erau la reducere. Unele aveau prețul mai mic cu 64%. Măști de față la jumătate de preț, parfumuri la prețuri foarte mici și ele. N-au o categorie specială pentru reduceri, poate tocmai pentru că sunt prea multe produse care s-ar încadra acolo. În schimb, în fiecare categorie de produse aveți filtre speciale pentru selectarea produselor cu discount de un anumit procent (30%, 40%, 50%). Oricum, e imposibil să ratați reducerile semnalizate cu roșu.

5. Transport gratuit

La comenzile mai mari de 99 de lei transportul este asigurat gratuit de către magazin. Practic, doar nu eram nebună să cumpăr de 85 de lei și să plătesc transport, când puteam să îmi mai iau un demachiant sau alt produs pentru mine și să beneficiez de cost de livrare 0 lei.

6. Oferte speciale pentru membri

Încă de acum 2 luni m-am abonat la noutăți la ei pe site și am început să primesc tot felul de oferte speciale destinate membrilor comunității. Asta mi s-a părut interesant pentru că alte magazine nu oferă genul acesta de reduceri suplimentare. De exemplu, azi am primit o ofertă de reducere suplimentară 5% la gama de cadouri pentru bărbați.

7. Cadou la orice comandă

Mă refer aici tot la comenzile mai mari de 99 de lei. La orice astfel de comandă plasată pe site, îți poți alege să primești cadou unul din produsele disponibile în lista specială de cadouri. De pildă, astăzi erau vreo 5 cadouri din care să aleg, cel mai scump valorând 52 de lei. Nu sună rău, nu? După ce adăugați produse de minimum 99 de lei în coș, sub lista de produse vor apărea produsele disponibile din care să vă alegeți cadoul. cadou bottega verde

Sunt mai mult decât încântată că am reușuit să fac asta pentru mine și aștept produsele cu toată încrederea. Sigur că vă voi ține la curent cu păreri despre ele. Până atunci, eu mă duc să îmi aștept cuminte comanda și pe voi vă las să vă delectați cu produsele de pe www.bottegaverde.ro

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Elke
    • 23/08/2016
    Răspunde

    Imi place sa folosesc produse naturale,multumim de recomandari

    • Cristina
    • 23/08/2016
    Răspunde

    Si mie imi plac! Am cumparat si din Italia si am dat si comenzi online. Aromele le diferentiaza de celelalte.

    • Tatiana Sorina
    • 23/08/2016
    Răspunde

    Arată super bine,nu am folosit dar n-ar tenta. Mulțumim ptr pont. :*

  1. Răspunde

    Chiar acum o sa intru pe site-ul lor. Si eu am incredere in produsele cosmetice italienesti si frantuzesti. 🙂

    • Nicolae claudia
    • 24/08/2016
    Răspunde

    Chiar sunt curioasa ce ti-ai luat si asteptam pareri

    • carmen
    • 24/08/2016
    Răspunde

    Iti dau dreptate, Franta si Italia chiar au multeeee minunatii ptr ten si nu numai, de calitate superioara. Acum ceva ani am castigat o crema de la E’lbolario(sper ca am scris corect) de iris, doamne cum mirosea crema aia si mirosul persista f f mult. Am cumparat mai apoi din italia un parfum de la Primavera, iarasi minunattttt, inca il am, nu ma indur sa il termin, il folosesc mai rar. Deci clar astept sa ne spui ce ti ai luat si urmeaza sa cotrobai si eu prin site dupa bunatati.

  2. imi plac maxim produsele lor! si eu astept un colet :p adevarul e ca au preturi ok, eu am ochit un set cu vreo 6 produse la 99 lei, cu aroma de iris. mi se pare super afacere! seturile, cel putin, imi fac toate cu ochiul! sa te bucuri de produse si sa le folosesti cu drag!

    • ghelbere elena
    • 24/08/2016
    Răspunde

    Am citit mult in ultima vreme despre produsele de la Bottega Verdee si numai lucruri bune. Poate in curand voi face si eu o camanda.

  3. Răspunde

    Cred ca in curand am sa le incerc si eu! Prea le laudati… ma duc sa-mi fac o mica lista de cumparaturi 🙂

  4. Răspunde

    Sa stii ca am auzit si eu de produsele lor dar nu am folosit pana acum. Insa am auzit doar cuvinte de lauda 🙂

    • Lamiita Petre
    • 24/08/2016
    Răspunde

    Nu ma mai intarata. Ori nu pot sa imi iau ceva acum fiindca e planificat bugetul deja si imi ramane doar gandul la ele, ori schimb prioritatile. Ma risc …. vad eu ce-o iesi. Nu am folosit nimic de la ei dar in ultimul timp am auzit tot mai mult vorbindu-se despre acest brand.

  5. Răspunde

    Hmmmmm, uite ca pe astia nu i-am incercat :)) Sa intru intr-o farmacie si sa vad ce scrie pe lista de ingrediente si mai exact parfumul e de interes maxim. Ar fi de preferat sa nu existe sau in cazul in care e, sa fie la coada listei de ingrediente. Will get back to you 😀

    • Camelia Covaci
    • 24/08/2016
    Răspunde

    Eu sunt curioasa de gelurile de dus si de lotiunile de corp inmiresmate de la Bottega. Am inteles ca au un miros…awesome!

  6. Par grozave, eu inca nu le-am incercat dar m-ai facut curioasa.

  7. Răspunde

    In ultimi ani am invatat pe propria mea piele ca pentru produsele bune merita sa platesti mai mult. Pana la urma o faci pentru tine. O sa comand si eu de la ei, ca am intrat pe site si mi-a placut ce am gasit acolo.

    • Albu Steluța Georgiana
    • 24/08/2016
    Răspunde

    N.am comandat încă ,dar am notat!

  8. Răspunde

    De tinut minte. O sa ma uit si eu pe site

  9. Pentru pielea sensibila au cele mai bune produse incercate de mine pana acum. Si am incercat destule 🙂

  10. Am incercat si eu un gel de dus cu ciocoooo…acum vreo doi ani si l-am adorat <3

    • Barbalata Mirela
    • 25/08/2016
    Răspunde

    Nu am folosit aceasta gama pana acum. Stiu ca sunt la cautare dar nici eu nu stiu de ce nu le am incercat pana acum.

    • Deea
    • 25/08/2016
    Răspunde

    Am auzit de ei! Au produse foarte bune!

    • Aniela
    • 25/08/2016
    Răspunde

    Si eu am cumparat de la ei un gel de dus cu cicolata acum cativa ani pacat ca nu mai au acest gen de produs ca il caut de mult si nu il gasesc!A fost minunat si cu o aroma delicioasa!

    • Amy
    • 25/08/2016
    Răspunde

    Felicitari pentru noul „look”, imi place mult mai mult fata de cel anterior. 😀 E un pas inainte!

  11. Răspunde

    Eu am pus ochii pe gama aceea cu Iris (sunt 5-6 produse intr-un set)… nu mai pot, trebuie sa fie a mea!

    • Hacman Mariana
    • 26/08/2016
    Răspunde

    Cu siguranta orice persoana care va incerca astfel de produse nu are cum sa nu fie incantata!Nu am folosit dar sunt tentata sa le incerc…Multumim de articol!

  12. Răspunde

    Am folosit si eu produse de la ei cand lucram in Italia si am fost multumita. Nu mai retin exact ce am mai comandat in afara de o caseta plina de cutiute cu fard de pleoape si un creion care ascunde cearcane, dar stiu ca produsele erau ieftine si ca am fost incantata de ele si ca s-au ingalbenit vecinele de necaz cand mi-au vazut caseta aia cat un pepene. :)))

  13. Ma tenteaza si pe mine produsele lor, in special rujurile. 😀

    • stoica claudia
    • 28/08/2016
    Răspunde

    Multumim de recomandare ,o sa intru si eu pe acel site

  14. Să știi că am auzit și eu de site și mă cam bate gândul. Vreau de toateeee. :))
    Îmi plac mult produsele astea „verzi”, mai ales că am piele sensibilă și mi-e teamă uneori să folosesc creme din afara zonei mele de confort.

  15. 1,2,5,7 sunt motive wow de care si eu voi tine cont!

    • Giulia
    • 14/07/2017
    Răspunde

    Buna, am incercat si eu produsele de la Bottega Verde si sunt foarte multumita de ele, am scapat de problemele tenului meu mixt. Puteti vedea toata parerea mea pe blogul
    http://caliphsobeautyblog.com/bottega-verde-prima-comanda/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares