Un barbat ingrijit va fi mereu atent la parul din aceste cinci zone ale corpului sau

Barbatii vin de pe Marte si femeile vin de pe Venus. Pe Venus nu se obisnuieste ca femeile sa isi poarte parul impletit pe picioare si nici perciunii pana la barbie. Barbatilor nu le-ar placea asa ceva. In schimb, ei sau, mai precis, multi dintre ei, cred ca fiintele gingase de pe Venus sunt obligate sa ii suporte „imblaniti” de-a binelea, ba chiar au impresia ca sunt si adorati pentru un asemenea aspect. Sunt de acord cu voi ca suntem diferiti, ca barbatii au fost si vor fi intotdeauna mai parosi si unora dintre femei chiar le-ar displacea un barbat fara pic de par pe piept. Totusi, majoritatea preferam barbatii ingrijiti. Ingrijirea corpului, in general, si cea a parului, in mod special, nu afecteaza in nici un fel barbatia si imaginea de mascul feroce. Cum ar trebui sa arate un barbat ingrijit, gata oricand sa fie dezmierdat, sarutat si… acceptat in dormitor?

Obrazul mereu neted

In cazul barbatilor care nu poarta barba sau mustata, barbieritul nu trebuie sa se faca o data pe saptamana. El ar trebui sa intre in ritualul zilnic de ingrijire. Un obraz mereu neted este, in primul rand, un semn al respectului pe care ti-l porti tie insuti. Cu atatea aparate moderne de ras, e foarte simplu sa scapi de firele crescute peste zi, in fiecare dimineata, in doar 2-3 minutele. Stiu barbati care se plang de iritatiile care apar dupa ras. Ele nu pot aparea din cauza aparatului, atata vreme cat folosesti unul performant, cu tehnologii de ultima generatie, precum aparatele Philips. Daca foloseste un astfel de aparat si problemele persista, in mod sigur trebuie sa schimbi crema, lotiune sau balsamul dupa ras.

Barba si mustata impecabile

7207175072_2d9eb3749b_oDaca ea a ales sa te iubeasca cu barba sau cu mustata si tu te simti bine asa, e perfect. Nimeni nu are nimic sa iti reproseze. Banuiesc, insa, ca nu vrei sa iti spuna copiii pe strada „Sarut-mana, parinte!” si nici ei nu ii place aspectul de barba incalcita sau senzatia unica de a saruta o mustata prea lunga. Pentru asta s-au inventat tot felul de aparate de tuns. Foloseste-le cu incredere de cate ori ai nevoie! Tunde mustata si barba la timp, da-le forma care se potriveste cel mai bine fizionomiei tale si nu uita de perciuni si de parul de pe gat. Am zis ca ii place barba, nu barba extinsa pana la piept!

Piept ingrijit

Daca tot am pomenit cuvantul piept, sa vedem ce e de facut in privinta pilozitatii de pe aceasta zona a corpului barbatilor. Din nou, sunt constienta ca multi barbati cred ca masculinitatea lor se dovedeste si prin desimea si lungimea parului de pe corp. Femeile nu cred asta. Nici macar cele care adora sa atinga un piept paros sau sa vada 1-2 fire de par iesind la iveala, din camasa generos descheiata la piept, nu vor fi incantate sa descopere puiul de maimuta de pe un piept neingrijit. Un trimmer nu costa foarte mult, e usor de folosit, nu provoaca nici un fel de durere(pentru ca el nu smulge, ci scurteaza) si trebuie sa existe in trusa ingrijire a fiecarui barbat care se respecta. Parul ramane acolo, dar aspectul lui va fi unul sexy si ingrijit.

Atentie la parul din nas si urechi!

Cu nasul nu stiu daca ar fi asa o mare problema pentru ca toti si-l vad in oglinda si observa cand firele de par cresc prea lungi si devin inestetice, iesind practic din nas. E drept ca parul din nas are un rol important, acela de bariera pentru praf si bacterii, dar nu e obligatoriu sa fie foarte lung pentru a-si indeplini sarcina cu succes. Exista aparate de tuns speciale pentru nas. Ele pot fi folosite si pentru urechi. Exista destui barbati care neglijeaza aceasta zona pentru ca ea nu prea se vede in oglinda. Totusi, daca va stiti cu probleme, ar trebui sa fiti mai atenti la parul din urechi. Cu aparatul respectiv, scapi de par in cateva secunde, fara sa fie necesar sa te ajute cineva si fara sa te temi ca te-ai putea accidenta.

Subrat curat si parfumat

Nu stiu cum li se pare altor femei dar eu gasesc total dizgratios sa stau langa un barbat care salta mana sa se tina de bara de sus din autobuz si, de sub maneca larga a tricoului, lasa la vedere un superb „arici” la subrat. Aceasta zona ar trebui sa fie mereu epilata si asta nu doar din motive estetice. E bine stiut ca un subrat cu par, atunci cand transpira, emana un miros greu de suportat. Nici un deodorant, oricat de scump, nu poate face fata in astfel de situatii.

Ca barbat, sunt sigura ca stii exact ce aparate de ras/tuns/stilizat trebuie sa folosesti pentru a te ocupa de toate aceste zone cu probleme. Daca esti femeie si tocmai ti-ai dat seama ca exista o modalitate prin care el sa isi pastreze parul de pe piept doar scurtandu-l pentru a-i da un aspect ingrijit, poti sa ii faci cadou, cu urmatoarea ocazie, un aparat multifunctional de ingrijire corporala. Poti incepe cautarile de aici pentru a te asigura ca ii cumperi un produs inovativ si performant.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Imi place articolul!L-am distribuit sa vada si altii cum trebuie sa aiba grija de aceste parti ale corpului…eu una am noroc ,sotul meu se ingrijeste..imi face tot timpul pe plac))ma refer la faptul ca nu suport sa-l vad cu barba..mie una nu mi-au placut niciodata barbatii cu barba,cioc….asta sunt eu )))

    • Andreea
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Hai ca e bine, al meu nu are nici barba si nici par pe piept :))) I-am propus de cateva ori sa il epilez pe picioare cu aparatul meu, sa vada cum e si prin ce trecem noi ca sa ne ingrijim.

    • stoica claudia
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Frumos articol despre barbati

    • Irina Sima
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Orice barbat ar trebui sa aiba grija la imaginea lui si sa fie atent la igiena si la felul in care arata. Cred ca si ei s-au saturat sa li se spuna ca „barbatul e dovada clara ca omul se trage din maimuta”.

    • ghelbere elena
    • 16/02/2016
    Răspunde

    Foarte bun articolul, ar trebui sa-l citeasca cat mai multi barbati dintre aceia care nu au grija de igiena lor personala.

    • Tudorita
    • 16/02/2016
    Răspunde

    Da clar barbatii ingrijiri sunt sexy si apetisanti.Cei nespalati si cercatiti cu apa si sapunul bleah.Misto articolul!

    • Catalina Dumbrava
    • 16/02/2016
    Răspunde

    Imi place tare mult, foarte interesant si educativ 🙂 . Mie personal imi place fara barba 🙂 .

    • Nicu
    • 16/02/2016
    Răspunde

    Chiar dacă sunt prezente doar domniţele la comentarii, vin şi eu să spun. Urăsc părul de oriunde ar fi el…..doar cel de pe „mansardă” nu. Chiar dacă e „lumina stinsă”, nu îmi este greu deloc ca să mă îngrijesc. Şi ce dacă nu sunt un mascul feroce……dar nu se agaţă nimeni de mărarul de pe picioare sau…..de prin urechi sau nas.
    Cu aşa tehnologie, doar să vrei, şi nimeni nu mai întoarce capul atunci când treci.

  1. Răspunde

    Si eu cred ca un barbat ingrijit trebuie sa aiba mereu grija de aceste zone pentru ca asta arata in primul rand ca se respecta pe el.

  2. Răspunde

    Imi plac barbatii care se ingrijesc si nu las totul la voia intamplarii. Nu cred ca trebuie sa aiba obrazul neted dar nici sa fie plin de par dezordonat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares