De ce sa iti cumperi un ceas cu cuc

ceas cu cuc

Daca te gandesti sa iti decorezi locuinta cu un obiect care are si o functie practica, nu doar estetica, ai putea sa te orientezi si asupra unor ceasuri cu cuc   extrem de simpatice, alegand din catalogul nostru online de produse, modelul adecvat pentru tine.

Ceasurile cu cuc al caror design inglobeaza elemente precum o mica pasare si o casuta sau cabanuta din lemn, pot insufleti orice incapere, aducand o nota de culoare. Personal, pot spune ca ma atrag ceasurile cu cuc din quart, deoarece au in componenta lor un mecanism care functioneaza pe baza electrica, adica cu baterii. Pe deasupra, in cazul acestora, nu este nevoie sa le intorci manual, precum la majoritatea celor de pe piata. Ai la dispozitie modele variate: cu cuc, cu pendul, dar si cu leagan sau pentru birou. Cadranul din lemn arata foarte frumos si elegant, putand fi omologat oricarui design interior cu aspect mai rustic, fiindca acest material, lemnul, confera o doza de caldura oricarui spatiu. Noaptea, poti ajusta cu usurinta, in mod automat setarile aparatului, oprind sunetul, pentru a nu te deranja in timpul somnului. Unele ceasuri din stoc sunt viu-colorate, si contin elemente ludice, care le sporesc frumusetea, precum floricele si mini-statuete, pasari etc. Originalitatea acestor produse este scoasa in evidenta si prin faptul ca unele modele de ceasuri sunt pictate manual. Fie ca alegi sa iti achizitionezi un ceas marca Trenkle sau de la producatorul de top, Schneider, ai urmatoarele optiuni referitoare la sunet: cu/fara melodie, plus cantecelul “tril de cuc”, care poate constitui o adevarata incantare, in special pentru cei mici.

Daca din interiorul tau lipseste acel ceva, poti adauga decorului din bucatarie, hol sau living, ceasuri de perete. Acestea se bucura de un design mai minimalist, redus la cateva figuri geometrice de efect, conferind un stil de eleganta caracterizat prin simplitate. Unele modele contin un set de douasprezece melodii, din care tu o poti selecta pe cea preferata. De asemenea, ai la dispozitie produse disponibile pe mai multe culori. Astfel, pe un perete alb, de exemplu, un ceas modern in designul caruia predomina negrul, va intregi aspectul interiorului tau. In acelasi timp, poti opta pentru rosu, verde crud, albastru turcoaz, care sa ofere un contrast puternic si de efect cu nuanta in care sunt vopsiti peretii casei tale.

atelierulfamiliei.ro

Nu in ultimul rand, alegerea unui ceas cu cuc te poate scoate din incurcatura atunci cand nu ai idee ce cadou sa oferi cuiva la o petrecere de casa noua sau cu orice alta ocazie.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Acest ceas minunat imi aminteste de ceasul bunicilor mei..pare identic..si totusi au trecut atatia ani..intradevar este un dar minunat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares