Reducerile de Black Friday la lenjerii de pat continua pana pe 30 noiembrie

Black Friday la lenjerii de pat

Intrebarea „ce ti-ai luat de Black Friday?” circula zilele astea mai ceva ca cea „unde faci Revelionul?”. Toata lumea se lauda cu ce si de unde a cumparat la pret mai mic. Eu m-am ales cu o simpla tastatura pentru laptop pentru ca de altceva nu aveam nevoie momentan. Mai sunt si alti amarati care au ramas cu bani in buzunar dupa weekend-ul plin de reduceri? Ei bine, am o veste buna pentru ei. Black Friday inca nu s-a incheiat si continua toata saptamana in multe magazine, printre care si magazinul lenjeriipat-outlet.ro.

Stiu ca v-am mai povestit si cu alta ocazie despre el si despre preturile mici la care puteti achizitiona lenjerii de pat de aici. Cititorii fideli stiu deja ca in acest magazin online pot gasi preturi mici si la alte produse destinate dormitorului, chestii elementare pentru un somn de calitate: paturi si cuverturi frumoase si pufoase, perne si pentru cei mai pretentiosi clienti, de la cele cu puf de gasca, foarte moi, pana la perne din spuma de memorie, pilote foarte calduroase care pot fi oferite chiar si pe post de cadou de Craciun.

Oferta 1+1 gratis ar trebui sa va fie si ea cunoscuta. Noutatea este ca, in aceasta perioada de Black Friday sau Black Week, ca sa fim mai corecti in exprimare, oferta 1+1 gratis se aplica la orice tip de lenjerie. Inainte erau supuse promotiei doar anumite categorii de lenjerii. Acum, poti alege orice tip de lenjerie(cu imprimeu 3D, din bumbac, ranforce, Jacquard sau dantela, lenjerii satinate, lenjerii Pucioasa, lenjerii cu imprimeuri specifice Craciunului si sarbatorilor de iarna, etc), o platesti si primesti a doua lenjerie gratuit. Vreti mai mult? Aflati ca si preturile au fost reduse chiar si cu 50% si astfel, in loc sa dai peste 200 de lei pe o singura lenjerie, iti iei doua lenjerii din bumbac de calitate, la doar 149 de lei.

atelierulfamiliei.ro

Transportul este gratuit in orice localitate din tara si oferta este valabila pana pe 30 noiembrie, in limita stocului disponibil. Totusi, la asa preturi mici, eu as zice sa ne grabim, sa nu ramanem fara modelele dorite. De cand asteptam eu sa imi iau doua lenjerii din bumbac la pret de una?!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Radu
    • 24/11/2015
    Răspunde

    Multumim de informatii!Superbe toate lenjeriile chiar destul de tentante pot spune….

    • Hacman Mariana
    • 24/11/2015
    Răspunde

    Cu toti alergam dupa lenjerii ieftine ,de calitate si frumoase!Acum e timpul sa le cumparam!Vorba aceea,,Nu lasa pe maine ce poti face azi”…

    • Anamaria Ardeleanu
    • 24/11/2015
    Răspunde

    Super oferta! Si eu am nevoie de niste lenjerii si mi-a fost cam teama sa comand online, chiar daca scria ca sunt bumbac 100%…imi era frica sa nu fie o mare teapa. Dar citind articolul tau, pot sa spun ca mi-ai inspirat incredere si o sa comand.

    • Andreea O
    • 25/11/2015
    Răspunde

    Nu suna deloc rau aceasta oferta.

    • ghelbere elena
    • 26/11/2015
    Răspunde

    Cand gasesc lenjerii de calitate si la pret redus intotdeauna cumpar.

    • Gabriela
    • 30/11/2015
    Răspunde

    Tu le-ai incercat? Eu as vrea sa le pipai intai, sa vad cum se simte materialul. Pana si cele din jysk imi par putin cam aspre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares