Viata cu Selfie Stick Tellur TL7-5W

Chiar daca nu sunt eu genul care isi umple pagina de facebook cu poze tip selfie, asta nu inseamna ca nu imi place sa imi fac astfel de poze pentru a imortaliza un look sau un eveniment important. Oricat as fi incercat, niciodata nu reuseam sa cuprind in acest tip de poza si decorul sau peisajul, asa cum as fi vrut. Situatia s-a schimbat incepand de luna trecuta. Acum, nu numai ca pot sa imi fac singura poze in care sa apar si eu si sa se vada clar locatia, dar pot sa „introduc” in poza mea cati prieteni vreau. Cum? Cu o minune de selfie stick.

Vreti sa fiu sincera? Inainte sa il primesc si sa il folosesc, aveam senzatia ca un astfel de „bat” nu foloseste la nimic. Radeam adesea de pozele de pe facebook, in care o sapa sau un faras din plastic tineau loc de selfie stick dar, de cand am primit selfie stick-ul Tellur TL7-5W, nu ma mai despart de el. In geanta sau in masina, il tin mereu la indemana.

Pe scurt, ce e cu ustensila asta? Este formata dintr-un bat telescopic din aluminiu, cu maner antiaderent, prevazut la capatul opus cu un suport(clema) pentru telefon. In acest suport intra cam orice tip de telefon(este extensibil si suportul) si e mentinut acolo in siguranta. Nu e cazul sa va faceti griji ca telefonul ar putea scapa in timp ce faceti poza. Suportul strange telefonul destul de bine, ca intr-o menghina si, fiind imbracat in cauciuc, nu permite telefonului sa alunece.

Suportul sau batul, cum il numesc eu, extensibil si el, poate fi folosit atat pentru selfie-uri personale cat si pentru selfie de grup sau selfie cu peisaj. Cand este inchis, are o lungime de 23,5 cm. In pozitie deschisa(extins la maxim) masoara 100,5 cm. Dispozitivul in sine este destul de usor(180 gr.) asa ca poate fi purtat chiar si in geanta.

Cum procedam pentru a face o poza cu ajutorul acestui selfie stick? Pozitionam telefonul in suport, pornim conexiunea Bluetooth a telefonului si deschidem selfie stick-ul cu ajutorul botonului on/off din capatul manerului. Dam, de pe telefon, cautare dispozitive bluetooth si conectam cele doua gadgeturi. De acum nu mai ramane decat sa pozitionam telefonul in pozitia dorita(aveti suportul prevazut cu un „surub” din plastic care permite ajustarea lui in pozitia dorita) si sa facem poza. In momentul in care apasam pe butonul de pe manerul selfie stick-ului, camera telefonului declanseaza automat si face poza.

La ce telefoane se potriveste acest selfie stick? La majoritatea telefoanelor de pe piata, care ruleaza pe sisteme de operare Android sau IOS. Clema de prindere a telefonului are o deschidere de maximum 8,5 cm. Eu l-am folosit pe un Allview P6 Qmax, un iPhone 5S, un Samsung Galaxy S6 si un HTC Desire 526 G. A functionat din prima, fara probleme, pe fiecare din ele.

Selfie Stick-ul Tellur nu are nevoie de baterii. El are incorporat un acumulator cu o capacitate de 45 mAh. Eu il butonez de mai bine de o luna si in acest interval de timp l-am incarcat o singura data. O incarcare completa si corecta(dureaza aproximativ o ora) a dispozitivului, va asigura o autonomie de 100 de ore in stand-by. Evident ca utilizarea intensiva presupune incarcari mai dese. Incarcarea se face prin cablul USB pe care il gasiti in cutia cu produsul.

Sper ca acum e clar pentru toata lumea la ce foloseste un selfie stick, de ce m-am indragostit de selfie stick-ul de la Tellur si cat de simplu este de folosit. Va las si cateva poze, atat cu produsul, cat si poze realizate cu ajutorul sau. Vreti si voi selfie-uri perfecte? Cumparati-va un selfie stick Tellur cu bluetooth!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 04/01/2016
    Răspunde

    E timpul sa-mi iau su eu ,sincer nici nu stiu cum se foloseste sau la ce m-ar ajuta…Dar e la moda si trebuie sa tii pasul cu tehnologia…Am sa invat de la fiica-mea…?

    • UNGUREANU LIDIA
    • 04/01/2016
    Răspunde

    Mi-a adus si mie Mosul un selfie-stick…chiar e bun. Ne-am pozat in fel si chip, sarbatorile astea.

    • UNGUREANU LIDIA
    • 04/01/2016
    Răspunde

    Sa-l folositi cu placere!!!

  1. Răspunde

    Aceeasi parere o aveam si eu inainte de a-l folosi: o aiureala de bat, dar dupa folosire chiar mi-am dat seama ca este foarte util. Mai ales ca mie imi plac selfie-urile maxim :)))

    • Aluculesei Brindusa
    • 04/01/2016
    Răspunde

    sa te bucuri de asa minunatie!

  2. Sa-l folosesti cu drag. Eu inca nu mi-am luat unul dar vad din ce in ce mai multa lume ca le foloseste si parca incep sa prind curaj. Cand au aparut, chiar mi se parea oarecum ciudat dar si comic sa-ti scoti batul din poseta, sa-ti prinzi telefonul in el si sa te pozezi, dar la fel de ciudati erau la inceput si cei care foloseau auricular si ziceai ca vorbesc singuri si acum chiar e o necesitate mai ales la volan…

    • stoica
    • 04/01/2016
    Răspunde

    Interesant,sa-l folosesti cu placere

    • Vanda
    • 05/01/2016
    Răspunde

    Pana acum ceva timp in urma nu dadeam mare importanta acestui obiect. Acum o luna, am facut o excursie in afara tarii impreuna cu familia. La un moment dat, fiica mea a scos din geanta un astfel de obiect si ne-a aranjat la poza. Vreau sa spun ca abia atunci am vazut utilitatea obiectului. Au iesit niste poze super faine.

    • Elke
    • 05/01/2016
    Răspunde

    Sa te bucuri de el si sa faci poze frumoase,m-ar incanta si pe mine unul 🙂

    • Aniela
    • 05/01/2016
    Răspunde

    Toata lumea are bat din asta,eu inca nu mi-am luat dar mi-ar placea sa am unul sa imi fac selfie,oricum asa patim toti intai nu ne plac anumite gageturi si apoi o data ce le avem ne plac.Sa il folosesti cu placere!

    • oana
    • 09/01/2016
    Răspunde

    Pret?

    • Hacman Mariana
    • 19/01/2016
    Răspunde

    Sa-l folositi cu placere!Superbe fotografii!Merita cumparat asa o minunatie!Se pare ca devine din ce in ce mai folosit de multi dintre noi..o investitie pe cinste!

    • Aniela
    • 20/01/2016
    Răspunde

    Da cred ca e bun tare cand vrei sa il faci selfie,toata lumea are bat de asta eu am impresia ca am ramas in urma ca nu am bat de asta smecher.Sa il folosesti cu placere!Ma bate gandul sa imi iau si eu un selfie stick.

    • Hacman Radu
    • 22/01/2016
    Răspunde

    Fotografiile sunt foarte reusite!O familie minunata!Acum majoritatea tinerilor detin un astfel de accesoriu,este si la moda si util..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares