Ai nevoie urgent de bani? Ia un imprumut rapid online! Afla aici de unde, cum si cu ce dobanda!

portofel cu bani

Mai ai zece zile pana la salariu sau pana vine postasul cu pensia si mai ai bani doar de paine? Fie ca e o situatie speciala luna aceasta, pentru ca ai cheltuit prea mult de sarbatori, sau te confrunti lunar cu ea, stiu prin ce treci. Si noi am trecut prin asta de cateva ori. Rudele, oricat de darnice ar fi, te ajuta o data si apoi iti spun ca au alte probleme. Prietenii n-o duc nici ei mai bine sau poate chiar ai noroc de niste prieteni care, si daca au bani, atunci cand aud de dat bani cu imprumut, se trezesc ca le fata si vaca pe care nu o au.

Ai incercat sa te imprumuti de la banca dar astia iti cer 1 milion de hartii si iti dau banii peste o luna, cand tu ai nevoie de ei urgent. Ce faci in cazul asta? N-ai de ales: copiii au nevoie de ghete urgent, nevasta de medicamente si tu nu mai ai abonament RATB. E musai sa cauti un creditor. Dar care? Care din institutiile astea nebancare de finantare e mai transparenta? Cum sa te feresti de firmele care iti dau bani cu imprumut si ascund costuri pe care le afli abia cand vine vorba sa platesti? Alegi una care are toate informatiile la vedere si iti spune de la inceput cati bani iti poate da, cum ii obtii, in cat timp trebuie sa ii returnezi si care e dobanda.

Din tot ce am gasit eu pe internet, TeleCredit mi-a atras cel mai tare atentia.

In primul rand am analizat opiniile clientilor despre institutiile de la care au imprumutat bani pana acum si am gasit o recenzie telecredit care m-a convins sa vreau sa aflu mai multe despre ei. Pe site-ul unde am gasit recenzia am gasit si multe sfaturi despre credite și am putut compara ofertele de la principalele instituții financiare nebancare.

Apoi, recunosc ca, atunci cand intram pe site-urile altor creditori, vedeam tot timpul acelasi lucru:” va dam credite de maximum X lei, pe o perioada de Z zile, cu o dobanda de Y%”. Uite ca io-s mai grea de cap la capitolul asta si poate nu stiu sa calculez cat trebuie sa le dau inapoi peste zece zile. Ei bine, pe acest site mi-a placut din start ca nu se multumesc sa iti spuna ca dobanda este de 1,2% pe zi. Au un calculator online care iti permite sa vezi din start cat te costa un imprumut de o anumita suma pe un anumit numar de zile. Priviti: daca iau un credit rapid online de 200 de lei, pe o perioada de zece zile, calculatorul imi spune exact cat trebuie sa dau inapoi si anume 224 de lei. Mai simplu si mai transparent nu cred ca se poate! Muta cursorul pe prima linie, pana ajungi la suma de care ai nevoie, apoi muta-l pe a doua linie pentru a-ti seta data de rambursare! Pentru clientii noi, creditul maxim acordat este de 500 de lei. Clientii vechi pot obtine imprumut de pana la 1500 de lei. Tine minte ca perioada maxima de creditare este de 30 de zile!

 imprumut online

Bun. Acum ca ne-am facut calculul de cati banuti avem nevoie si pe ce perioada, haideti sa vedem cum putem sa obtinem un imprumut rapid online, fara a fi nevoie sa batem drumurile si sa stam pe la cozi la ghisee. Dam click pe „aplica” si mergem mai departe sa ne inregistram pe site. Dupa inregistrare, daca suntem la prima solicitare de imprumut la Telecredit, va trebui sa oferim o copie de pe cartea de identitate, pe care sa fie scris „conform cu originalul”, cu semnatura noastra pe ea, si un extras de cont pe ultimele 30 de zile. Creditorul trebuie sa se asigure ca ai o sursa de venit din care vei putea returna imprumutul pe termen scurt pe care ti-l ofera. Pe acestea le urci foarte simplu in contul tau online, la sectiunea „adaugare document”. Daca vei avea nevoie de un imprumut online si luna viitoare, nu va mai trebui sa oferi aceste acte din nou. Avantajul clientului fidel! Plus ca limita imprumutului creste la 1500 de lei.

imprumut rapid

Gata? Acum asteptam sa ni se aprobe imprumutul. Telecredit se misca destul de repede. Cand imprumutul este aprobat, suntem notificati prin SMS si email.  Cum primiti banii? Trebuie neaparat sa aveti un card bancar atasat unui cont. Pe acest card va intra imprumutul solicitat chiar in ziua in care acesta este aprobat. Din aceasta clipa te poti folosi de bani pentru ce ai nevoie.

Cum rambursezi imprumutul? Daca la data scadenta ai destui bani in cont, Telecredit va retrage suma datorata direct de pe cardul tau. Daca preferi alta metoda de rambursare(in numerar prin depunere bancara in contul institutiei sau prin transfer PayPoint), e bine si asa. Gasesti conturile in care poti face depunerea, daca intri pe site la sectiunea „cum functioneaza?” sau poti suna la 021.9933 pentru mai multe detalii.

Pot sa returnez banii inainte de data scadenta? Sigur ca poti. Daca ti-ai primit salariul in avans sau ti-au intrat niste bani din alta sursa, poti oricand sa iti achiti creditul si sa platesti astfel o dobanda mai mica. Daca ai un credit pe 15 zile si il platesti in ziua a saptea, platesti doar dobanda aferenta celor 7 zile.

Solicită un împrumut aici! 

Dar daca nu am banii la data scadenta? Intarzie salariul sau pensia si nu vei avea bani sa achiti imprumutul rapid la data stabilita? Ia legatura cu reprezentantii Telecredit, la numarul mentionat mai sus, si cere o refinantare. Musai sa o faci cu minimum 3 zile inainte de data scadenta!

Cam asta ar fi lectia despre cum putem obtine un imprumut rapid online. Stiu ca nu va plac creditele dar nici nu putem trai fara bani. Din pacate, asta e tara in care traim si e bine macar ca exista astfel de institutii financiare nebancare care ne pot acorda imprumuturi sigure atunci cand avem nevoie de bani urgent. Dezavantajul e ca trebuie sa platesti dobanda, intr-adevar. Avantajul este ca imprumutul e pe termen scurt si, daca nu te intinzi la sume mari, dobanda nu devine imposibil de platit. De asta mi-am permis sa recomand Telecredit, mai ales ca are acel configurator/calculator in care fiecare isi stabileste singur suma de care are nevoie si numarul de zile pe care doreste sa fie creditat si vede negru pe alb cat are de rambursat la final.telecredit

Practic, orice persoana de peste 18 ani, cu buletin si cu o sursa de venit, poate obtine un imprumut rapid de la ei, totul facandu-se online, din confortul propriei casei. O singura mentiune am: la categoria „am nevoie de bani urgent” nu ar trebui sa intre imprumuturile facute pentru a-ti lua ultimul tip de telefon sau pentru a avea ce juca la poker!

Eu va doresc sa nu aveti nevoie de imprumuturi dar, daca veti avea, acum stiti la cine sa apelati!

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 17/01/2016
    Răspunde

    Nu am ajuns niciodată în postura de a împrumuta bani nici de la banca nici de la alta firma ce oferă aceste servicii si sper sa nu o fac niciodată.Împrumuturi mai fac de pe la rude sau vecini si fără dobândă sau alte comisioane ascunse.E greu cu ele….?

    • stoica claudia
    • 17/01/2016
    Răspunde

    Deocamdata ,nu

    • Avramescu Evelina Mihaela
    • 17/01/2016
    Răspunde

    nu inca, dar informatie este interesanta, sunt destui oameni care se imprumuta.

    • SandaSandita Sandita
    • 17/01/2016
    Răspunde

    Nu e cazul..Pt asta exista prietenii..sau nu?!Si ei nu iau dobanda 😉

    • Tudor Alexandra
    • 17/01/2016
    Răspunde

    Nu am făcut niciodată împrumuturi, ne descurcăm așa cum putem și încercăm să le evitam, sper că nu va fi cazul vreodată de un împrumut, dar dacă va trebui știu la cine apelez. 🙂

    • Naty Moon
    • 18/01/2016
    Răspunde

    Multumim pentru recomandari ;m-am lecuit de imprumuturi de cand am avut experienta cu provident .Sper sa nu mai fie nevoie pentru un imprumut niciodata

    • ghelbere elena
    • 18/01/2016
    Răspunde

    Sunt destule persoane care au nevoie de un imprumut. Pe termen scurt pana la salar eu am apelat la o vecina care intotdeauna are bani si-mi da cu mare placere.

  1. Răspunde

    Este o solutie atunci cand ai nevoie urgenta de bani si nu ai la cine sa apelezi. Eu deja am mai multe imprumuturi, a se citi carduri de credit, decat pot duce.

    • Hacman Mariana
    • 19/01/2016
    Răspunde

    Multumim de recomandare,dar eu una prefer sa nu ma bag in astfel de imprumuturi..mi-e teama sincer..stiu persoane care au patit-o..dar cum ai zis si tu in situatii de urgenta cand nu ai la cine apela accepti si astfel de imprumuturi..in viata cunosti adevaratii prietenii numai la vreme de necaz ….

    • patrausanu emma alexandra
    • 19/01/2016
    Răspunde

    tot timpul m-am ferit sa imprumut sau sa ofer bani spre imprumut, nu imi place sa am datorii

    • Hacman Radu
    • 22/01/2016
    Răspunde

    Multumim de informatii!Dar deocamdata prefer sa gasesc o alta modalitate,o alta solutie, in caz ca as avea astfel de probleme,am o retinere in privinta unor astfel de imprumuturi…sper sa nu fiu nevoit niciodata sa ajung intr-o asemenea situatie…

    • Aniela
    • 29/01/2016
    Răspunde

    Nu am avut niciodata nevoie sa impremut bani pentru ca prefer sa ma intind cat imi e plapuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares