Avem bidoane la pret dublu

bidon plastic

In anii trecuti, noi n-am avut niciodata varza complet murata de Craciun, cat sa iasa niste sarmale bune. Anul asta am decis sa punem separat 3-4 verze, intr-un butoias mai mic, pe care sa il bagam undeva in casa pentru a ni se acri varza perfect pana de Craciun. Butoiul mare cu varza sta intr-o mica magazie, in curte. Fiind frig, nu se acreste la standardele dorite si uite asa nu iese papica buna.

Zis si facut si pornim sa cautam un bidon din plastic la vreo 40 de litri, cu gura larga. Vazusem la un moment dat prin Cora dar nu am mai gasit acolo. Am cautat in piata, am gasit doar alb si eu vroiam albastru. Era 30 de lei. In drum spre casa, vad un magazin de mase plastice si oprim. Un bidon albastru de 40 litri, cu gura larga si doua manere costa nici mai mult nici mai putin decat 39 de lei. Ne-am uitat unul la altul si ne-am zis din priviri ca e prea scump si ca ne lipsim si de varza daca e vorba de-asa!

Ce-mi veni mie azi, sa ma uit si pe internet la preturile la bidoane din plastic! Mare mi-a fost mirarea sa il gasesc pe multe site-uri la preturi mult sub pretul scris cu markerul la magazinul nostru de cartier. M-am gandit ca degeaba erau ieftine pentru ca trebuia platit si transportul si nu faceam nici o afacere. Surpriza si mai placuta a fost sa il gasesc pe dedeman la 21 de lei. M-am gandit ca o fi vreo greseala de pret sau o fi confectionat din vreun material foarte prost.

bottegaverde.ro

Astazi s-a dus sotul meu si l-a cumparat. Pretul a fost cel afisat si produsul e identic cu cel care costa 39 de lei. N-are nici manere mai speciale, nici coronita cu pietricele. Nu stiu de unde au scos oamenii pretul ala dar ma bucur ca s-a dovedit ca am intuitie buna de nu am dat banii pe el. Al meu sot zice mereu ca sunt chitroasa. Uite ca stiu eu de ce. Daca vrea cineva un bidon din plastic, va dau eu adresa unde gasiti!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Ce ne-am face noi fără Internet? 🙂

    • Andreea
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Cat de tare! Bine ca ati cautat mai mult, asa fac si eu. Insa te rog sa pui si modalitatea de a baga varza la murat. De fapt renteaza sa faci asta? Adica diferenta de pret dintre varza dulce si varza murata de sarbatori? Stii ce, mai bine pune si pentru mine cateva :)))

  2. Răspunde

    Iti urez succes sa se acreasca varza exact asa cum iti doresti! Eu am incercat sa pun varza in butoi de plastic acum 2 ani, dar nu s-a facut pana de Craciun si am luat varza acra din piata. Primavara, exact cand se acrise si a mea, nu am mai avut ce sa fac cu ea si am dat-o la vecini :)))))))))))))

    • Ardeleanu Anamaria
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Bidon din plastic , culoare albastra cum e cel din poza aveam si noi:) . L-a cumparat sotul zilele acestea pentru muraturi. Asteptam sa ne spui daca se acreste varza mai repede.

    • Andreea Greci
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Uraaaa. Am ajuns să o văd și pe asta: oferte de prețuri la bidoanele de plastic spațioase, de culoare albastră și ușor de folosit 😀 eh, cineva trebuia să pomenească si de ele 🙂

    • Hacman Mariana
    • 22/10/2015
    Răspunde

    Bine ca nu ai lut teapa si te-ai orientat si in alte parti,alte magazine.Se intampla mereu asa si eu am patit-o fiecare magazin cu preturile lui))))Eu ca sa se mureze varza mai repede o tin 2 saptamani in casa si apoi o mut in beci asa m-a invatat mama deoarece de sarbatori ea avea varza murata si eu nu (pentru ca ea o tinea cateva zile in casa si apoi o muta in beci)si anul trecut am avut si eu varza murata)))).La noi e foarte frig si nici o sansa sa se mureze prea repede….

    • Ficea Adina
    • 25/10/2015
    Răspunde

    Si eu de obicei inainte sa cumpar ceva verific intai pe internet preturile , ma uit de mai multe ori, in mai multe magazine si apoi cumpar.Si uite sotul nu are rabdare sa stea cu mine sa caute asa ca il las acasa cu copiii sau ii indic eu direct magazinul si merge si cumpara….Si mai e o chestie tot ce vezi la piata are adaos comercial de 100 la suta, in schimb magazinele practica comisioane mai mici…Stiu ca am lucrat in domeniu…

    • Mihaica Iuliana
    • 25/10/2015
    Răspunde

    Ca de obicei. Stiu asta de mult scumpa mea. Eu am patit-o la un stick. Pe un site era mult mai iefrin decat pe piata in magazine…Acum mereu ma uit si compar.

    • Hacman Radu
    • 30/10/2015
    Răspunde

    In ziua de azi fiecare pun preturile cum li se nazare))Dar de multe ori lipsa timpului ne face sa dam gres,…in privinta muraturilor stiu de la bunici,soacra,mama,sotie…ca se tin cateva zile in casa pentru a se mura pana de sarbatori…

    • Cristina Ana Maria
    • 01/11/2015
    Răspunde

    Inca nu m-am apucat de pus varza sau muraturi pentru iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares