Un costum de Craciunita si o fantezie indeplinita de Craciun

cadouri utile pentru barbati de Craciun

Lucrase chiar si in Ajunul Craciunului. Se simtea obosit. Nu atat fizic, cat epuizat si incapabil sa zambeasca si sa faca pe Mos Craciun in seara aceea. O iubea la fel de mult ca acum cinci ani. Asta era si motivul pentru care acceptase sa imbrace inca o data costumul de Mos si sa aduca bucurie celor doi micuti pe care ii aveau impreuna. Cu toate astea, se intreba unde gresise de el trebuie sa indeplineasca dorintele tuturor de Craciun si dorintele sale nu contau pentru nimeni. In definitiv, nici nu cerea prea mult.

Se gandea ca nu asa ar trebui sa gandeasca un parinte, se simtea vinovat pentru ca ar fi vrut ca, in loc sa joace rolul unui batranel darnic, sa aiba parte de o tinerica darnica si plina de pasiune. Nu, nu visa la alta femeie. O iubea asa cum era. Pentru el, era sexy si in pijamalele ei roz. Cu atat mai mult in diminetile in care, deschizand ochii, dadea cu ochii de ea, imbracata doar in lenjerie intima, si-ar fi dorit ca viata sa fi fost la fel de simpla ca acum cativa ani si el sa nu fie nevoit sa plece la job si ea sa nu se grabeasca sa-i pregateasca pe cei mici de gradinita. Sexul devenise un eveniment programat. Trebuia intotdeauna sa astepte sa adoarma intai copiii. De multe ori, el adormea inaintea lor. Adormea cu gandul la ea, cu dorinta de a o avea din nou doar pentru el, de a o iubi pana la epuizare pe femeia asta cu ochii verzi si parul negru.

Odinioara il iubea si ea. Acum nu-i mai pasa de fanteziile lui. Cu ce gresise el de, dupa venirea copiilor, nu mai avusese niciodata parte de costume sexy de asistenta sau de Craciunita, de partide lungi de sex pasional? De ce tot ce primea acum erau partide rare de sex cu programare si de ce ii refuza placerea de a-i mai admira picioarele lungi si fundul purtand lenjerie sexy? Ba chiar ii cumparase el insusi, de ziua ei, un set de lenjerie intima neagra din dantela si il purtase o singura data, intr-o seara, apoi il facuse pierdut intr-un sertar, pe motiv ca nu-i place cum i se aseaza sanii in el. Vorbea prostii. Avea cei mai frumosi sani. Chiar si aseara ii spusese asta. I-o spunea in fiecare seara si era hotarat sa nu se opreasca pana ce, femeia asta frumoasa avea sa isi gaseasca iar increderea in ea si dorinta de a-si lasa corpul adorat de el, fara complexe si inhibitii.

atelierulfamiliei.ro

La asta se gandea in vreme ce descuia usa apartamentului si isi dregea glasul, pregatindu-se sa anunte cu un „Ho-Ho-Ho” vesel ca Mosul a sosit. Intra in casa. Cam multa liniste pentru o casa in care copiii il asteapta pe Mos. Si intuneric. Mosul inainteaza spre sufragerie unde, langa brad, ar fi trebuit sa asculte poeziile si sa imparta daruri. Deschise larg usa si se opri brusc. Nu stia daca e treaz sau e doar vreo fantezie de-a lui.costum-craciunita-santa-helper-set-obsessive-400x600

Ea era in fata lui, imbracata intr-un costum de craciunita. Nu-i vedea fata prea clar. La lumina instalatiei din brad, singurul lucru de care era sigur, era ca acela era conturul corpului sotiei sale, picioarele ei aproape perfecte, linia taliei perfect definita, sanii care strigau, din sutienul rosu cu blanita alba, ca nu mai au rabdare sa fie sarutati. Indrazni sa deschida gura, cu teama ca s-ar putea trezi din cel mai frumos vis al sau:
– Nu cred ca am fost asa cuminte anul asta ca sa merit asa cadou dar o poezie sigur stiu sa spun ca sa il primesc.
Ea ii zambeste, pe masura ce el se apropie.
– Te asteptam, Mosule. Stiam ca ai sa vii obosit dupa ce ai alergat sa imparti daruri in toata lumea si m-am gandit sa te ajut sa te destinzi putin. N-am avut lapte si biscuiti dar am pregatit un vin bun si cateva capsune cu frisca.
– N-as putea sa refuz o fata sa cuminte si frumoasa ca tine, draga Mosului. Dar, vino aici, la Mosu’! Stai pe genunchii lui si spune-i ce poezie sau cantecel ai pregatit pentru el. Sigur gaseste mosul un cadou si pentru tine. Daca as fi stiut ca iti plac din nou costumele de Craciunita, ti-as fi adus si eu unul, cel putin la fel de sexy ca asta.

Mosul se aseza pe fotoliu si micuta lui Craciunita, isi legana corpul indreptandu-se catre el. Ajunse in dreptul lui si buzele lui se lipira instinctiv, moi si calde, de abdomenul ei. Ii cuprinse trupul si ii indruma usor soldurile, asezand-o pe genunchii lui. Caciulita de Craciunita, din voal fin, fu prima care pica. Mainile lui explorau curioase perechea de sani ascunsa in spatele sutienului din catifea rosie accesorizata cu puf alb. Il deschise destul de usor, semn ca nu era asa batran cum credea. Apoi, in vreme ce Craciunita ii soptea poezia in ureche, Mosul avansa spre slipul tanga irezistibil. Ii fusese dor de asta. Nu, nu de mangaiat catifea rosie, ci de seri atat de fierbinti, de jocuri in care el nu mai e barbatul obosit si ea nu mai e mama grijulie si dedicata, ci sunt doua personaje, doua trupuri care ard de dorinta de a se poseda unul pe altul.

                                                                                       *

Cele doua costume, cel de Mos si cel de Craciunita, fusesera abandonate langa brad. Era cald. Incredibil de cald. Doua trupuri devenise unul si, printre respiratii sacadate si declaratii fierbinti, el i-a marturisit ca nu se astepta la o asemenea surpriza. Nu crezuse niciodata in Mos Craciun dar de azi nu mai avea sa se indoiasca vreodata ca Sexy Craciunita exista si ca ea indeplineste fantezii de Craciun.costum-craciunita-merrily-suit-obsessive1-400x600

Pacat ca era un singur pe Craciun pe an. Dar anul avea sa treaca repede si el stia deja ce costum va alege pentru zeita lui pentru anul care vine: un costum de Craciunita format din body cu portjartier ajustabil atasat, cu manusi decupate, dres tip plasa si caciula. Deja ardea de nerabdare sa-i exploreze corpul acoperit doar de aceasta lenjerie sexy din tul, dantela si puf.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 16/12/2015
    Răspunde

    Pacar ca sotul meu nu este acasa,as incerca si eu o data in viata sa îi fac asa surpriza si ce s-ar mai bucura.E adevarat ca dupa ce apar copii nu îti mai faci timp si pt viata ta personala,apar grijile de zi cu zi,apar facturile pe care trebuie sa le platesti….si surpriza cred ca as merita-o.

    • Ficea Adina
    • 16/12/2015
    Răspunde

    Foarte frumoasa povestioara !
    Ai imaginatie, sa stii ca mi-a placut tare mult….
    Eu inca nu am incercat un astfel de costum si o astfel de fantezie, insa nu exclud deocamdata nimic….
    Mi-ar place sa pot face o astfel de surpriza cu adevarat incantatoare pentru orice barbat….

    • stoica claudia
    • 16/12/2015
    Răspunde

    Frumoasa povestioara mi-ar placea sa incerc si eu un costumas de craciunita ,

    • ghelbere elena
    • 17/12/2015
    Răspunde

    Ce frumos ai scris! Ce poveste! Citind credeam ca la sfarsit ai sa spui ca Mos Craciun s-a trezit din vis. Dar nu. Intr-o familie unde exista dragoste se va gasi intotdeauna o metoda de a reaprinde focul dragostei, trebuie numai sa fie dorinta din partea amandurora. Dragostea daca este intretinuta chiar tine pana la moarte. Sa mai scrii ca scrii foarte frumos.

    • Anamaria Ardeleanu
    • 17/12/2015
    Răspunde

    Te felicit pentru povestioara! Este minunata! Daca as fi mai slabuta, m-ar tenta sa incerc si eu un costumas de craciunita 😀

    • Mihaica Iuliana
    • 17/12/2015
    Răspunde

    oooo, dap. Tentanta idee si cu siguranta de efect. Ma incanta tare nult idee si cu siguranta ar fi o surpriza pt al meu iubitel.

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Nu-mi vine sa cred ca ai scris asa ceva :)) Tare, ce sa zic? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares