Colectie noua de haine lejere de vara

Chiar daca, din punct de vedere calendaristic, vara nu s-a instalat inca, am avut deja parte de zile cu temperaturi de vara si ne-a fost greu sa suportam caldura in hainele de primavara putin mai grosute sau in hainele de vara de anul trecut, cu tricourile ale caror culori nu mai sunt asa de vii si cu fustele care s-au incapatanat sa se stramteze ca sa ne faca in ciuda. Ceea ce asteptam de cateva saptamani, s-a intamplat. S-a lansat colectia noua de la TeX, cu hainute de vara. Pe scurt, haine comode,  preturi lejere si materiale de calitate.

Nu stiu cum sunteti voi dar eu prefer ca, vara, sa pun mare accent pe material si mai putin sa ma interesez de ce poarta stanga sau dreapta sau ce zice designerul. Degeaba ar vrea el sa port haine din piele, daca eu le prefer pe cele din bumbac lejer. Daca gasesc haine si accesorii in care ma simt bine si sunt si in tendinte, atunci respect ce se poarta. Daca nu, Iulia Albu sa fie sanatoasa ca, pentru mine, e mult mai important sa ma simt bine, libera, neincorsetata de hainele pe care le port.  M-am jucat cu hainele din colectia de vara si va invit sa vedeti ce a iesit.

Rochii, fuste, tricouri, bluze, sandale, nici nu stii la ce sa te uiti prima data. Am gasit multe bluze ieftine si lejere, asa cum imi place mie sa port. Cu una dintre ele, mi-am construit aceasta tinuta in care as merge inclusiv la munca. I-am asortat bluzei o pereche de pantaloni subtiri de vara, o pereche de sandale foarte practice si frumoase, cu talpa joasa si o geanta ceva mai mare in care sa imi incapa tot ce trebuie sa car zilnic cu mine.

tinuta 2

Pentru serile de relaxare(plimbari in parc, iesiri la terasa), am mizat pe o fusta maxi. Ador genul acesta de fuste lungi din materiale fluide si lejere. Am combinat-o cu un maiou de dama cu imprimeu de sezon. Depinde de fiecare daca opteaza sa il lase peste fusta sau sa lase la vedere talia elastica lata a fustei. O pereche de sandale albastre cu talpa ortopedica si o geanta cross-over cu ciucure(franjuri) se incadreaza perfect in peisaj. Nu uitati ochelarii de soare! tinuta 1Saptamana a trecut si ne pregatim de week-end? Ne-ar prinde bine o iesire la iarba verde, eventual un picnic in familie. Cu ce ne imbracam? Gasim si pentru aceasta ocazie haine in colectie. O pereche de pantaloni scurti roz prafuit, combinati cu un tricou lejer rosu si o pereche de espadrile rosii cu buline jucause albe dau liber la miscare. Poti alege sa stai la umbra, sa joci volei, sa alergi cu cei mici dupa fluturi. Nu uita palaria de dama in culori vesele! tinuta 3Daca pe doamne le-am rasfatat cu trei tinute, nu vreau sa fiu acuzata ca ii neglijez pe domni. Nici colectia TeX nu i-a neglijat si a adus pentru ei bermude si diverse tipuri de pantaloni scurti si pantaloni subtiri de vara, tricouri simple, tricouri polo, camasi, tenisi, saboti, sandale, espadrile, palarii. Tot arsenalul pentru a face fata cu brio caniculei care bate la usa. Bermude ieftine din denim in toate marimile. Haideti sa combinam o pereche de bermude cu un tricou cu aspect interesant, cu o palarie care sa protejeze impotriva soarelui si sa dea un aer aparte tinutei, o pereche de papuci/saboti comozi si o  geanta casual/sport pentru barbati. Ce ziceti? Nu e genul de tinuta in care ati putea „face vara”? Pret total tinuta 275 de lei. tinuta 4La plimbare in parc, la plimbare in mall sau in vacanta majoritatea ne luam cu noi si micutii care trebuie sa fie si ei imbracati adecvat sezonului. Ce ziceti de aceasta tinuta pentru fetite, compusa din fustita turcoaz si tricou lejer din bumbac, completata de o pereche de tenisi roz si asortate cu o palarioara vesela cu fundita si un rucsac cu fluturasi? O tinuta practica, foarte comoda, completa. Ne distram, ne simtim bine si suntem protejati de soare. Colectia TeX mai cuprinde si rochite de vara, sandalute si balerini pentru fetite, gentute colorate. tinuta 5Nu i-am uitat nici pe baietei. Bermudele sunt preferatele lor, alaturi de pantalonasii scurti. Imaginati-vi-l pe micul print alergand prin iarba imbracat cu aceste bermude bej, cu un tricou polo verde din material comod care sa ii dea libertate de miscare, o pereche de sandale bine fixate in picior, confortabile! Ce ii mai lipseste? O sepcuta sa il apere de soare.  Daca nu va place, veti gasi acolo altceva pe placul dumneavoastra: tricouri de toate culorile, camasute de vara, tenisi pentru baieti, sepcute cu personaje din desene animate si palarioare vesele. tinuta6

Haine pentru toata familia, preturi mici, articole lejere pentru vara, bermude, fuste si salopete de vara din denim, balerini, palarii, costume de baie, pijamale si lenjerie intima de vara.

Tu ce porti vara aceasta?

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/05/2015
    Răspunde

    Frumoase tinute,elegante,colorate,veele,lejere,merita de mers la Carrefour sa prindem aceste lucruri frumoase.

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      Vei gasi tot ce iti trebuie de la lenjeri intima pana la accesorii .

    • Hacman Mariana
    • 26/05/2015
    Răspunde

    Superbe tinute! La fel ca si tine uneori prefer articolele de imbracaminte in care ma simt lejer, chiar daca nu sunt neaparat in pas cu moda..
    Balerinii imi plac foarte mult!

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      pai de ce sa dau o caruta de bani pe ceva in care nu ma simt bine doar pentru ca se poarta? ma duc la carrefour si de 200 de lei ma imbrac din cap pana in picioare.

    • Mariana Cioranu
    • 26/05/2015
    Răspunde

    Nu ma intereseaza sa fiu in pas cu moda .Important e sa ma simt eu bine cind imbrac aceste tinute .

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      In noua colectie TEX vei gasi multe hainute de vara in care sunt sigura ca te vei simti minunat.

    • Hacman Radu
    • 27/05/2015
    Răspunde

    atragatoare toate produsele!merita banii!spor la cumparaturi doamnelor si domnisoarelor!

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      Sper ca vei merge cu sotia la shopping pentru ca, din cate vezi, colectia Tex se adreseaza si barbatilor.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Intradevar tare interesante aceste articole din Tex. Imi plac tare mult si variantele asortate de tine Criss,. Eu aici in Craiova nu mai am Carrefour din pacate.

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      Poate cand te vei afla intr-un oras in care exista Carrefour iti vei face timp sa treci pe la raionul de textile. marca Tex e acolo mereu.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 28/05/2015
    Răspunde

    frumoase si comode articolele alese,insa din pacate nu am acces la ele,neavand Carrefour in zona 🙁

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      poate ca ar fi o idee buna ca cei de la Carrefour sa vanda hainute si in magazinul lor online. Vad ca multa lume se plange ca nu are acces la aceasta marca de haine in zona.

    • Adriana
    • 11/08/2015
    Răspunde

    Eu de mult am spus ca multe haine si magazine din Romania sunt supraevaluate si cu preturi exorbitante. In Pitesti, spre exemplu, nu am foarte multe variante insa am renuntat la magazinele de „brand” de cand s-au inmultit cele online. De curand am descoperit chiar in Pitesti doua magazine online de haine PAKO (www.pako.ro) si INPUF (www.inpuf.ro) si imi ajung pentru aprovizionare ocazionala 🙂 Ma incanta ca imi pot livra hainele imediat si gratuit (stiu sigur ca cei de la PAKO au acest serviciu, nu stiu daca si PUF). Mai stiti si alte magazine online din Pitesti?
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares