O noua comanda SheIn

SheIn

Chiar imi era dor de o noua sedinta de shopping online si m-am bucurat sa aflu ca www.SheIn.com are transport gratuit la orice comanda, indiferent de suma, pana pe 18 noiembrie. Aveam si ceva banuti in PayPal dar vroiam sa folosesc si punctele bonus din cont ca sa nu raman chiar fara bani deloc. Din cate ati aflat probabil, cu acele puncte nu mai poti achita integral o comanda, ca pana acum. Poti plati cel mult 70% din valoare totala a comenzii, adica platesti o parte cu punctele dar e musai sa cotizezi si cu bani. Si, daca mai platesti si transportul, in cazurile in care nu ai comanda foarte mare la care sa platesti de la tine mai mult de 30 de dolari, nu prea iti mai convine. De acum e musai sa urmarim cand e transport gratuit ca sa mai putem folosi acele puncte.

Ce-am comandat? De data asta nu am mai luat hainute pentru ca, am comandat haine de doua ori si nu se potrivesc masurile deloc. Am vrut sa fac o bucurie cumnatei si matusii mele si nu li s-au potrivit jumatate dintre produse. Poate ca nu am stiut eu sa masor, nu stiu ce am facut gresit, cert e ca m-am lecuit de cumparat haine fix din cauza asta. In rest, n-as putea zice ca nu aratau bine hainutele sau ca nu erau bine cusute.  Mai nou au bagat si cateva piese plus size, haine masuri mari, si ma batea gandul sa imi iau ceva pentru mine insa, fiind putine articole, n-am gasit decat o bluza pe placul meu si pe aceea mi-a fost teama sa o comand pentru ca nu stiu cum sta treaba cu marimile si aici. Am comandat doua genti la reducere si o esarfa pentru sezonul rece. Nu vi le arat deocamdata, o sa le postez la momentul cand va ajunge comanda la mine. De esarfa chiar aveam eu nevoie si gentile, daca vor arata ok, vor ajunge la voi cu siguranta pentru ca una e prea eleganta si a doua e mai pe genul strengaresc si nu mi se potriveste nici una. Eu mi-am comandat o geanta super ieftina, sport, cu imprimeuri vesele si cu bulinute, de pe eBay. Abia astept sa vina! free shipping worlwide

E prima data cand cumpar genti de pe SheIn si sunt curioasa daca sunt purtabile sau nu. Evident ca nu ma astept la produse care sa ma dea pe spate pentru ca, sa fim seriosi, pe astfel de site-uri intri  ca sa iti cumperi lucruri ieftine, nu lucruri de prezentat pe covorul rosu.

inpuff.ro

Mi-ati cerut de multe ori parerea sincera despre aceste produse si cred ca mai sincera de atat nu pot fi: va invidiez pe cele care purtati masura mica la haine si va puteti cumpara produse de pe acest site. Da, eu nu as comanda si nu v-as recomanda nici voua hainele din poliester pentru ca mie nu imi plac nici ca textura si nici ca aspect. Dar exista o multime de haine de calitate, tricouri si bluze din bumbac sau vascoza, jachete, geci sau blugi din materiale foarte bune pe care le gasiti la preturi poate si cu 50% mai mici decat pe site-urile si in magazinele de la noi. Cred ca v-am si aratat, in urma cu ceva timp, un magazin online romanesc in care se vindeau rochitele de pe SheIn la preturi de trei ori mai mari. Pe SheIn rochia era 13 dolari si la noi te costa 100 de lei plus transport. Asa fac romanii bani!

Asa ca, da, daca vedeti o piesa vestimentara dintr-un material bun, la pret mic si mai gasiti si poze postate de cei care au cumparat produsul inaintea voastra(ca sa vedeti exact cum se aseaza pe corp), merita sa o cumparati! In plus, in caz ca nu stiati, la comenzile normale(cele care nu se achita folosind si acele puncte bonus acumulate in cont) cu valoare de peste 30$, transportul este gratuit, suportat de catre magazin. Partea cea mai proasta este ca dureaza intre 2 si 4 saptamani pana primesti comanda, in functie de disponibilitatea produselor si de alti factori. Dar, eu una, sunt dispusa sa astept daca platesc un pret mai mic. Pacat ca nu ma ajuta silueta sa ma incadrez si eu in masurile lor…

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 17/11/2015
    Răspunde

    eu nu mi-am cumparat haine online ,pentru nu se potrivesc marimile ,cum ti sa intamplat tie,mai bine prefer sa iau haine direct din magazin

    • Cristina Sece
    • 17/11/2015
    Răspunde

    Hey! In ultima perioada tot imi fac un whislist de pe Shein, mai pun cate o bluzita , mai scot altceva. Sunt puțin in dubiu daca sa comand sau nu . Cred ca pana la urma voi beneficia de transportul gratuit si voi lua câteva produse astfel încât sa nu regret daca nu-mi plac. De ex.: intr-un magazin de la noi o geaca Parka am găsit-o mai scumpă cu 50 lei fata de Shein.

    • SandaSandita Sandita
    • 17/11/2015
    Răspunde

    Eu cumpar on line destul de mult..decat haine,accesorii..asteptam poze cu ce ai comandat si sa ne spui cum sunt 🙂

      • SandaSandita Sandita
      • 17/11/2015
      Răspunde

      Am vrut sa spun „doar” haine si accesorii..mi am amintit de melodia cu versurile „gramatica e sexy ” 😉

    • Amy
    • 17/11/2015
    Răspunde

    Sa-ti iei haine de pe site-uile chinezesti e cea mai mare teapa! Daca ai norocul sa ti se potriveasca masurile – desi e putin probabil – constati ca materialele sunt de proasta calitate si nu se aseamana deloc cu ceea ce ai vazut in poze. Deci nu, n-o sa-mi comand niciodata haine! 😀 Mi-am luat in schimb foarte multe accesorii de care chiar am fost multumita.

    • Hacman Mariana
    • 17/11/2015
    Răspunde

    Nu prea am facut cumparaturi online in ultima perioada..parerile sunt impartite unii sunt contra cumparaturilor online…
    Depinde de experientele fiecaruia….asteptam vesti de la tine, sa ne povestesti daca esti sau nu multumita de comanda….

    • Dodoi Daniela
    • 17/11/2015
    Răspunde

    Nu prea cumpar on-line,imi place sa vad intai produsul apoi ma decid daca il cumpar.E mai sigur asa si nu exista regrete.

    • Catalina Dumbrava
    • 17/11/2015
    Răspunde

    sincer eu nu am cumparat online dar m-ar tenta tare sa fac pasul acesta

    • Anamaria Ardeleanu
    • 17/11/2015
    Răspunde

    Si eu sunt dispusa sa astept o comanda mai mult timp daca platesc mai putin. Sincer imi cam este frica sa comand online pentru ca mi-am luat de cateva ori teapa dar au si cazuri in care am fost multumita de produsele comandate. Cert, este ca acum, timpul nu-mi permite sa merg prin magazine si e mult mai usor sa comand online.

  1. Răspunde

    Si eu mi-am cumparat cateva haine de la ei, pe puncte si sunt chiar ok, sunt multumita de ele. Am si o geanta foarte draguta pe care am dat aproape 10 dolari si o port non-stop. Abia astept sa vad gentile comandate de tine.

    • Andreea O
    • 17/11/2015
    Răspunde

    Nu prea am curaj sa cumpar haine online. O sa arunc un ochi pe acolo totusi.

  2. Răspunde

    N-am comandat inca de pe shein, astept sa fac niste puncte ca nu prea ma lasa inima sa imi iau chestii la pret intreg (stiu ca sunt ok la bani, dar incerc sa fac economii) 😀 . La mine s-a potrivit marimea ori de cate ori am comandat de pe net haine, dar incerc sa le comand doar pe cele pe care pot sa le modific. Unele, e drept, vin mai mari. Dar aleg modelele astfel incat sa pot sa le mai trag cate o cusatura pe parti si sa fie bune :d

    • David Ionela
    • 18/11/2015
    Răspunde

    Nu cumpar haine online pentru ca am o problema eu tr sa le porbez am o problema cu asta dar nu tic ca nu mar tenta

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/11/2015
    Răspunde

    Nu stiu daca se potrivesc marimile(sunt mai plinuta)asa ca prefer sa probez cand cumpar ceva,oricum site-ul e dragut,lucruri frumoase.Sa porti cu drag ce ti-ai comandat draga Cristina!

    • Hacman Radu
    • 20/11/2015
    Răspunde

    Nu sunt adeptul cumparaturilor online dar din cand in cand vad ceva atractiv si convenabil nu rezist tentatiei si comand produsul respectiv…..

    • Ficea Adina
    • 21/11/2015
    Răspunde

    Nu prea am facut cumparaturi online in ultima perioada. Ultima data cand mi-am luat am luat teapa – era cu un numar mai mare decat ma asteptam eu. Si am luat de la noi , nu de la chinezi. Parerile sunt impartite unii sunt contra cumparaturilor online, fiecare dupa experienta care a avut-o.
    Asteptam vesti de la tine. Sa ne povestesti daca esti sau nu multumita de comanda….

    • ghelbere elena
    • 22/11/2015
    Răspunde

    Nu-mi cumpar haine sau incaltaminte de pe net pentru ca risc sa nu mi se potriveasca marimea, sa nu-mi placa sau materialele sa fie de proasta calitate. Cel mai bine este atunci cand vezi, simti, mirosi.

    • Cristina
    • 09/03/2016
    Răspunde

    Poti sa-mi spui si mie cat inseamna 100 de puncte?
    Bonus Point Program–Submit your SheIn link(s) to earn up to 100 bonus points.
    Sa inteleg ca mai mult de 100 nu poti avea decat daca faci cumparaturi si apoi o iei de la capat, nu?
    Exista o perioada de exprirare a punctelor!
    Sper sa nu te deranjeze atatea intrabari, dar nu am comandat niciodata de la ei.
    Multumesc

      • cristina
      • 19/03/2016
      Răspunde

      100 de puncte = un dolar. Puncte poti strange oricate. Eu am vreo 6000 de puncte acum. Voi reveni curand cu un articol despre asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares